Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Deep web

Smiro
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ידוע על הוועידה הסודית, ועל אותו עניין של קומץ האחוז האחד ששולט בעולם וזה שברק אובמה אינו אלא בובה בעצמו, שמצאו תרופה לסרטן מזמן אבל לא משווקים אותה כי זה לא כלכלי ופשוט על מעבדות של מדענים שהצליחו להמציא אנרגיה נקייה וחינמית לכולם, וכו' וכו'. לא חדש. זו לא קונספירציה, זו המציאות.

אתה באמת חושב שזו המציאות?

מי שולט בעולם? האילומינטי?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
^ הדבר הכי מטורף מבחינתי ב IRC היו הבוטים לשיתוף קבצים. מצד שני, גם אני הייתי בסביבות גיל 15.

xdcc bots שרובם עבדו בעיקר על סרביס שנקרא iroffer המסתתרים בערוצי Warez, כתבתי כמה כאלו. זו הייתה סצינת ההורדות הראשונה באינטרנט (אחרי שהורדה ישירה של תוכנות פיראטיות מאתר אינטרנט רגיל נחשבה לבלתי חוקית והפכה למסוכנת), היה גם אתר מפורסם מאוד בשם Packetnews שהוא מין מנוע חיפוש בתוך ערוצים. אם אתם זוכרים את כל הדיסקים הצרובים שהיו מוכרים בשוק, המוכרים האלו היו מורידים הכל מהIRC.

אכן נוסטלגיה.

פינדר, הידע שלך ושלו שווים, ההבדל הוא שאתה ניזון מקונספירציות שמשודרות בערוצי התעמולה הקנויים והמקובלים והוא ניזון ממקורות יותר מחתרתיים, עצמאיים ופחות מושפעים כלכלית.

בנושא הסרטן, בתור מנכ"ל של חברת תרופות הניזונה בעיקר מכימותרפיה (כ200 אלף דולר לחולה), האם היית מאושר למצוא תרופה למחלת הסרטן?

אם אתה מגלה תרופה כללית למחלת הסרטן או נוסחה כללית להתאמת תרופה אישית למחלת הסרטן, החוק והציבור היה מאלץ אותך לעשות אחד מהשניים (ולא הייתה לך שום אפשרות לסרב, בוודאות):

1. למכור אותה במחיר נגיש לכל אזרח או במחיר כללי נגיש והגיוני למשרד הבריאות כחלק מסל התרופות

2. לשתף את הנוסחה עם כל חברות התרופות בעולם למען תחרות ונגישות לצבור

כך או כך, לא הייתה לך שום אופציה חוקית למכור את התרופה במחיר שאפילו מתקרב למחיר של כימותרפיה או טיפול כלשהו לסרטן, בשורה התחתונה, אם אתה מגלה תרופה לסרטן והחברה שלך מתבססת על טיפולי סרטן, החברה שלך במלכוד שסולל את דרכה לקריסה מהירה מאוד.

כמו שלמדתי מנסיוני, בכל תחום 99% מעוסקיו הם שרלטנים שאינם בקיעים מספיק או אינם מקצוענים מספיק למרות ההילה שהם דואגים להקרין. זה תקף למחשבים, לחשמל, לבניה, למכירות וגם לרפואה. אם תניח את ההנחה הזו של תרופה מוסתרת לסרטן לפני אונקולוג או מדען ממוצע (כזה שאתה מעריך מאוד) הוא יגיד לך שמדובר בשטויות. מצד שני, אני מכיר כל כך הרבה "מומחי מחשבים" עם בלוגים וספרים נמכרים שנחשבים באמת הטופ של הטופ בתעשייה וגם הם לא מבינים לעומק הרבה מאוד דברים ולא מבינים באמת איך התעשייה עובדת, זה קורה כשאני מניח לפניהם כל מיני מחקרים שנוגדים לחלוטין את צורת מחשבתם והנה המומחה פתאום כבר לא כל כך מומחה (רובם גם חסרי ביצים להודות בפני הקהל הרחב שהם טעו). בקיצור, שווה מאוד להפעיל את ההגיון הישר במקרים האלו ופה ההגיון הכלכלי הוא מאוד, מאוד פשוט.

