Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי פס לכלוך ישן באסלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה שהם אמרו. תרגיעו.

דריש ידידי, אפילו משרד העבודה דורש רק מקום מאורר, משקפי מגן, מסכת פנים (לא מסכת גז אלא מגן מפני התזות), כפפות וסינר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מה זה דרדסבא גם השתן שלך כחול ???

גם השתן וגם הדם.

אני נצר למשפחת מלוכה רומנית.

תודה לכולם על העצות, אעדכן ברגע הראשון יהיו תוצאות.

שבת שלום לכולם.

פורסם (נערך)

בצירוף מקרים מדהים, היום היה אצלי אינסטלטור לכמה עבודות תחזוקה באמבטיה ובשירותים.

גם אצלי יש פס לכלוך כזה (שנובע מוזילה דקה ומתמידה. הוחלפה גומיה).

האינסטלטור שאל אותי אם אני יודע מה זה ״נייר שמיר״ (הוא ביטא שמיר כמו הירק). לקח לי כמה שניות שהוא מתכוון ל״שמייר פעפיר״, נייר זכוכית... לך תצפה מתימני שיבין גרמנית :lol:

מה אני חופר? שהוא המליץ לי להתחיל עם שיוף בנייר גס יחסית ולהתקדם לנייר קצת יותר עדין, נניח להתחיל עם 80-120 ולהתקדם ל320-400.

זאת אעשה ואדווח. לדבריו, הוא עשה זאת פעם אצל לקוחה והאסלה חזרה לנצנץ כחדשה.

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ב"סנו 00" לשירותים יש כ-10% חומצת מלח, אם אתה רוצה לנסות את זה קודם לכן, קנה בסופרמרקט ונסה (כמה פעמים).

להשלמת התהליך אתה יכול לנסות לשלב שיפשוף עם צמר פלדה (והתזה של הסנו-00) במקביל על המקום המלוכלך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
ב"סנו 00" לשירותים יש כ-10% חומצת מלח, אם אתה רוצה לנסות את זה קודם לכן, קנה בסופרמרקט ונסה (כמה פעמים).

להשלמת התהליך אתה יכול לנסות לשלב שיפשוף עם צמר פלדה (והתזה של הסנו-00) במקביל על המקום המלוכלך.

איציק

1+ לסנו 00. הוריד לנו כתמים כאלה מהאסלה וגם כתמים עקשניים יותר. זה גם מוצר נהדר לחידוש אמבטיות ישנות וצהובות שנהיות לבנות כמו חדשות.

פורסם

1+ לסנו 00 עובד כמעט תמיד

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

האינסטלטור שאל אותי אם אני יודע מה זה ״נייר שמיר״ (הוא ביטא שמיר כמו הירק). לקח לי כמה שניות שהוא מתכוון ל״שמייר פעפיר״, נייר זכוכית... לך תצפה מתימני שיבין גרמנית .

לך תצפה מאינסטלטור שיתמצא במונחים טכניים באופן כללי. המונח הנכון הוא "בד שמיר" ולא נייר שמיר, והוא מתאר נייר לטש עדין מאד לשימוש ידני. עדין יותר מ"נייר זכוכית" אבל פחות מ"נייר מים". והנה שוב גלשנו לאחד התחומים החביבים עליי - ז'רגון מקצועי והמעשים המגונים שהוא מבצע בלשון העברית.

פורסם (נערך)

בד שמיר משמש לליטוש כלי מתכת.

היכולת ליטוש שלו היא בצפיפות התפירה שלו כך שיש רך וקשה.

זה לרוב מגיע כגלגל שמתאים למלטשת שולחנית.

בד שמיר לרוב לא יעשה כלום בלי משחת ליטוש מרוב היותו ממש עדין.

גילוי נאות: משתמש בזה הרבה, לא ניסיתי על אסלה אבל אם תחבר גלגל כזה למקדחה זה בטוח יוריד את הכתם.

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בד שמיר הוא בד עם חומר לטש שמודבק עליו. יש כל מיני גרעינים החל מגס מאוד ועד עדין מאוד.

אני מחזיק אצלי גרעין 40 (גס מאוד), 80 ו 120.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...