Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

יש לי 2 שאלות :

1. יש לי גנט 15 אינץ 195-65-15 השאלה אם אפשר לשים לרכב גלגל כזה : 205-65-15 רק רחב יותר עם אותו חתך ואוטו קוטר , זה חוקי ? , ואם זה חוקי האם הביצועים ישתפרו ? , האם יש הבדל בין גלגל סיני לגלגל יפני בסחיבה רכב / ביצועים ?

2. יש לי מאזדה 1.6 שנת 2007 ACTIVE , השאלה אם מעבר למנוע 2 ליטר אני ארגיש הבדל בביצועים ? או שההבדל זניח בגלל התיבה 4 הילוכים ישנה ?

חבר שלי נסע על מאזדה 3 מנוע 2000 והוא סיפר לי שזה לא מטוס " קל כנפיים " כמו בנתונים הטכניים זה נכון ?

פורסם

למרות שיש מענה לשאלות שלך אם רק תבצע חיפוש -

1. לא, לא חוקי. המידות החוקיות לרכב שלך בנוסף לנוכחית הן 205/55R16 ו-205/50R17.

כן, יש הבדלים ביצועיים בין צמיגים. לכל חברה יש דגמים מוצלחים יותר ומוצלחים פחות כמו גם סדרות בעלות ייעוד שונה.

2. אתה לא יכול להחליף מנוע ברכב שלך. אתה יכול למכור אותו ולרכוש רכב חזק יותר.

במקום שחברים שלך יספרו סיפורים (נכונים או לא), תמצא מישהו שאתה מכיר עם רכב שמענין אותך ובצע נסיעה עליו.

פורסם (נערך)

1. מה ההבדל בין צמיג 195-65-15 לצמיג

205/55R16 יותר אחיזה ? , יותר מהירות חתך נמוך ? , מה המשמעות של קוטר גדול יותר ? , בשביל זה אני צריך 4 גנטים חדשים של 16 אינץ שווה את ההשקעה ?

2. בקשר למנוע 2000 אני רוצה לקנות אטו חדש לא לשדרג מנוע , רציתי לדעת אם יש הבדל רציני בין המנוע 1.6 למנוע 2 ליטר ?

רציתי בהתחלה לשדרג לפורד פוקוס גאיה 2000 אבל המומנט של הגיה 18.9 מגיע ב 4500 סלד והמומנט של המאזדה מגיע ב 4000 וגם יש לו יותר כ"ס , יש הבדל במומנט בין 4000 ל 4500 סיבובים ?

3. אני רוצה למכור את המאזדה שלי 2007 במחירון של לוי יצחק זה 29300 כמה הפחתה יש על ליסינג ? הרכב שלי יד 3 עם 118 אלף ק"מ אין מצב שזה ליסינג רב נהגים אחרת הק"מ של הרכב היה גדול בהרבה , כמה אני צריך לבקש עליו ? ביד 2 ליסינג מורידים 13 אחוז ובמחירון לוי יצחק מורידים 22 אחוז

עריכה אחרונה על ידי mlevii5
  • תוכן חדש...