Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם

משפחתנו התברכה בילד נוסף וכעת הגולף 2001 (רכב אמין להפליא, אצלנו כ 12 שנים ללא שום תקלות, לא ראתה מוסך חוץ מטיפולים שוטפים) צפופה במיוחד.

מעוניין לקנות רכב שיתאים ל - 6 מקומות עקב 2 סיבות: הראשונה סביר להניח שמשפחה תתרחב בשנתיים הקרובות, ולא בא לי להיכנס שוב לסאגה של מכירת/קניית רכב הווי אומר מחפש רכב לטווח ארוך. השניה - מאמין שרכב כזה יהיה מרווח, עם בגאז' נדיב וכו'.

אי לכך אודה להמלצתכם לרכב שישה מקומות, אמין, בטיחותי זול לתחזוקה, דלק רצוי כמה שיותר חסכוני (אם כי הנסועה לא תהיה גבוהה במיוחד כי המשתמשת העיקרית תהיה אשתי שמקום עבודתה קרוב, והיות ואני נוסע בדו"ג/תחבורה ציבורית).

תקציב - עקרונית עד 50 60 אלף שקלים אם כי יכול להגיע גם ל - 80 אלף שקלים. מסיבות של חלוקת משאבים מעדיף מאוד עד 50,000 אלף שקלים.

לי אישית בראש יושב הונדה FRV כבר הרבה זמן, רובם שחוטים בק"מ למעט 1 שעומד על 100 אלף ומשהו ק"מ. לכן אודה גם לרשמים לגבי הרכב מבחינת אמינות ועלויות אחזקה.

תודה!

פורסם

אכן כך ההונדה די עונה על דרישותך למעט צריכת הדלק,

בגבול העליון של התקציב תמצא את הטויוטה ורסו, צפופה אבל אמינה ואורלנדו שמרווחת הרבה יותר אבל כנראה נופלת מהטויוטה בסעיף האחזקה,

בכל מקרה בשניהם קיפול מושב אחד מאחור יתן תא מטען גדול.

פורסם

כן בתחום הזול של המערכת תמצא את הC4 פיקאסו שאני באופן אישי לא ממליץ עקב גיר רובוטי לא נעים בעליל ואמינות לט מליון דולר.

רנו לוגאן אמינה בסיסית חסכונית אבל בטיחות לוקה בחסר ביחס לשני האחרים.

ה5008 כמו הסיטרואן למעט הגיר.

פורסם

אם לא נוסעים הרבה, אפשר למצוא רנו גרנד סניק עם מנוע בנזין 2000 סמ"ק. המנוע והגיר כמו של נסאן קשקאי, הרכב נוח ומרווח. אבל בשביל זה צריך לצאת מהתקציב הרצוי ( 50 אלף ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא מתקרב לפיקאסו, חבר שלי קנה אותה וניזוק בגיר בעלות של 15,000 שקלים.

גראנד סניק אופציה, איך היא מבחינת אמינות ועלויות טיפולים?

ושוב, מחפש משהו שיהיה קומפקטי מבחוץ בשביל שלאישה יהיה קל להתנהל איתו, ומרווח מבפנים + בגאז' נדיב.

יש דבר כזה?

פורסם

גרנד סניק לא רכב בעייתי.

טיפול פעם בשנה - לא משהו מיוחד ושונה מכל רכב אחר, אין רצועת טיימינג ( שרשרת, כמו בניסאן ). החסרון זה צריכת דלק 1:8.

מי שנוסע הרבה, כדאי לשלם יותר בקניה עבור טורבו דיזל.

מבחינת מקום ובגאז', הרכב דומה לפיקאסו ועדיף בהרבה על טויוטה וורסו.

בקשר להונדה frv, אתם שקטים לגבי הנוסע השלישי מקדימה? זה נראה נוח לכם ובטוח להושיב ילד במקום הזה? אם אתם לא רואים בעייתיות, הונדה אופציה טובה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא כאשר מבקשים רכב עם 6 מקומות ישיבה מלאים ובגאז' גדול.

השורה האמצעית מורכבת מ 2.5 מושבים בלבד. אפשר לדחוס שם 3 ילדים, כאשר באמצע יושב מישהו ללא מושב בטיחות.

• תוכן חדש...