Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רכב לפני מספר ימים, מצב מצויין רק קצת מלוכלך מבפנים וריח לא נעים מהבעלים הקודמים (לוח שעונים, פלסטיקה, דלתות, מושבים)

מחפש מקום שינקה בצורה ייסודית את הנ"ל בשיטה הטובה ביותר (קיטור ?)

במחיר סביר (פחות מ 500)

תודה

פורסם

חשבתי על זה אבל זה לא יצא ייסודי אם אעשה לבד.

אין לי שואב ואני ממש אשמח לקיטור שיוציא את כל הג'יף מהמושבים (ג'יפה פסיכולוגית, לא באמת כזה מטונף)

פורסם

חוזר לעדכן,

ביקרתי אצל מתן (m.l). במילה אחת תענוג! בשתי מילים: מומלץ מאוד!

בחור משכמו ומעלה, אחרי שעשיתי לו כאב ראש לגבי יום ושעה (בגלל כמה אילוצים שלי) קבענו לשעה יחסית מאוחרת, 14:00 וסגרנו על מחיר. הגעתי אליו והוא כבר חיכה עם כל הציוד למטה מוכן לעבודה.

ישר הסתער על הרכב והסביר על המוצרים בהם הוא משתמש. תוך שעתיים הרכב היה מבריק מבפנים (אפילו האישה התלהבה).

בסוף עוד התעקש לקחת פחות ממה שסיכמנו כי "לא הייתה הרבה עבודה" לדבריו.

תמונות לפני שכחנו לצלם אבל אם תרצו יש תמונות של אחרי.

מתן, נתראה עוד כמה חודשים לרענון :)

פורסם

שמחתי להיפגש ולהכיר. תודה על הפרגון והתגובות. :oops:

הרכב באמת לא היה במצב קריטי, אבל הריח הציק. חבל שאנשים עם רכבים חדשים לגמרי עם כמות קילומטרים שאני עושה בפחות משנה מתייחסים ככה לרכב.

ונדבר, בכיף.

אגב, בקשר לתמונות, עד שקניתי מצלמה מקצועית רצינית, לא הבאתי אותה. "גאון" שכמוני.

• תוכן חדש...