Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

בשעה טובה קנינו סיטרואן ג'אמפי 2005 HDI מנוע 2L.

שמתי לב שאין אפשרות לעבור את ה3000RPM גם כאשר מדביקים את הדוושה לרצפה ,

כעיקרון זה לא מפריע לנהיגה , שכן יש לי מספיק מומנט כדי לעלות הילוך הרבה לפני 3000 סל"ד אך תהיתי האם זה תקין? קיימת הגבלה?

אשמח שתאירו את עיני מי שמכיר\יודע.

תודה ושבוע טוב!

• ספונסר פורום
פורסם

במנועים האלו יתכן מצב חירום גם ללא הידלקות נורה.

כמו שיגאל כתב יש צורך להתחבר למחשב אבחון לשלוף קודי תקלות.

אורן

פורסם

מחשב מנוע מזהה תקלה (כמו למשל לחץ סולר לא תקין) ומכניס את המנוע למצב מוגן, כלומר מגביל גדישה וסל"ד כדי לא לגרום לנזיקים נוספים.

האוטו אמור להיות די עגלה במצב הזה.

פורסם

אני חולק את אותו המנוע הנהדר, ומחזק כמובן את מה שבוקי רשם. ברכב הקודם שלי נכנסתי למצב הזה באופן חד פעמי, מה שנפתר לאחר כיבוי והדלקה.

ניתן כמובן לעלות מעל 3000 סל"ד, הקו האדום נמצא הרבה מעל ל3000, אבל כפי שרשמת - אין כל כך טעם לעשות את זה במנוע הזה.

אני מוסיף קצת על מה שבוקי רשם: מעבר לכוח מופחת במצב תקלה, גם צריכת הסולר עלולה להיות מוגברת, וכך גם זיהום האוויר. אבחן וטפל בהקדם האפשרי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון לטובת מחפשי הגוגל ואנשים שיתקלו בתקלה דומה ,

הלכתי למוסך , התחבר למחשב והבעיה הייתה חיישן אוויר , בנוסף המכונאי בדק את הצינורות שיוצאים מהטורבו בטענה שלפעמים צינור סדוק או צינור שלא יושב טוב גורם לבעיות .

עכשיו הכל תקין , תודה לכל המייעצים.

• תוכן חדש...