Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאמין שזה קשור יותר לאוף טופיק, אבל אני הגשתי בקשה מזמן ולא מקבלים אותי.

בקצרה, דיברתי אם נציג חברת תקשורת סלולארית. סיכמנו לגבי חבילה שהייתה מאוד זולה וקפצתי על העסקה.

שאלתי את הנציג לפחות שלוש פעמים לגבי התנאים והמחיר, ואפילו הסבתי את תשומת ליבו לגבי המחיר הנמוך והמחשיד.

הוא אמר שזה המחיר וחבילות משתנות ואין שום בעיה בחבילה שהוא הציע.

עבר חודש ומסתבר שאני משלם בשליש יותר מהמחיר שהוצע לי.

התקשרתי לנציגים, הם הבטיחו שיחזרו אלי אחרי שישמעו את ההקלטה. את ההבטחה הם קיימו, חזרו אלי והציעו לי החזר כספי והם מודים בטעות וטוענים שהחבילה שהוצעה לי היא חבילה עיסקית ובגלל שאני לא לקוח עיסקי אז הם לא יכולים לתת לי אותה.

אני אמרתי שאני מעוניין לקבל את ההחזר ושישאירו לי את מחיר החבילה שהובטחה ע''י הנציג הראשון.

הם לא מוכנים לקבל את הדרישה שלי ומצעים לי חבילה יקרה ב20% מהמחיר שסוכם.

כל השיחות שלי איתם מוקלטות, כך שיש לי הוכחות.

מה האפשרויות שעומדות בפני והאם יש לי קייס להתווכח איתם בכלל ולפנות לגורמים צד שלישי?

תודה מראש לעוזרים.8)

פורסם

תפנה אליהם בכתב (פקס או אימייל או מכתב ) ואם לא עוזר תגיש תלונה בתלונות הציבור של משרד התקשורת. כרגע לא יכול לצרף לינק. אנסה מחר.

לגבי הרשאות לאופטופיק - פנית בהודעה אישית למנהלים?

אם לא אז.... לך על זה :-)

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

השאלה האם יש חוק כלשהו שמגן על הצרכן במקרים כאלו?

למשל, אם בסופר בטעות שמו מחיר של שקל וחצי על קורנפלקס, הם מחויבים למכור אותו במחיר הנקוב, גם אם זה טעות אנוש.

לגבי הפנייה למנהל, גם את זה ניסיתי, יכול להיות פניתי למנהל הלא נכון.

פורסם (נערך)

אם יש לך כוח לתבוע אותם אז בבית משפט לתביעות קטנות יש לך סיכוי לקבל פיצויי של כמה אלפי שקלים.

הבטיחו X, חייבו בY, ועכשיו רוצים לתת Z, זו עילה קלאסית לתביעה.

יש לך גם את הסכם התקשורת בנוסף לשיחות המוקלטות?

אתה יכול גם לשאול בפורום של המועצה לצרכנות, ועל הדרך להגיש תלונה.

http://www.consumers.org.il/category/consumers-forum

עריכה אחרונה על ידי Car141
פורסם

זה הסכם שנשלח אליך אלקטרונית או הסכם שחתמת עליו?

בכל מקרה יש לך אחלה עילה להגשת תביעה, גם בתי המשפט בדר"כ נוטים לטובת הלקוח ולא לטובת חברות הסלולר.

פורסם

אני שם לב שעכשיו אתה בעל הרשאות.

מזל טוב

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

מוקדם לשמוח, קיבלתי אזהרה והעבירו את הפוסט לאופ טופיק, יש לי גישה רק לפוסט שלי, אני לא יכול להגיב/ לפתוח פוסט חדש באוף טופיק.

בכל מקרה עדיף מכלום ותודה למנהל שלא מחק את הפוסט

much appreciate.

כנראה שאני לא מקבל גישה בגלל שגיאת כתיב בבקשה שלי, ותכלס הבקשה הייתה צולעת.

חבל שאי אפשר לערוך בקשה/ לחדש בקשה.

פורסם

בגדול ההרשאה אמורה להיפתח לך אוטומטית אחרי שנת וותק ומספר הודעות מסויים שנראה לי עברת אותו , בכל מקרה תוכל לשלוח הודעה פרטית לאחד ממנהלי הפורום עם בקשה. במקרה שלי זה עזר.

פורסם

.למה אתה צריך לשבור את הראש?

לא עומדים בהסכם? ביי ביי..תעבור לחברה מתחרה ופתאום תראה שהכל אפשרי.

מילת הקסם נקראת ניוד.

נגמרו ימי הסחיטות. סע לשלום.

פורסם

הרשתות של אורנג' והוט מובייל מאוחדות - הכיסוי זהה. אם יש קליטה לאורנג' אתה יכול לעבור להוט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...