Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וחשופים לתביעות גדולות.

עוזרות הבית מתוחכמות ויודעות היטב מה הן עושות, בתחום הכלכלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

דבר ראשון - אני מחזיק טבלת אקסל שבה מפורטים כל ימי העבודה, מספר השעות, התשלום לאותו יום תוספות (כגון דמי הבראה) והפחתות כגון שליש התשלום תמורת פנסייסה שצריך להיות משולם על ידי העובדת). זה עוזר לי בחישובי בט"ל, פנסיה וכו'.

העובדת מסכימה להפחתת השליש.

חופש שנתי וימי הבראה אני מחשב באמצעות מחשבונים, למשל אלה של חילן (דמי הבראה) או כל זכות (חופש שנתי). כמובן שהכל בהתאם להיקף המשרה (אאל"ט שעות שבועיות חלקי 43 או חודשיות חלקי 186, אולי מומחה הפורום יסייע לנו).

פנסיה - צריך לחפש ברשת. כאשר אני התחלתי לשלם היה רק האתר הזה. אולי היום יש עוד סוכנויות שמוכנות לבצע את הביטוח.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בגדול אתה מעסיק עם כל החובות

לכן אקסל כמו של ספריאל זה רעיון טוב, זה יכול גם לסייע במקרה בו מישהו ירצה לטעון שלא קיבל שכר עבור שעות כאלה או אחרות.

חודש עבודה נחשב ל 186 שעות , יש לתת את הזכויות בהתאם ליחס בין השעות שעבדה לבין 186 שעות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...