Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאזדה 3 בן יום או יום וחצי למוסך.

באסה.

מקרה נדיר.

וזה צמיג שעשה את הבעיה

תענוג לקרוא באיזו שלוות נפש אתה מקבל את זה כשמדובר במאזדה.

האדם שהחליף את הצמיג וטיפל ברכב סיפר לי שהוא מטפל בעשרות רכבים חדשים במצב הזה רק שהם עוברים אצלו לפני שהם ניתנים ללקוח..

פורסם (נערך)

לי בספיריט ,גם במהירות שעולה הרבה מ100 קמ"ש אין שום רעד כבר 21000 ק"מ.

אבל לי ב2003 היה מקרה דומה בהונדה סיוויק חדשה מהסוכנות,גם שם רעד ההגה בערך ב100 קמ"ש.

בסוף גילו שבעיה באחד הג"נטים שהרכיבו לי בחברה לקראת מסירה של הרכב,היה לו איזה פגם בייצור.

לקח לי כמה ימים,החליפו לי איזה זוג גנטים מברזל מאחורה והרעידות המשיכו ואחרי שהחליפו מקדימה הרעידות פסקו.

ואז החזירו לי גנט אחד מקדימה ורעידות לא חזרו,אז כבר הבינו לאיזה גנט יש פגם.תוך כמה ימים החליפו לי ללא עלות.

עריכה אחרונה על ידי leo69

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...