Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על קיה אופטימה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם מעניין אותי מה חושבים פה על קיה אופטימה ומדוע היא הפכה להיות אוטו הדגל של המוניות בארץ?

מהסתכלות חטופה עלייה היא נראית מעולה ומבדיקה ביד 2 קשה מאוד למצוא קיה אופטימה שהיא לא מונית לשעבר...

פורסם

אוטו דגל? לא הייתי קורא לה ככה. יש יותר אוקטביות ופלואנסים.

בפרטי כמו אחותה הI40 היא לא נמכרה ממש, כנראה בעיקר עקב סגמנט הג'יפונים והעובדה שלא היה להם יתרון בולט בקטגוריה(לדעתי).

פורסם
נהגי מוניות תמיד יודעים הכל. אם הם בחרו בה, אני לגמרי סומך עליהם שהם ידעו מה שהם עושים.

כן השאלה אם השוק עצמו יודע מה הוא עושה כי כאלה שהם לא מוניות הרבה אני לא רואה... וזה מוזר קיה ריו ובמיוחד ספורטאג' הולכים לא רע

פורסם

נהגי מוניות בחרו בה כי קיה מחדירה את כל הדגמים שלה לשוק המוניות והאופטימה יותר זולה למונית מהמתחרות שלה (פאסאט, אינסיגניה).

הרבה נהגי מוניות ששדרגו לאופטימה היה להם בעבר מגנטיס.

בשוק הפרטי היא נמכרה פחות טוב.

טוב יעשו טלקאר אם ישכילו לייבא גם את הגרסה ההיברידית בדומה לסונטה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
נהגי מוניות בחרו בה כי קיה מחדירה את כל הדגמים שלה לשוק המוניות והאופטימה יותר זולה למונית מהמתחרות שלה (פאסאט, אינסיגניה).

הרבה נהגי מוניות ששדרגו לאופטימה היה להם בעבר מגנטיס.

בשוק הפרטי היא נמכרה פחות טוב.

טוב יעשו טלקאר אם ישכילו לייבא גם את הגרסה ההיברידית בדומה לסונטה.

אני מניח שהגירסא ההיברידית תהיה יקרה יותר מאשר הרגילה אז מה החוכמה פה?

פורסם

נהגי מוניות בוחרים את הרכב שלהם לפי כמה נתונים : צריכת דלק נמוכה (חסכון בכסף), נוחות בנהיגה עצמה(שעות עבודה רבות) ומנוע סביר שיעזור להם לזגזג בין הנתיבים בקלות .

אם הם חלקם בחרו ללכת על הקיה אופטימה כנראה שהיא מתאימה להם מבחינת הנתונים הנ"ל.

לא יודע אם אפשר למצוא ביד 2 אבל תמיד אפשר לחפש בסוכנויות רכב כאלה או אחרות .

פורסם
אני מניח שהגירסא ההיברידית תהיה יקרה יותר מאשר הרגילה אז מה החוכמה פה?

לא בהכרח, להיברידית יש מיסוי נמוך.

יונדאי סונטה היברידית מתוחמרת בפחות לעומת ה-i40.

יוניון מוטורס הפסיקו את השיווק של הקאמרי בנזין שעמד על 220,000 - אחרי שהקאמרי היבריד החדשה קיבלה את הטבת המיסוי וירדה במחיר ל-195,000 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לא בהכרח, להיברידית יש מיסוי נמוך.

יונדאי סונטה היברידית מתוחמרת בפחות לעומת ה-i40.

יוניון מוטורס הפסיקו את השיווק של הקאמרי בנזין שעמד על 220,000 - אחרי שהקאמרי היבריד החדשה קיבלה את הטבת המיסוי וירדה במחיר ל-195,000 שקלים.

יש בכלל דבר כזה קיה אופטימה היברדית ? מחיפוש בגוגל לא מצאתי

פורסם
נהגי מוניות תמיד יודעים הכל. אם הם בחרו בה, אני לגמרי סומך עליהם שהם ידעו מה שהם עושים.

בחזוני, בממשלה לא יישבו גנרלים בדימוס, חסרי הבנה, אלא נהגי מוניות בלבד.

כן השאלה אם השוק עצמו יודע מה הוא עושה

לפני שאתה מסכים גם איתי, עליך להבין ש-Amit Hershko צחק.

לנהגי מוניות יש שיקולים אחרים משלך, וגם הם, לא בוחרים אופטימה ב-100% מהמקרים.

גם הקביעה שלך שמדובר ב"אוטו הדגל של המוניות בארץ" לא נשמעת לי מדעית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קיה אופטימה דיזל{מוניות בדר"כ} עם מנוע 1.7 והאופטימה בנזין מנוע 2000 ממש שונות אחת מהשנייה בהתנהגות על הכביש

למרות שאין שינוי חיצוני ביניהם.

פורסם
קיה אופטימה דיזל{מוניות בדר"כ} עם מנוע 1.7 והאופטימה בנזין מנוע 2000 ממש שונות אחת מהשנייה בהתנהגות על הכביש

למרות שאין שינוי חיצוני ביניהם.

על מה אתה מתכוון ? כאילו בביצועים או בכלל?

• תוכן חדש...