Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי היום מזדה 3 2009

אני מעוניין סוף סוף לעבור לרכב מפנק יותר וכן אני אכתוב את זה גלוי, רכב עם יותר "פוזה" - אני רוצה שהוא יהיה שחור זה קודם כל.

בתקציב שלי הדבר הכי טוב לדעתי שאני יכול לרכוש שיענה על דרישותי זה מזדה 6 2011-12

שאני באמת אקנה אני מאמין שזה יהיה 2012 כי יעברו כמה חודשים ואעדיף שנתון גבוהה יותר

עכשיו הקטע הגדול וזה באמת למי שמבין במאזדות 6 לדורותיהן זה שאני באמת לא מבין את ההבדל ומתי היה שינוי בגריל של המזדה???

יש את הגריל הזה ללא הרשת :

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=49adf615faa352861606d57009287a90c93&Code=f81a1c61fa27e40fb66788fc1ffcc97e

ויש את הרגיל שיש לרוב השנים

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCartrade.php?CatID=1&SubCatID=8&RecordID=3305874&Code=f81a1c61fa27e40fb66788fc1ffcc97e

עכשיו אני משתגע ! כי ב 2012 אני רואה גם את הגריל הזה וגם את השני

(לדעתי הגריל ללא הרשת הרבה יותר יפה כי פחות מזכיר את ה 3)

מישהו בבקשה בבקשה יכול להסביר לי? אני מחפש ביד 2 רכב אני רואה אותה שנה גם את הגריל הזה וגם את השני

מי שמבין במזדה חייב לשפוך לי אור על המצב , תודה

פורסם

להעכרתי במודעה הראשונה מדובר בדגם Premium בו הגריל קצת שונה מהדגמים האחרים שבאים עם הגריל הרגיל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
להעכרתי במודעה הראשונה מדובר בדגם Premium בו הגריל קצת שונה מהדגמים האחרים שבאים עם הגריל הרגיל.
. יכול להיות שרכב יראה עד כדי כך שונה ברמת פרימיום? חשבתי על זה אבל לא חושב שזה הגיוני שינוי חיצוני כזה גדול, בכל מקרה תודה על ההתייחסות! עוד מישהו?
פורסם

כפי שכתבו מעלי, הראשון הוא PREMIUM 2.5 ליטר והשני הוא EXECUTIVE 2 ליטר. קיים גם דגם LUXURY 2 ליטר שההבדל בינו ל EXECUTIVE הוא בעיקר ג'נטים מגנזיום וזה שהוא לא נמכר בזמנו בליסינג. אני מחזיק כזה - מעולה. ממליץ לך לרכוש כזה בחום, כמה שפחות ק"מ ולטפל במוסך של דלק מוטורס בלבד.

פורסם
כפי שכתבו מעלי, הראשון הוא PREMIUM 2.5 ליטר והשני הוא EXECUTIVE 2 ליטר. קיים גם דגם LUXURY 2 ליטר שההבדל בינו ל EXECUTIVE הוא בעיקר ג'נטים מגנזיום וזה שהוא לא נמכר בזמנו בליסינג. אני מחזיק כזה - מעולה. ממליץ לך לרכוש כזה בחום, כמה שפחות ק"מ ולטפל במוסך של דלק מוטורס בלבד.

תודה על ההתיחסות , בכך אופן לא לך איזה שנה יש? ואיזה פרונט יש? עם הרשת או בלי הרשת?

דבר נוסף - ראיתי ברחוב שוב פעם את הדגם עם הגריל שהוא לא רשת.. עכשיו היה לו טסות! וריפודי בד

ז"א שזה דגם רגיל לגמרי...ככה שזאת לא הסיבה ועכשיו בכלל התבלבלתי לגמרי

השארתי לבעל הרכב פתק על המששה עם מספר הטלפון שלי והוא לא חזר לצערי..

פשוט תעלומה שאני לא מצליח למצוא עליה תשובה. 2 גרילים שונים לחלוטין....

פורסם

מקווה דאני לא עובר על חוקי הפורום כי מקפיץ את ההודעה, פשוט אין מקום אחר שאני מצליח לקבל בו תשובה, אז למי שיכול הנה הגריל שאני מדבר עליו. איזה שנה זה?

2012-mazda-mazda6-jamaica-ny-i6485686598977986817-2.jpg

פורסם

זה גריל ששווק עם הדגם בארה"ב, וכן נמכר לכל דורש ב-ebay יש הרבה קומבינציות ראה כאן

לעניות דעתי אתה נתפס לשטויות - דפדף הלאה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

טוב קודם כל תודה על התהיחסות, דבר אני למה אתה חושב שאני נתפס לשטויות? השינוי לדעתי משמעותי בגריל מאוד גם במציאות.

