Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Deep web

Smiro
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כאן אנשים שגולשים שם? סתם מעניין לשמוע ״חוויות״ על דברים מעניינים שנתקלתם בהם.

אני אישית לא גלשתי עדיין, שוקל. אם כי לפי הבנתי צריך לדעת להתגונן טוב (?!).

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תטרח שאלתי כמה שאלות באיזה אשכול ומחקו לי את התגובות. אם תהיה יותר חכם אתה מוזמן לעדכן אותי כי אני הסתבכתי שם רצח

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

אני מניח שאתה מתכוון לDARK WEB ואם כן אין לך מה לחפש שם.

כחלק מהעיסוק שלי הייתי חייב לבדוק מה זה וזה בהחלט מקום חשוך.

תעשה לעצמך טובה ושמור על הנפש שלך, יש דברים שפשוט עדיף לא לראות.

אגב, רוב התעבורה מנוטרת ע"י גורמי ביון כמו הNSA.

עריכה אחרונה על ידי Barney

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הדברים היחידים שמעניינים שם זה כל מיני תאוריות-קונספירטיביות של כל מיני אנשים בפורומים, שטוענים שיש להם מידע מהFBI, NSA,CIA,ESP.ABS ושאר צירופי אותיות. יש גם אתרים שמציעים לקנות ולמכור דברים בביטקוין, אבל גם רובים וסמים ושטויות כאלה. לא יודע אם עושים משלוחים לארץ :lol:

כל השאר זה, תמונות לא מצונזרות של אסונות וגופות, פורנו לא חוקי ועוד דברים שקשורים בזה. אין לאדם שפוי מה לחפש שם באמת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אין דבר כזה "שם", רוב האינטרנט הוא סגור ואינו נגיש למנועי החיפוש, אבל זה לחלוטין לא הופך אותו לפלילי, ורק השם "הרשת האפלה" נותנת לו את ה"אפיל" הזה,מדובר בנתונים פנימיים של חברות (כמו רוב הנתונים, ברוב החברות עלי אדמות) שלא בא לאותן חברות לחשוף אותן לציבור הרחב.

בקיצור, הרבה מאוד "הייפ" שניזון מהרצון של האנשים לעשות "רומנטיזציה" למה שהם לא מבינים על עולם הטכנולוגיה, והמפגש שלה עם עם עולם הפשע.

מי שרוצה כמה צחוקים בעניין הזה, שיפנה לעצמו כמה דקות ויצפה בפנינים הללו (ההרצאה המלאה היא בסביבות איזה 5 שעות).

[video=youtube;AA9D68TK-xE]

הדבר העצוב באמת, שזה נערך בחסות איגוד האינטרנט הישראלי...

אגב, נקודות למי שמזהה מה המקור של השקף שמאחוריה.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם
רוב התעבורה מנוטרת ע"י גורמי ביון כמו הNSA.

אם זה באמת מנוטר, איך זה עדיין שם ועדיין קיים?

לגבי ההרצאה זה בכלל להיט, איך נתנו לה לבוא לשם ועוד 5 (!) שעות.

אגב הראתי את זה לכמה חברים שיש להם מושג במחשבים, וחשבו שהיא באמת תותחית.

עד שלא שלחתי את הכתבה שעשו עליה, כך שזה לא מפתיע בכנס איגוד האינטרנט.:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שם = אתרים שטור מראה וכרום לא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

תריץ חיפוש על 'תולעת הסיטדל' ותבין למה לא כדאי לבקר שם..

אגב, תולעת הסיטדל זה רק קצה הקרחון, יש שם מלא רוגלות הרבה פחות מוכרות לsurface web (יעני לאינטרנט שאתה מכיר) והרבה פחות נעימות למידע האישי/פרטיות שלך שמיותר לציין שאף כלי לא יעזור לך מולן.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם (נערך)

אויי היא פשוט לא אמיתית. אני צופה בה ומכסה את הפנים ממבוכה, 5 שעות איתה והייתי יוצא מבולבל מינית.

ולעניין, כמו שסלורייד כתב אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שהבחור מדבר על אוניון\תור. זה שרוב הרשת לא מאונדקסת זה ידוע גם למחזיקי נוקיה, אין כאן תחרות מי מבין יותר. :roll:

אגב, איגוד האינטרנט הישראל אף פעם לא היה סמל למשהו חדשני.

עריכה אחרונה על ידי Barney

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

יש DEEP WEB שזה באמת טור, ויש DARK WEB שזה כל המשוגעים של הRED ROOMS והזמנות ההתנקשויות וכאלה.

פשוט מרתק כי טוענים שבאמת זה רוב האינטרנט בקנה מידה ענק ביחס לאינטרנט שכולם מכירים (משהו כמו כדור הארץ ביחס לגלקסיה וכאלה). השאלה היא אם יש כל מיני תולעים כמו שנאמר וכו' ואיך ניתן להתגונן מפניהן.

להבנתי יש שם החל מרציחות, תמונות מחרידות, (מה זה פורנו לא חוקי? ילדים כאילו?) ובעיקר סמים וקונספירציות. האמת מעניין לראות

שם חייזרים ורוחות וכו' דברים שכביכול שמורםי ע"י הממשל האמריקאי וכו'.

• תוכן חדש...