Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור מחפש מקום שרוקם את לוגו על פליז וחולצות פולו קצרות לחברת סטארטאפ, צריך יחידות בודדות מכל אחד במחיר סביר, איפה מוצאים באיזור ת"א-ר"ג-גבעתיים?

נתחיל באיפה עושים ואחכ נתקדם למומלצים:-)

תודה

פורסם
ואחכ נתקדם למומלצים:-)

תודה

אגב, אתה מכיר שאלה שאין עליה תשובה בגוגל?

אף פעם לא הבנתי את המאמץ שאנשים עושים בלהגיב אבל לא במתן עזרה...

פורסם

~

אני בשליחות לחנך את העצלנים של הפורום. תשאל שאלה דבילית - תקבל תשובה בהתאם.

תבקש המלצות - תקבל המלצות, בכיף אפילו:

אדיב זה עסק ותיק, מומלץ ואיכותי, אבל הם איבדו אותי בזמנו בתור קליינט לאור המיקום הגאוגרפי ותודעת השירות הדפוקה שלהם. במדינה שבה כולם נוסעים במכוניות, להתעקש על חנות ברקטום של דרום ת"א, מקום ללא גישה וללא חניה, משדר לי שכנראה יש להם יותר מדי לקוחות והם לא צריכים אותי. התחושה התחזקה אחרי שדיברתי איתם בטלפון, כנראה שאחרי הזמנות של מאות פריטים מוועדים ויחידות צבאיות למיניהן, עשרים חולצות לחברה קטנה זה לא משהו שבא להם להתעסק איתו.

אלטרנטיבה שאני יכול להמליץ עליה היא בן ליין בפ"ת. אתר האינטרנט שלהם נראה כמו משהו שבניתי ב-98', אבל האנשים שם ידעו את העבודה, מבחר הבגדים היה נאה והמחירים היו נוחים למדי כשעבדתי איתם לפני שנה וחצי.

מקום נוסף שהותיר בזמנו רושם טוב הוא רן ספורט, למרות שמהם לא קנינו בסוף. שווה בדיקה בכל אופן.

פורסם

אני יכול להמליץ אישית על ורד הרקמה. יושבים ליד בלומפילד בתל אביב. העסק שעבדתי בו עשה שם כמה הזמנות ותמיד היינו מרוצים גם מהשירות וגם מהמחיר.

• תוכן חדש...