Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן..

לא מזמן קיבלתי את הגולף החדשה, בצבע לבן.. ואני מעוניין לשמור על הריפודים של הרכב אז חשבתי לקנות ריפודים לרכב

התקציב הוא לא מהווה בעיה כרגע, אני אשמח לקבל המלצות לריפודים איכותיים (כולל התקנה), ואני מאיזור חיפה (אבל יכול להגיע לעכו נהריה נתניה קריות וכו')

תודה על העזרה :)

פורסם

ממליץ מאוד על ריפודים של הדר רוזן.

אני אישית הרכבתי כרגע את דגם הטרנד (רק למושבים מקדימה),

ואני מבסוט.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

תהרוג אותי אם תצליח לשכנע אותי למה להשים ריפודים ברכב חדש?

למי תשמור עליהם? למי שיקנה ממך?

תהנה מהריפודים המקוריים, הכי טובים ואיכותיים שיש. שהקונה הבא ישים ריפודים.

פורסם
ממליץ מאוד על ריפודים של הדר רוזן.

אני אישית הרכבתי כרגע את דגם הטרנד (רק למושבים מקדימה),

ואני מבסוט.

תודה על ההמלצה :)

מתכנן לשמור את האוטו יותר מ 4 שנים ולכן למה לא לשמור על הריפודים? :)

פורסם

לא שומרים על בית נקי בזה שגרים בבית אחר.

רוצה לשמור על המושבים הקיימים?, תנקוט באמצעי זהירות (לא לעשן,לאכול, לשתות וכו') ונקה אותם בכל שטיפה.

פורסם

מכיוון שלמה שלא תהנה מהריפודים המקוריים? תשמור על מראה מקורי בנוסף. ופעם בשנתיים בערך תשלם משהו כמו 100-200 שקלים לניקוי של המושבים, אם תצטרך בכלל.

אין שום הגיון בזה לדעתי, אלא אם אתה רוצה לשנות עיצוב של פנים הרכב.

ברכב חדש, אין הגיון לשים ריפודים, באמת שאין.

פורסם

מעבר לזה שאפשר לשמור גם על ריפודים מקוריים - פשוט צריך לתחזק אותם

מידי מפעם. לא סיפור גדול. עניין של פעם בכמה חודשים זאת במידה ואין ילדים שאוכלים ברכב

בתור הרגל.אבל זה כבר עניין של איך מרגילים את הילדים. עברתי את התהליך הזה ללא נזקים לריפודים.

אם בכל זאת אתה רוצה ריפודים איכותיים. קרא כאן.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?584218-%D7%A8%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%93-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%A8-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8-%D7%95%D7%9B%D7%93%D7%90%D7%99%D7%95%D7%AA

פורסם

תומך בזה ב 100%, כל אלה ששמים ריפוד לא נהנים מהרכב

קובי

:-)

פורסם

אם אתה חי בשלום עם הריפוד הקיים, אל תגע ורק לנקות ולתחזק מדי פעם.

הקישור למעלה, ריפודים מותאמים של הדר רוזן נולד בגלל שהקיפה הקיים הוא ריפוד עור שאישית סובייקטיבית מאד לא נח לי כאשר בנוסף הוא גם לא במצב מי יודע מה... וזה בעדינות.

פורסם

גם אני חושב שתחזוקה נאותה של ניקיון וחומרי הגנה לבד ישמרו על המושבים לאורך שנים, אבל זאת החלטה שלך ידידי, אם בכל זאת אתה הולך על זה אז רק ריפוד בד איכותי ולא דמוי עור (לא נעים, מגרד, מתבלה מאד מהר יחסית).

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

היי,

יש לי קיה ריו 2013 והתקנתי לו כיסויים של הדר רוזן. חלק מהשיקול היה שבעצם פנים הרכב בקאיה קצת שעמם והיה כהה מידי אז היה פה אלמנט עיצובי יותר על חשבון אלמנט של ניקיון כי תאכלס, נגיד שזה מתלכלך, אלו לא כיסויים שאני פשוט יכול להסיר בדקה שתיים לכבס ולהחזיר. זה סיפור, לפי זמן ההתקנה של מתקין מקצועי אפשר לראות שזה לא 5 דקות עבודה, אז אני צריך לשמור על הריפוד ששמתי כאילו הוא הריפוד המקורי. אבל בשבילי באמת זה היה יותר שיקול של קצת שינוי פנים הרכב מבחינה ויזואלית שיהיה נחמד יותר.

יחד עם זאת, אכן, הכיסויים שקניתי הם של הדר רוזן והם סבבה לגמרי. לשיקולך.

• תוכן חדש...