Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בסופת הברד האחרונה רכב המשפחה נפגע מאוד עם כ-37 מכות ברד.

קיבלנו הצעת מחיר רשמית מ-PDR, וגם המלצה להחליף את מכסה המנוע באחד חדש ומקורי.

הרכב בקושי חצי שנה על הכביש.

למיטב הבנתי, הביטוח ישלח שמאי מטעמו וקיימת גם השתתפות עצמית.

בהסתמך על הצעת המחיר שקיבלנו מ-PDR, האם השמאי יכול לסתור זאת ולהחליט שהרכב יעבור פחחות ולא PDR?

האם הדבר נתון להחלטתנו ויש לנו מילה בכלל בנושא מול חברת הביטוח?

השאלה מופנית גם לגבי ה-PDR וגם לגבי החלפת מכסה המנוע.

תודה לעונים.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

PDR כנראה יעלה פחות כסף בכל מקרה, והחוסר בירידת ערך יחסוך להם עוד הרבה יותר כסף. ובכל מקרה אתה יכול לבחור לתקן איפה שבא לך.

על ההחלפת מכסה מנוע תהיה ירידת ערך וצריך לצבוע אצל צבעי ככה שיהיה לך 2 פרוייקטים שונים, אולי פה יהיה קושי מול שמאי או חברת ביטוח לא גמישים.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

תודה על התשובה.

אם השמאי לא יודע מה זה בכלל PDR, האם אני צריך לנסות 'לשכנע' אותו עם הצעת המחיר שקיבלתי?

להתחיל לפרט לו יתרונות וכו'? הפקידה בסוכנות הביטוח לא ידעה על מה אני מדבר (PDR).

כמובן שזה אמור לחסוך כסף לחברת הביטוח, אבל חברת הביטוח מניסיוני לא תמיד חושבת באופן הגיוני.

שוב תודה.

פורסם

אל תסבך אותם עם מושגים כמו pdr. אני פשוט אמרתי שיש מקום שיודע לתקן מכות ברד בלי לצבוע ושאני רוצה לתקן שם. זרמו עם זה למרות שלא הכירו.

גם הסוכן ביטוח התקשר אליי אחרכך לשאול מי זה המקום הזה כדי לשלוח לשם עוד מבוטחים.

השמאי ראה את האוטו ואת ההעצעת מחיר מpdr+ והביא לי איזה דף וזהו, אמר לי לתקן ולחזור עם קבלה.

פורסם

האם במקרה כזה חלה עליה בפרמיה בחידוש הביטוח הבא?

הרי הפעלתי ביטוח, והביטוח שלי הוא זה שמשלם, למרות שזאת לא באמת אשמתי.

פורסם

במקרה שלי, הסוכנת אמרה שהפרמיה כן תעלה והיא גם הסבירה זאת בצורה עילגת ומטומטמת.

היא טענה שחוץ מגניבה שהיא לא באשמתי, כל נזק אחר לרכב הוא כביכול כן באשמתי.

אני רק לא מצליח להבין איך אני אשם בכך שסופת ברד כמעט והשמידה לנו את הרכב.

פורסם

אצל הסוכן שלי יש 2 אנשים שאיתם מדברים, אחד אמר בבטחון שאין עלית פרמייה והשניה אמרה "זה חדש לי". שניהם כנראה וותיקים ואמורים להכיר הכל, כולל PDR ומתי עולה הפרמיה ומתי לא, אבל ככה זה בישראל, הלקוחות מסבירים לבעל המקצוע מה לעשות.

פורסם
אצל הסוכן שלי יש 2 אנשים שאיתם מדברים, אחד אמר בבטחון שאין עלית פרמייה והשניה אמרה "זה חדש לי". שניהם כנראה וותיקים ואמורים להכיר הכל, כולל PDR ומתי עולה הפרמיה ומתי לא, אבל ככה זה בישראל, הלקוחות מסבירים לבעל המקצוע מה לעשות.

תבדוק את זה טוב טוב , מבדיקה קלה שערכתי במספר חברות כן מחשיבים את זה כתביעה,

אירוע קודם שהיה חריג מבחינת פגיעות ברד היה ב3/11/14 בו חלק מהחברות לא החשיבו זאת לתביעה למעט השתתפות עצמית מצד המבוטח. לגבי האירוע הנוכחי לא שמעתי על אף חברה שלקחה זאת על עצמה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
לגבי האירוע הנוכחי לא שמעתי על אף חברה שלקחה זאת על עצמה.

אם חברות הביטוח כן היו לוקחות את זה על עצמן, הן היו מפרסמות זאת בתקשורת הארצית? כלומר, איך אפשר לדעת? כי במקרה שלי עושה רושם שלסוכן הביטוח אין מושג מימינו ומשמאלו, אני בכלל לא מרגיש את הערך המוסף שצריך להיות לי עקב כך שאני מבוטח אצל סוכן ביטוח.

• ספונסר פורום
פורסם

אם יש אפשרות ל - PDR השמאי יאשר לדעתי. כך גם חישוב י.ע יהיה בהתאם.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם
אם חברות הביטוח כן היו לוקחות את זה על עצמן, הן היו מפרסמות זאת בתקשורת הארצית? כלומר, איך אפשר לדעת? כי במקרה שלי עושה רושם שלסוכן הביטוח אין מושג מימינו ומשמאלו, אני בכלל לא מרגיש את הערך המוסף שצריך להיות לי עקב כך שאני מבוטח אצל סוכן ביטוח.

לא היו מפרסמות את זה בחוצות העיר , אבל אני יכול להעיד שבמטח ברד הקודם בנובמבר 2014, לאור כמות גדולה של נפגעים ממנו החליטה חברת הביטוח מסויימת שלא לקחת את האירוע כתביעה לפוליסה של המבוטחים כסוג של מחווה, לגבי האירוע האחרון כמו שאמרתי , לא שמעתי על החלטה כזאת.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם (נערך)

שמח לבשר שאושר לנו ע"י הביטוח המקיף תיקון PDR וגם החלפת מכסה מנוע לאחד מקורי (רכב שנה ראשונה על הכביש). בנוסף, חברת הביטוח עשתה החרגה ומכירה בנזקי הברד ככזה שלא יעלה את הפרמיה בעת חידוש הביטוח. מה שכן, ישנה השתתפות עצמית. לגבי ירידת ערך של מכסה המנוע, זה משהו שעדיין לא קיבלתי עליו תשובה.

עריכה אחרונה על ידי The Who

• תוכן חדש...