Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

החלטתי לנקות קצת את הרכב שאיבד מהברק שלו. הרכב בצבע שחור

המחיר של פוליש ווקס ראיתי כ 300 שקל במכון שטיפה, יקר.

השאלה אם אני יעשה את זה לבד יחסוך לי משמעותית וייצא תוצאה טובה?

אשמח להצעות

פורסם

כניראה ששמדובר על חומרים זולים או עבודה שעדיף שלא היית עושה,פוליש צריך מכונה או פד אבל עבודה לא פשוטה איתו,אבל ווקס לא צריך מכונה וזה מאוד פשוט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פוליש + ווקס

באיכות טובה (יעלו לך 300 ש"ח לחומרים הנ"ל).

אל תשכח שכדי לשמר את המראה אתה צריך להשתמש בחומרי שטיפה טובים ואיכותיים, מטליות מיקרופייבר וכפפת מיקרופייבר.

יש לך באוטוסטור אחלה מבחר.

Opel Adam S 2017

פורסם

מתעלק על השרשור - מישהו יכול להמליץ על מקום באיזור חיפה/קריות שמומלץ ועושה באיכות טובה פוליש ווקס?

פורסם

פוליש במידת הצורך למשל שריטה,או סווירלים.

פלסטלינה עושים במידה ואתה מרגיש כמו גרגרים על הרכב לאחר שטיפה.

ווקס אפשר לעשות כול יום,אני עושה אחת ל4 חודשים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מתעלק על השרשור - מישהו יכול להמליץ על מקום באיזור חיפה/קריות שמומלץ ועושה באיכות טובה פוליש ווקס?
https://facebook.com/vividetailing

מוזמן להעיף מבט בתיקי העבודות בעמוד. מנצרת עילית.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

וואו! פוליש ווקס! זה חדש?

לפעמים אני תוהה למה אנשים טורחים לענות לעצלנים\ מזלזלים למיניהם שמדלגים על ה8000 דביקים שעונים בבדיוק על השאלות שלהם. כאילו הם הגאונים הראשונים שמגלים את הבוליש וואקס.

(רמז: חבר'ה, [ואתם יודעים למי אני מתכוון] אתם חוזרים על עצמכם בפעם במליון... תפסיקו עם זה. הפורום נהיה פח זבל. שילמדו לקרוא ויסתדרו)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

בכיף :)

תן לאדם דג והוא יוכל ליום אחד, תלמד אותו לדוג והוא לא יהייה יותר רעב לעולם

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...