Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כניראה שיצאתי מהרכב גלגל ההגה השתפשף קצת מהג'ינס ונשרט טיפה (אני אעלה תמונה בהמשך היום כרגע בעבודה) יש איזשהו תכשיר מומלץ שמישהו מכיר לגלגל ההגה שאולי יכול לעזור (לאחות את השריטה) או משהו מומלץ שמישהו ניסה ומכיר? [emoji3]

פורסם

זה הגה עוד, נכון?

אצלי גם הגה עור ופגעים כאלה נעלמים מעצמם אחרי כמה ימים, לא יודע להסביר למה.

תכשיר לטיפוח עור יכול להועיל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תודה על התגובות, כניראה אצלך לחיות עם זה.. חייב להתחיל להתרגל לזה שרכב לא נישאר חדש לנצח אחרת אני ישתגע.

פורסם

אצלי ברכב חודש אחרי המסירה ראיתי שאבן קטנה פגעה מתחת לפנס והגיעה לצבע הבסיס של הרכב, בסופו של דבר מתרגלים.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

טוב חברים, יכול להיות שאני משוגע אבל אם בכל זאת יש למישהו תכשיר טוב להגה עור (אני לא בטוח שבלאון זה עור בכלל) אני אשמח לשמוע רעיונות.

פורסם

הפיתרון הזול ביותר ושלא תראה את זה כדי שזה לא יציק לך בעין זה לקנות את הכיסוי עור שיש להגה.

עזוב את זה שהכיסוי יגן לך על מקרים כאלה בעתיד.

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

• תוכן חדש...