התקווה היחידה היא מיזם קטן וחדש שיעבוד מתחת לרדאר וימציא תרופה שכזו בלי להרכש קודם לכן על ידי חברת תרופות גדולה שתרצה להעלים את הפתרון שלו. הבעיה היא שזה פרדוקס, כי לחקור ולפתח תרופה שכזו בתחום כל כך צפוף - דורש מיליארדים של דולרים ואף אחד לא משקיע מיליארדים של דולרים בחברות קטנות ויעילות, אלא בדרך כלל בחברות בינוניות-גדולות הנגועות בביורוקרטיה או לעיתים רחוקות בחברות שעסוקות בעיקר בבאז וPR ופחות במחקר עצמו. זה מלכוד והרבה מאוד בכירים בעולם התרופות נהנים ממנו ודואגים שהוא לא יתפוצץ.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יוסי אתה לא יודע כלום. אתה לא רואה שהתספורת של היטלר בצורת משולש?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שבלול,

ברשותך, אתמקד בסוגיית ה"תרופה לסרטן":

השם סרטן, הוא שם גנרי לעשרות (אם לא יותר, אני לא מומחה) של מחלות. ההנחה שיש תרופה אחת לכל המחלות הללו, היא הזויה.

עכשיו לסוגיות שנכונות לכל קונספירציה:

1. חברה שתגלה תרופת פלא כזו, תתעשר מאוד. למה להסתיר?

2. מדען שיגלה את התרופה, יזכה לתהילת עולם. למה שיסתיר?

3. כדי להסתיר כזו תרופה, לאורך זמן, הרבה אנשים צריכים לשתוק. ככל שהזמן עובר, סוד סופו להתגלות. תמיד יהיה מישהו שחושב שלא משלמים לא מספיק כדי לשתוק.

אתה מוזמן לקרוא עוד:

http://sharp-thinking.com/2014/03/18/%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%A7-%D7%95%D7%90%D7%A3-%D7%90%D7%97%D7%93-%D7%9C%D7%90-%D7%A4%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%A4%D7%94/

אבל הבעיה האמיתי עם קונספירציות, היא שאי אפשר לשכנע את המאמינים בהן, בשום טיעון שבעולם.

הרי מבחינתך, אני למעשה סוכן של חברות התרופות, שמנסה לטשטש עקבות...

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אם מחר תמציא תחליף לנפט, אתה חושב שכל מושקעי הנפט בעולם יגידו לך "וואלה שיחקת אותה כל הכבוד, אנחנו פורשים וזורקים את האימפריות והשליטה שבנינו לפח". יותר סביר שינסו לקנות את השתיקה שלך וגניזה של הרעיון, ואם לא תסכים יעשו לך את המוות. ישכרו משהו שיחביא לך פורנו של ילדים ושקים של קוק בבית, יתקשרו למשטרה ואכלת אותה לכל החיים. אף אחד לא יקשיב לך יותר.

אותו דבר עם סרטן.

אותו דבר עם הכל.

הכל מסתכם בתועלת אישית. אם זה שבעמדת הכח יפגע מהחלטה שעלולה להציל מיליונים, המיליונים ימותו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חבל על התסרוקת. אבל אני בכל זאת חושב שאתה אדם תמים (וזה נאמר כמחמאה).

פורסם

אכן לא עבר הרבה זמן עד הפלישה של חובשי כובע נייר כסף לשירשור

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הייתה לי תמונה מהדארקנט, לפי מה שאני מבין (אני לא מבין גדול בזה) יש כמו "חברות" הגעתי לאיזה סניף ת"א, היה מחירון לנשק ולסמים,

הדבר המפתיע הוא שהמחירים מאוד זולים, יש מחירון לכל סם בנפרד, לכמות שאתה רוצה, החל ממריחואנה ועד להרואין

