Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי טוסון החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יש לי כמה שאלות לבעלי טוסון החדש

1 איזה סוג קודנית הרקיבו לכם באוטו ?

2 איזה סוג מפתח יש לכם ? מפתח רגיל או קפיצי .

3 אם יש שלט קפיצי מה הוא יודע לעשות? ואם יש לו אופציה שמנטרלת את משאבת הדלק כמו שהיה בשנות ה2000 בסונטה של יונדאי .

אשמי לעזרה ויותר מכך לדבר עם בעלים של אחת כזו .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

באמת אלו השאלות היחידות שמעניינות אותך על המכונית או שזה מגיע מכך שקיבלת דגם שלהערתך שונה משל אחרים?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כן זה קריטי עבורי ואני רוצה לדעת בדיוק מה יש איזה דגם של קודנית

כי לא באלי שישחקו לי בחיווט של רכב חדש 170 אלף לא הולך ברגל לא ככה ?

או שאצלך זה גודל באדמה ? :)

זאת הפעם הראשונה שני קונה חדש מיבואן .

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

החברה מתקינה בטוסון החדש מערכת איתוראן.

הביטוח שלי במגדל לא דורש שום מיגון לרכב הזה, גם לא למפואר שעולה 170 אלף..

עשית נסיעת מבחן?? אשמח לדעת איך נוחות הנסיעה בדגם עם חישוקי ה 19"??

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

לפי מה שאני מבין אז לך יש כבר את הרכב ?

לא עשיתי נסיעת מבחן עליו כי ידעתי שזה מה שאני רוצה לקנות אחרי שנה עם סיוויק שהיית מעולה אבל הנוחות שברה אותי . אחרי המון לבטים כלכליים וערך שוק ותמורה למחיר הטוסון נבחר ומה שבטוח הוא יהיה יותר נוח מהונדות .

גם הספורטז' החדש היה על הפרק אבל זה כבר הרבה זמן לחכות .

חושבים ש1.6 טורבו יוצא למכירה יחד עם 2.0 ליטר המוכר ?

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

לא, אני לי את הרכב. הזמנתי - אמור להגיע בפברואר..

מניסיון עם ה B4 חישוקים גדולים מהווים מגרעה של ממש על כבישי הארץ. אני עוד ממתין לנסיעת מבחן.

Mazda CX5

Škoda FABIA

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים אני רוצה שתגידו מה אתם אומרים על "הנדיבות " של היבואן .

רמת גימור הגבוה במחיר מלא אבל איזה יופי היבואן נותן לך את כל האביזרים מבלי לשלם דבר .

מערכות מיגון

מרימי שמשות

מערכת מולטימדיה

חיישני רווס

ואלה דברים שעולים כסף כך נאמר לי .

אבל הם נותנים הכל איך זה ?

מה כל כך נדיבים ?

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

170 אלף מה אתה רוצה שיתנו רדיו קסטות? אתה משלם הרבה מאוד כסף וכל האקסטרות עולות ליבואן אולי 3 אחוז מערך הרכב ואני לארג.

פורסם

ברור שאני לא מצפה לרדיו קסטות .

אבל השאלה היא מדוע לפני קניה אומרים לך הכל בעלות ואחרי זה כמה דקות ניתן לך אבזור בחצי מחיר ואז בקניה אומרים לך תראה איזה יופי אנחנו ברגע זה מסדרים לך את כל האבזור המלא בלי כסף תשלם רק את מחיר הרכב מה אתה אומר ?

אני יודע שרכב ברמת גימור גבוה מגיע עם הכל אז למה לחרטת את הלקוח ?

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

בוקר טוב.

לדגם PRIME 1.6 שיש אצלנו מגיע עם מפתח קפיצי (כבד לא יודע למה) עם אופציה לפתיחת תא מטען (קפיצי לא חשמלי), לגבי קודנית יש איתוראן SAFE (חברת ביטוח טענה שזה מספיק) אז אין קודן.

פורסם
ברור שאני לא מצפה לרדיו קסטות .

אבל השאלה היא מדוע לפני קניה אומרים לך הכל בעלות ואחרי זה כמה דקות ניתן לך אבזור בחצי מחיר ואז בקניה אומרים לך תראה איזה יופי אנחנו ברגע זה מסדרים לך את כל האבזור המלא בלי כסף תשלם רק את מחיר הרכב מה אתה אומר ?

אני יודע שרכב ברמת גימור גבוה מגיע עם הכל אז למה לחרטת את הלקוח ?

זה טריק שיווקי.

אתה מגיע ליונדאי מספרים לך שחבילת חיישני רוורס שעולה בלחץ 200 שקל ליבואן עולה 1500 שקל, מערכת מולטימדיה עוד 4000 וכו' וכו'..

ברגע שאתה מקבל את כל זה בחינם כביכול היבואן נותן לך תחושה שהוא בא לקראתך (כמה פעמים הצלחת ב5 דק' שיחה להוציא הנחה של 8000 שקלים? ) וכולם יוצאים מרוצים. בנוסף מחיר הרכב נשאר כמו שהוא ללא הנחות כי היבואן כבר נתן "הנחה" של 8000-10000 שקלים..

מעניין מה היה קורה אם היית מבקש רכב ללא אבזור אבל עם הנחה זהה למחיר האקסטרות שיהבואן נתן בחינם..

• תוכן חדש...