Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי פס לכלוך ישן באסלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי לא להרגיז את ואדים, בבקשה "זיגוג".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

~

תודה, ספריאל. :mm_yeah:

האמת שאם כבר נכנסים לענייני ליטוש, ההגיון אומר שכדאי להתחיל בפוליש עדין של רכב, No7 או משהו כזה. במקרה הגרוע אפשר להעביר את השרשור לפורום דיטיילינג.

בד שמיר הוא בד עם חומר לטש שמודבק עליו. יש כל מיני גרעינים החל מגס מאוד ועד עדין מאוד. אני מחזיק אצלי גרעין 40 (גס מאוד), 80 ו 120.

תודה, לא ידעתי שיש גם גסים יותר. רשמתי לפניי. והלכתי לקנות סינר. :wink:

• אחראי פורום
פורסם
לך תצפה מאינסטלטור שיתמצא במונחים טכניים באופן כללי. המונח הנכון הוא "בד שמיר" ולא נייר שמיר, והוא מתאר נייר לטש עדין מאד לשימוש ידני. עדין יותר מ"נייר זכוכית" אבל פחות מ"נייר מים". והנה שוב גלשנו לאחד התחומים החביבים עליי - ז'רגון מקצועי והמעשים המגונים שהוא מבצע בלשון העברית.

אז קבל עוד תיקון: נייר מים משוייך אמנם לסקאלה העדינה יותר של ניירות 500-600 ומעלה,

אבל זה רק מפני שנהוג לטבול ניירות כאלה במים ע"מ לסלק אבק ושבבים מהשיוף

(והם באים בסוף התהליך שבו אנו לרוב רוצים החלקה ופני שטח נטולי חריצים עד כמה שניתן).

אין דבר כזה באמת "ניירות מים". בפועל היית יכול גם לטבול נייר 60, סתם זה חסר תכלית.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הסנו 00 מתאים גם לאמבטיות אקריליות?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מסכן דרדסבא מעל העצות שנתנו לו בקצב הזה לא יישאר לו ולדרדסית מקום להטיל את פסולת גופם משלל חומרים כימיים שעלו כאן.

פורסם
העצה היחידה שלי אליו היא שלא להתבלבל בשימוש בין נייר שמיר לנייר טואלט.

סוף סוף עצה שימושית :-)

מחר יש לי קצת זמן בבוקר, אנצל את זה להחליף מנגנון של הניאגרה כי יכול להיות שבאמת יש שם איזו נזילונת בלתי מורגשת ואין לי מושג בן כמה שנים המנגנון, אחרי זה אתחיל בניסיונות עם החומרים ובד שמיר ואעדכן.

פורסם
~

תודה, ספריאל. :mm_yeah:

האמת שאם כבר נכנסים לענייני ליטוש, ההגיון אומר שכדאי להתחיל בפוליש עדין של רכב, No7 או משהו כזה. במקרה הגרוע אפשר להעביר את השרשור לפורום דיטיילינג.

תודה, לא ידעתי שיש גם גסים יותר. רשמתי לפניי. והלכתי לקנות סינר. :wink:

ממשיך את הרעיון של המלומד שמעלי. על מכונת פוליש שים פד גס וחומר של מגוויירס, בתנועות מעגליות תעבור שתי וערב. בסוף התהליך תמרח אוטם צבע, זה יגרום לבידינג של השתן ושיטינג של הח*א.

פורסם

עדכון

אז אחרי כל ההצעות מרחיקות הלכת שהוצעו לי כאן, התחלתי עם הפשוטה ביותר,סנו 00 ושפשוף קל, מה זה קל, קלי קלות בטעם תות, והפס נעלם, טפשי ביותר שחיכיתי חצי שנה להיתעסק עם זה :shock:(זה המבט של אשתי שהיא הבינה שתוך 3 שניות העלמתי את זה ).

בכל מקרה החלפתי גם מנגנון הדחה , אין נזילות , האסלה נקיה ושוב, יצאתם גדולים.

תודה לכולם.

פורסם

בדיוק.

כמו תיקון המדפסת/פקס/מקרר/כל מוצר חשמלי שלא היה מחובר כמו שצריך והאשה טענה שהוא מקולקל/נסיון להניע כשהרכב בD - ה'תיקון' אמור להתבצע ביחידות, תוך השמעת קולות רמים ככל האפשר, הזזת רהיטים כבדים בתהליך ותלונות על כאבי גב למשך השבוע הקרוב.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
העצה היחידה שלי אליו היא שלא להתבלבל בשימוש בין נייר שמיר לנייר טואלט.

פעם זה היה סטנדרט במוסדות ציבור, אבילו במנות קרב היה גליל.

קראו לזה "ניר טואלט קרפ".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...