Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קיבלתי הצעה לרכישת סובארו B4 2011. יד2.

טופלה במורשה ונראית במצב חיצוני טוב.

הבעיה היא הק"מ הגבוה 220 אלף ק"מ.

מנגד המחיר הוא סביבות ה40K-45K.

אשמח לחוות דעתכם לגבי המחיר ובכלל על כדאיות העסקה, לצורך השוואה כיום בבעלותי B4 2007 עם 130 אלף ק"מ, נראה לכם שיהיה הבדל לטובה בין המכוניות? ומה המשמעות של ק"מ גבוה כ"כ לטווח הארוך.

פורסם

הסיכון ברכישה כזו עולה על היתרונות.

בהחלט יתכן שאחד המכלולים המרכזיים (מנוע, גיר) יסיים את חייו ואז תיכנס להרפתקה יקרה ולא נעימה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מנוע וגיר שורדים יופי, אם טופלו.

אבל מה עם כל היתר? בולמי זעזועים? חלקי פרונט? מיסבים בכל מיני מקומות? משאבות? זה לא כסף?

במכונית כמו B4, זה ועוד איך כסף.

אני לא יודע מה המחירון של B4 כיום, אבל אני יודע שגם אחת שמורה להפליא לא תימכר ביותר מ-20% מתחת למחירון. הממוצעות בטח נמכרות ב-30% מתחת למחירון בלי שום היסוס - ורכב קרוע כמו שלך עם 50 אלף ק"מ בשנה מיום העלייה לכביש, לא צריך להימכר ביותר מ-50% מהמחירון.

אז אם זה 50% מהמחירון, אולי שווה להמר - וגם זה רק אחרי שמכרת את שלך וראית שקיבלת כסף.

פורסם

אני לא יודע מה המחירון של B4 כיום, אבל אני יודע שגם אחת שמורה להפליא לא תימכר ביותר מ-20% מתחת למחירון. הממוצעות בטח נמכרות ב-30% מתחת למחירון בלי שום היסוס - ורכב קרוע כמו שלך עם 50 אלף ק"מ בשנה מיום העלייה לכביש, לא צריך להימכר ביותר מ-50% מהמחירון המחיר בערך 50% מהמחירון. אבל ב60K אפשר לקנות עם ק"מ סביר.

אז אם זה 50% מהמחירון, אולי שווה להמר - וגם זה רק אחרי שמכרת את שלך וראית שקיבלת כסף למכור כזה אוטו לוקח זמן....

בקיצור למרות שהרכב מתקדם הרבה יותר אני רואה שאתם לא ממש ממליצים

פורסם

מומלץ רק אם אתה נוסע ממש מעט, וכבר מכרת את שלך, והמחיר של הרכב שאתה קונה הוא סופר אטרקטיבי.

לגבי הרכב הספציפי - האם הוא שונה ממה שיש לך עכשיו באופן מהותי? לפחות שמור היטב חיצונית ופנימית?

פורסם

שלך עושה בעיות? אם לא אז למה להחליף סוס מוכר באחד שלא? ביחוד שהנתונים לא מזהירים (השאלה היא כמה אתה נוסע בשנה, אם ממש מעט ואתה חושב להחזיק את הרכב שנים אז אולי תאזן את הק"מ אבל עדיין יהיה לך מאוד קשה למכור).

פורסם

זה רכב כל כך נדיר או מיוחד?

למה לקנות עם ק"מ אסטרונומי כזה?

מה שתחסוך בקנייה,תשלם בריבית בתיקונים.

חפש אקזמפלר אחר, לא חסרים כאלו.

בהצלחה

סלע

• תוכן חדש...