בנשקים אני לא זוכר שראיתי טיל לאו אבל כל יש עוזי וגלוק,

יש גם מחירון להתנקשות, זה דווקא יקר לבנאדם הממוצע, אחפש יותר מאוחר את התמונה

לגבי דרכי ההעברה, לא צויין שם משהו ספציפי, לא טרחתי לבדוק לעומק

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם (נערך)
xdcc bots שרובם עבדו בעיקר על סרביס שנקרא iroffer המסתתרים בערוצי Warez, כתבתי כמה כאלו. זו הייתה סצינת ההורדות הראשונה באינטרנט (אחרי שהורדה ישירה של תוכנות פיראטיות מאתר אינטרנט רגיל נחשבה לבלתי חוקית והפכה למסוכנת), היה גם אתר מפורסם מאוד בשם Packetnews שהוא מין מנוע חיפוש בתוך ערוצים. אם אתם זוכרים את כל הדיסקים הצרובים שהיו מוכרים בשוק, המוכרים האלו היו מורידים הכל מהIRC.

החזרת אותי אחורה עכשיו...

זה מה שהייתי עושה כל היום במקום ללכת לבית ספר, מכיתה י' בערך.

פורץ למחשבים שיש עליהם windows nt, זאת היתה הפריצה הכי קלה עם ntscan, ושם עליהם botnet שהוא בעצמו פורץ לעוד מחשבים ומתקין עליהם מירק והופך אותם לשרת הורדות בעצם. כמובן רק מחשבים מחו"ל כי פה בזמנו האינטרנט היה 750K, כשבמדינות אחרות כבר היה אינטרנט של כמה מגה :)

היינו עושים תחרות בין החברים מי מצליח להשיג שרת edu - אוניברסיטאות שבהן היה אינטרנט מהיר בטירוף.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם
אני לא אוהב את השימוש במילה "קונספירציות" מכיוון שזה מאוד רדוד. כל החיים שלכם, כל התעמולה שאתם אוכלים מאנשים שעליהם עשו את "מגש הכסף", כל המלחמות, הרבה תרופות ורוב החוקים. - אלו קונספירציות... קונספירציה היא בסה"כ תיאוריה שאתם לא מכירים ונשמעת לכם רחוקה מהמציאות שלכם. סוכנויות הביון עליהן נכתב מעלי מגישות מידע ומיישמות "קונספירציות" עבור קומץ מיליארדרים אפילו בלי ידיעתן, בהנהגת הבובה להשכרה שנמצאת בראש הפירמידה הממשלתית. דוגמה אחת קלאסית עכשווית היא המלחמה בין הפלסטינים לישראלים... מאחורי כל המלחמה הזו יושבים מכל צד מיליארדרים שמנהלים אותה מרחוק כשהם בטוחים היטב. בזמן שבעזה יש קושי כלכלי עצום, המנהיג יושב עם 4 מיליארד דולר בבנק הרחק הרחק משם. בזמן שבישראל האספסוף עסוק בצקצוקים מול הטלוויזיה, חרדה מתמשכת לגבי סכנה ממחבלים, חברים של הבובה הנוכחית, ביבי, כמו שלדון אדלסון נניח, עושים מיליארדים של דולרים מהזמנות נשק וחבריו בתחום האנרגיה נאלצים להתמודד עם תנאים "נוראיים" שלא נראו כמותם באף מדינה בעולם. אם זה לא מספיק, המנהיג הנוכחי מפרסם תעמולה נטו בעיתון הכי נפוץ בישראל המחולק בחינם במימונו של חברו שבמקרה גובה עמלה מתחום הנשק בקרב חבריו הרפובליקנים בארה"ב. אם שמתם לב, ישראל היום מעולם לא ביקר את ראש הממשלה כיאה לעיתון הנפוץ ביותר והוא עיתון ימני מלחמתי שעיקר המשימה שלו היא לדחוס את הבעיות הכלכליות הרציניות, אלו שמשעבדות כל אחד ואחת מאיתנו, לעמודים האחרונים ולכתבות קטנטנות, אך העמודים הראשונים תמיד מגואלים בדם נוטף ועשויים מ100% תעמולה שנועדה להסיט את המוח של העבדים של ביבי מבעיות הכלכלה ל"בעיות בטחון".

בקיצור, השתמשו בזהירות במילה קונספירציה, כי יש אנשים שיקראו את התגובה שלכם ויזלזלו בה, בצדק.

אתה לא אוהב את המילה קונספירציה, ואיך שסיימת לכתוב שזה רדוד העלית חתיכת קונספירציה משלך.

אהבתי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...