Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי שטיפה טובה באזור ראשון לציון, ואחרי מספר המלצות חיוביות שקראתי בפורום, החלטתי לקפוץ לשטיפה בתחנת דלק פז שליד הסופרלנד/סינמה סיטי (מה גם שזה במרחק של מספר דקות נסיעה ממני).

השטיפה היא שטיפה במכונה, אבל העסק הבטיח תוצאות שלא רואים בשום מקום אחר, אז החלטתי לתת לזה הזדמנות.

הגעתי היום בשעות הבוקר (9-10), ונעמדתי בתור עם עוד מספר רכבי ליסינג (הדליק לי נורה אדומה, אבל כבר הגעתי לשם אז נשארתי). נכנסתי למכונה עם הרכב, היא עשתה את שלה ויצאתי לשמש להמתין ל"ניגוב".

ההמתנה לניגוב היא בשמש, ככה שאחרי 20 דקות של המתנה (כי כל עמדות הניגוב היו תפוסות) כל טיפות המים התייבשו והפכו לסימנים. אבל השיא היה הניגוב - מעבר של שתי דקות עם סמרטוט על הרכב, בלי לנקות את הצלחות, בלי לפתוח דלתות ולנקות את ספי הדלת, בלי לנגב טוב את הגג (או מקומות שונים כמו מראות, תא המטען וכדומה), ובאופן כללי תחושה של שכונה.

מיהרתי אז לא היה לי זמן להתווכח, אבל יחסית לביקורות המהללות מדובר בשטיפה בינונית ומטה. המחיר אגב 25 ש"ח לשטיפה חיצונית.

בשורה התחתונה - מהניסיון שלי, כדאי להתרחק ממקומות להם יש חוזה עם חברות ליסינג/שטיפומטים וכדומה.

פורסם

כמה דברים שרציתי להגיד בתור אחד שעבד ברחיצת רכבים ברוב כמעט מוחלט של רחיצות כאשר אתה משלם על שטיפה חיצונית לא פותחים לך את דלתות הרכב אלא אם כן אתה מבקש את זה ומוסיף איזה טיפ לעובד , בנוסף כנראה שקיבלת יחס כזה כיוון שהגעת בשעה עמוסה לכן עשו לך עבודה ב"חפיף", בכל אופן אצלנו אם בן היה משלם על שטיפה חיצונית היה מקבל יחס לפני כל חברה/שובר תחנת דלק.

עריכה לגביי המחיר הוא לא גבוהה מחיר ממוצע לשטיפה חיצונית.

8)
פורסם

באתי לקראת 10 בבוקר, אז עומס לא היה (היה תור, אבל לא היה "עמוס" במונחים של שטיפת רכבים).

וברוב השטיפות הבינוניות אולי עובדים ככה, אבל בשטיפות רכב רציניות פותחים את הדלתות ותא המטען, גם אם זה רק שטיפה פנימית. בכל מקרה, נעזוב את הדלתות, הבעיה שדברים בסיסיים כמו ניגוב של הטיפות/סימנים ושל הצלחות לא קיבלתי (הצלחות היו כמעט באותו מצב כמו לפני השטיפה).

פורסם

לא הבנתי ממה אתה מופתע. אין שטיפה שיצאתי ממנה וזה לא קרה לי...

היו פעמים שלא היה לי כוח לשטוף ידני, אז קפצתי לאיזה שטיפה קרובה, ובסוף מהבאסה כשחזרתי לבית שטפתי שוב בעצמי.

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

שמע גם ניקוי צלחות אם זה לא ג'אנט מגנזיום בדרך כלל לא תראה תוצאות מטורפות,

אתה רוצה שטיפה מושקעת לך לשטיפה ידנית ושלם יותר אבל אתה לא יכול לשלם 25 שקל ולצפות להבדלים של שמיים וארץ קח דברים בפרופורציה.

8)
פורסם

כדי להמנע מזה , אני מחזיק ג'ילדה בתא המטען יוצא מהשטיפה ומנגב לבד. 3 - 5 דקות עבודה ואין טיפת סימן של טיפות יבשות . כשאני לא מתעצל אני שוטף בבית עם מים ושמפו לרכב.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני לא יודע אם זה קורה ברוב השטיפות במרכז, אבל לשטיפה שלא עושה את המינימום (לנגב את הגג ולנקות את הפיח שהצטבר על הצלחות זה המינימום שבמינימום, על סתם טיפות פה ושם אני לא מדבר) אני לא חוזר. פשוט לאור כל ההמלצות שניתנו לשטיפה הזאת (ושבעקבותיהן הגעתי לשם) היה חשוב לי לאזן מעט.

אגב, 25 ש"ח לשטיפה חיצונית בלבד זה ממש לא מחיר זול באופן חריג.

פורסם

25 ש"ח לשטיפה חיצונית זה מחיר סביר. במחיר כזה אני מצפה

לניקוי יסודי של כלל הרכב כולל ניקוי חישוקים ומה שמסביב. את זה מקבלים בכל

שטיפה ידנית שאני מכיר. אישית אני נמנע להשתמש בשרות הנ"ל - כי לעולם הם לא ינקו את הרכב כפי שאני רגיל/רוצה -מעבר לנזקים מצטברים לצבע.

פורסם

ימי חמישי,שישי, ראשון הם זוועתיים בכל השטיפות.

מגיעים כל אלה שקבלו שטיפה בגלל שתדלקו מעל סכום מסוים והתחנה עמוסה.

יש חוסר צודק שמי ששילם כסף עבור שטיפה נאלץ להמתין עבור משהו שעבורו שילם. במקרים כאלה כשאני רואה שהתור ארוך אני מנגב בעצמי את הרכב.

פורסם

למה לשלם כסף על שטיפה במכונה כשבכל מקום אתה מקבל שטיפה חינם על כל תדלוק מעל סכום מסוים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

המקום הזה כבר נהיה יותר מידי נפוץ ואני רואה הרבה מאוד אנשים באים אליו. אני בכל מקרה אם יוצא לי לשטוף שם אני עושה את זה רק בימים א'-ד' שאז שטיפה חיצונית עולה 12 ושטיפה פנימית/חיצונית עולה 35.

בשטיפה חיצונית שהייתי שם פעם אחרונה גם לS CLASS הוא רק עבר עם סמרטוט מבחוץ ולא פתח והעביר סמרטוט על הדופנים. לעומת זאת לסובארו DL שלקחה שטיפה פנימית/חיצונית הוא העביר גם על הדיפונים וכו' (כמו לכל מי שלקח שטיפה כזו)

הקטע שהאוטו עומד בשמש באמת גם אותי עיצבן בעיקר שגם כשהאוטו סוף סוף הגיע לשטיפה השוטף לא הגדיל ראש והעביר סמרטוט על החלקים שצריך לפתוח את הבגאז' בשביל לנקות אותם (מזל שייבשתי את החלקים הללו ברגע שיצאתי מהמנהרה)

יש שם פחיות ריח קלירפוניה 2 ב30, מחיר סביר

ממליץ בעיקר לחבר'ה הרווקים לבוא לשם, כל פעם שאני שם ממתינות איתי (המובחרות ב)בנות גילי (23-27) וזה מסוג הפעמים שאני בטוח שאם הייתי רווק הייתי יושב שם עם 4 נהגי משאית :lol:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...