Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם אומרים על הרכב שלי....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המכסה של הברגים בגלגל לא נראה טוב בצבע הזה. מה היה הצבע המקורי של הפלסטיק, שחור?

הרכב נראה יפה ושמור. :-P

בגולף פנקשיין. זה בא בשני צבעים.....

גלגל+מכסה כסוף\לבן שנהב.

אני קיבלתי עם האוטו הלבן צבע כסוף :? . אז החזרתי את זה עם צבע לבן תעשייתי למתכות לצבע לבן.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

אני לא מבין איך יצא ת'רד של 2 דפים על אוטו רגיל בלי שום דבר מיוחד(חוץ מהשען טורים..... :-) ).

מחר אני פותח ת'רד עם תמונה של מזדה לנטיס כסופה :twisted:

פורסם

לדעתי תצבע את המראות והטמבונים בצבע הרכב, תשים מגנזיום במידה המקורית, ואיזה סופית ניקל לאגזוז או אגזוז לחץ, מכסה דלק אחר, יפה כזה.

וזהו.

זה יבליט יותר את הרכב.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

דעתי הכנה:

האוטו נראה חמוד מאוד. לפי דעתי, דווקא כדאי לשמור על הרכב במצב הזה ללא תוספות חיצוניות ובלי שעון הטורים.

רכב משנתון כזה עם תוספות יראה "ערסי" מדי. אני יודע שאם היית עובר מולי (אני מניח שאתה נהג חדש לפי השלט) עם הרכב ברחוב הייתי מהנהן בהערכה כי סוף סוף רואים בחור צעיר עם רכב ישן יחסית, אבל במצב מקורי. :)

פשוט שמור על הרכב כמו שהוא, טפל בו יפה - גם בצבע - וחסוך את הכסף לבילויים אחרים.

אבל זו רק דעתי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הצביעה של הג'נטים נראית ממש רע, מה רע בכסוף מקורי?

הפס הלבן על הפנסים האחוריים גם הוא לא להיט.

תשאיר אותו מקורי בלי תוספות ערסיות ותעיף את שעון הטורים שתקוע שם באמצע.

ושיהיה בהצלחה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה שהם אמרו ! :-)

לא באמת , תשאיר ככה את האוטו זה יהיה הכי יפה עוד כמה שנים הוא כבר יהיה ממש קלאסי .

לא שעכשיו חסר לו , בכל זאת זו גולף ישנה.

ים long time no

פורסם

גבר *** ההודעה מנוסחת בלשון זכר, אך מתייחסת לגברים ונשים כאחד *** בלי שטויות הגולף (דור שני נכון?) נראית ממש יפה (ואני לא מאמין שאני אומר את זה על פולקסווגן:| ). תשאיר אותו כמו שהוא!

שים לו תסמל *** תסמל = את הסמל ***האחורי קצת פוליש וקס ויש לך יפייפיה אמיתית.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

• תוכן חדש...