ראיתי גם בארץ את זה אז מה הכוונה שווק בארהב?

ולגבי הדפדף הלאה שוב- אני מחפש את הצורה הזאת ואני רוצה 2012..אז אין לי מה לדפדף הלאה כי זה רכב שאני מעוניין בו

למרות שבהלתבטות שלי יש גם סיטרואן סי5 ו BMW סידרה 1

פורסם

מה שהתכוונתי לומר הוא שצורת הגריל ברכב היא דבר שולי - אם ברצונך לרכוש מאזדה 6 שנת 2012 זו בחירה טובה מאד.

על הסיטרואן הייתי מוותר, וב.מ.וו. סדרה 1 לא נראית לי שייכת בכלל.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אוקיי תודה שוב על התשובה , אבל הצורה די משנה לי בכל זאת כי הרכב נראה שונה מאוד בפרונט וזה לא שולי לדעתי

הפוסט רשמתי שאני מחפש רכב שיהיה לי קצת "פוזה" לנסוע עליו אחרי שנסעתי על מזדה3 ומכניות קטנות וברצוני לשדרג לרכב מנהלים

חשוב לי מאוד הצורה וחשוב מאוד הצבע, כן אני יודע שיש כאלה שיגידו פוזה וכאלה שזה כמו ילד קטן אבל אני רוצה רכב "חתיך" ומרשים ככל האפשר, לכן ציינתי את הסידרה 1 של ב אם וו ( מתרחק רק בגלל הטיפולים היקרים).

בעקרון המאזדה 6 אני מתלבט אולי לחכות כמה חודשים טובים ולעלות שנתון ל 2013 צורה חדשה , השאלה תוך כמה זמן מחיר יורד?

אם אמתין חצי שנה 8 חודשים תהיה ירידה לדעתך?

פורסם

אופל אינסגניה מדהימה בעייני אבל מעט יקרה מהמזדה ואני לא חושב שאפשר יהיה להשיגה בליסינג.. בעקרון המטרה שלי זה לעשות טרייד אין עם המזדה 3 שברשותי בעלת 82 אלף קמ בלבד ולהוסיף 50-55 אלף בפריסת תשלומים. לצערי אין לי טיפת נסיון עם מגרשי מכוניות אבל ממה שאתה יודע אפשרי למצוא אופל במקומות כאלה?

פורסם

1. אם תבוא עם רכב כמו שלך לטרייד-אין יקרעו לך את הצורה - עדיף למכור לבד.

2. אם רצונך באופל אינסגנייה חפש בשלמה סיקסט (הוא גם היבואן של אופל)

3. מאזדה 6 2013 מהדגם החדש יתחילו להפלט לשוק המשומשות ע"י חברות הליסינג תוך כמה חודשים, אז (כנראה) המחיר יתחיל לרדת.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בתור מי שמחזיק מזדה 6 דור שני ונהג גם באינסיגניה, האנסיגניה מרגישה הרבה יותר מוצקה ובעלת התנהגות כביש קשיחה. מבחינת מנוע, יש לאופל מנוע 2 ליטר טורבו מאוד חזק, או מנוע 1.6 טורבו יותר חלש. אם אתה יכול להרשות לעצמך, אני הייתי מציע את האינסיגניה. המזדה 6 2013 המודל החדש ארוכה מדי לטעמי, וכנראה מאיצה מעט פחות טוב מהמודל הקודם בשל הגודל והמשקל. יחד עם זאת מכונית מצוינת. אם אתה יכול להרשות לעצמך, אני ממליץ בחום על המזדה 6 2013 צורה חדשה 2.5 ליטר. האוטו לא יותר יקר לאחזקה (אולי בקצת). יש דגם לקשורי שלו שזהה באבזור ל 2 ליטר, למעט תוספת של חלון גג. עוד חצי שנה שנה המחיר שלו צפוי לרדת דרסטית וזו תהיה קניה מעולה. בהצלחה!

פורסם

תודה רבה על העצות..... אני אולי אמתין לשנתון 2013 למרות שלטעמי המזדה דור 2 בעיקר בצורה שאני מנסה לברר עליה ( התמונה שהעליתי) היא יותר יפה חיצונית ז״א מנהלים ואפילו מעט ספורטיבית במראה שלה. פנימית אין ספק שהדור החדש מדהים לעומת הדור 2...מבכל מקרה אם האופל יקרה יותר אני אעדיף את המזדה...

• תוכן חדש...