Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש עורך דין בקהל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אומר רק זאת: כל מי שהוטעה על ידי נציג של חברת תקשורת, קיבל מוצר "מתנה" והסתבר לו שאין מתנות חינם - שיתבע אותם ללא היסוס. התופעה הזו אינה ייחודית לחברה אחת.

בדקו היטב את החשבונות החודשיים בהם יש ריבוי של "זיכויים" ו- "חיובים" שלא מאפשר לכם להבין על מה וכמה אתם משלמים.

אם יש לכם הורים או קרובים מבוגרים, הזהירו אותם מן המלכודת של ה"מתנות" של חברות התקשורת. בדקו שהם לא מחויבים על שירותים מיותרים.

חותם על כל מילה.

זה מדהים איך מדיניות של רמאות ונוכלות הפכה להיות נורמה בחברות גדולות בישראל.

במקרה שלי הצליחה חברת הוט להוציא ממני כסף מחשבון בנק שנסגר ומכרטיס אשראי שפג תוקפו שהיה על אותו חשבון, וזה למרות שהזהרתי מראש שאני הולך לסגור את החשבון ושישלחו לי את ייתרת החוב בדואר כדי שאוכל לשלם אותו שלא דרך החשבון הסגור.

במקרה אחר החליטה חברת הוט שאני חייב לשלם קנס של כ 200 שקל על התנתקות משירותי האינטרנט שלהם, למרות שלא היה כלל סעיף כזה בחוזה איתם. ביקשתי לראות את הסעיף לפיו הם החליטו שיש קנס, לא נעניתי, ביקשתי לשמוע את השיחה המוקלטת עם הנציג שטען שאמר שיש התחייבות, לא הסכימו, טענו שרשום להם שהנציג הודיע לי על הקנס בעת ההצטרפות.

לא הסכמתי לשלם, אח"כ רדף אחרי עורך דין שלהם במשך 8 שנים עם איומים בעיקולים והוצאה לפועל וכו, כמובן שהעורך דין ניפח את החוב ל 800 שקל, אחרי 8 שנים כשהוא הבין שבלי משפט הוא לא יקבל אגורה הוא ניסה לעשות לי "הנחה" ולוותר על כל ההוצאות שלו ורק שאשלם את החוב המקורי, סירבתי ואמרתי לו שיתבע אותי. מאז לא שמעתי ממנו. שיטת מצליח במיטבה.

ככה עובדת השיטה.

מרגע שהוט התחילו לרדוף אחרי עם הקנס הזה, התנתקתי מהם מייד, קניתי צלחת לויין פרטית ומאז אני לא מנוי של אף חברת שירותי תוכן. יש לי שקט והרבה פחות כאבי ראש.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם

אין על קודי כתחליף לשירותי הכבלים, בעוד שנתיים שלוש, יקרה איתם (חברות הכבלים) בידיוק מה שקרה עם הסלולר!

תחרות רבותיי ואלטרנטיבות, זה שם המשחק. התקופות שהיו כובלים אותנו בשלשלאות ברזל, ותופסים אותנו ב אני לא רוצה להגיד מה. הולכת להפוך להיסטוריה. עם ישראל לומד מהגויים, כי כמה אפשר לחלוב אותנו?!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אין על קודי! .אם החברות שמתפרנסות ממכירת תוכן בעולם לפצות חיים כדאי להן להשקיע מיליארדים בהפלת הקודי ודומיו. להבנתי הסיפור הזה תדלוק את המרכזיות של אירועי ספורט בשידור חי- היום לא יודעים להעביר אותם על הפלטפורמות החלופיות.

• תוכן חדש...