Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היום הוצאתי מאזדה 3 חדשה מהחברה, במהירות של בערך 100 קמ"ש ההגה רוטט/רועד בצורה די מורגשת.

האם יש לעשות איזון גלגלים? לא היו אמורים לבדוק את זה מראש? לפנות למוסך מורשה?

בנוסף, קיימת מערכת סטייה מנתיב שפועלת לסירוגין, עדיין לא הצלחתי להבין אם היא פועלת רק במהירות/זמן מסויימים, שכן היא לא תמיד מתריעה על סטייה. אשמח אם מישהו יודע ויוכל לפרט אודות המערכת.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Or_s
פורסם

החישוקים שמגיעים עם כל הרכבים למיטב ידיעתי, אבדוק את זה. למען האמת אין לי בכלל זמן להכנס למורשה. ממש מבאס.

פורסם

קרה לנו בפוקוס אחרי כ-12K ק"מ. החלפנו את ארבעת הצמיגים על חשבוננו - הם השתתפו בעלות זוג. אכן שירות טוב, ללא ספק.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הוחלף בצמיג זהה וטרי, יש במוסך בניר צבי מערכת איזון צמיגים ממש מתקדמת שפשוט פסלה את הצמיג. לצערי אני עדיין מרגיש שיש רעידה מסויימת בהגה במהירות של 100+-. תוהה אם אני רגיש מדי או שאכן קיימת בעיה.

האדם שהחליף את הצמיג וטיפל ברכב סיפר לי שהוא מטפל בעשרות רכבים חדשים במצב הזה רק שהם עוברים אצלו לפני שהם ניתנים ללקוח..

כנראה שאבקר שוב במוסך בתחילת השבוע, אני מקווה שזה לא פוגע במערכת ההיגוי בינתיים.

אכן מבאס מאוד.

מערכת הסטייה מנתיב עבדה גם על פחות מ-70 מס' פעמים.

פורסם

הוחלף צמיג נוסף שהיה בסימן שאלה בפעם הקודמת.

נראה שהבעיה נפתרה למרות שאני עדיין חושב שמרגישים את הדרך יותר מדי (דרך ההגה), יש עדיין תחושה קשה של הדרך שאולי קשורה לעובדה שעל הרכב מורכבים ג'אנטים 18" עם צמיגים בחתך נמוך יחסית. יש עדיין מעין ויברציות תוך כדי נהיגה שמורגשות במהירויות גבוהות.

עוד מישהו מרגיש כמוני?

• תוכן חדש...