Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת מבחן אודי RS3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה רכבים של זקנות בלויות או של רדנקס או של טראש.. לפחות פה בארהב.. אני חושב שהקשר בין המכונת קרב שהוא מחפש לבין הגוש הלא מגומר הזה הוא מקרי בהחלט! מה גם שמבחינת אמינות הם נוראיות

זה נכון (חלקית) לדגמים הזולים.

בכל מקרה , זרקתי אותם פה כי הקאדליק הזכירה לי מכוניות אמריקאיות אז הלכתי לחפש קצת.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נ.ב. היפניות אולי חלשות יותר אבל לא צריך לזלזל בכמות הפאן שהן יכולות לייצר.

חלילה, זה לא נכתב מתוך זלזול בהן והן בהחלט יודעות לתת פאן ובכמויות, אך עדיין, כרכב, ה-M235 (לדוגמא) נמצאת בליגה אחרת כמעט בכל פרמטר אפשרי למעט צריכת דלק ועלות רכישה.

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני מאמין שאין לך הרבה ניסיון עם קאמרו.. לי היתה אחת לתקופה של חודש וסבלתי מכל רגע.. שוב זו דעתי האישית

היה לך את הדור הקודם, מאחר והחדש מגיע רק עכשיו לדילרים.

נסה את החדש - וספר לנו, שנדע איך מרגיש וייט טראש משודרג מוטורית...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
המחיר של ה BMW M2 הוא חצי מיליון לפני הנחת עולה חדש ומיקוח...

המחיר של ה ATS V לפני הנחת עולה חדש ומיקוח חוצה את ה 550K וזה בתנאי שעושים יבוא אישי שאני לא מעוניין לעשות.

רכישה בארץ אינה אפשרית מאחר והרכב לא משווק בארץ!! ובמידה וכן היה משווק מחירו היה חוצה את ה 650K כנראה...

במידה וכן הייתי בוחר לעשות יבוא אישי את באותו המחיר אני מקבל BMW M3 ככה ששוב אני לא מוצא עניין באופציה הזו.

BMW M3 עדיפה בהרבה על פני ATS V...

אתה בטוח לגבי המחיר של הקדילק?

ה-CTS-V בגלגול הקודם עלתה פחות מ-600,000 לפי מחירון רשמי וזה לפני כל ההוזלות שהתחילו של מותגי הפרימיום.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
היה לך את הדור הקודם, מאחר והחדש מגיע רק עכשיו לדילרים.

נסה את החדש - וספר לנו, שנדע איך מרגיש וייט טראש משודרג מוטורית...

כמו להקיא קצת בפה אני בטוח..

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם

הכי כיף לתת ביקורת על רכב מבלי שנהגת בו ובהסתמך על נהיגה בדור הקודם של הרכב. אין ספק שזו הביקורת הכי טובה שניתן לספק!

תודה!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)
אני לא מצליח להבין את ההיתלהבות בפורום מהקאדילק ATS V.

מבחינת מחיר ממש לא מדובר פה על איזה שהיא מציאה...

ה ATS V מתחילה בדיוק באותו המחיר שה BMW M3 מתחילה (שזה יותר ממה שאני מעוניין להוציא אבל נעזוב את זה בצד כרגע)

ובאותו מחיר אני בוחר ב BMW M3 בכל יום ובכל שעה....

זכותך שלא לאהוב את ה ATS V. יש לה את הפלוסים והמינוסים, בדיוק כמו לכולן, אבל אל תזרוק מספרים לאוויר בלי לבדוק. רק לשם הספורט דיברתי עם בן דוד - מנהל המכירות של שגיא מוטורס פ"ת (UMI) - לדבריו, את ה ATS-V תוכל להזמין בהזמנה מיוחדת והמחיר שלה צפוי להיות נמוך בכמה אלפים מ 500K (ללא הנחת עולה חדש) - אתה שוכח שליבואן יש הנחות מהמחירון ושמחיר הבסיס לדגם ה 4 דלתות הוא 60K$ בארה"ב (הקופה מתחילה ב 63).

המשך בדיקה עם סוכנות יבוא אישי, הניבה הערכת מחיר (ללא התחייבות) של 450K בקירוב לרכב חדש (ללא הנחת העולה חדש) וסביב ה 400K אם וכאשר יימצא אקזמפלר 2016 משומש.

ברור לכל שכש M3 מהיבואן הראשי עולה למעלה מ 650K, יש פה פער משמעותי, מה גם שמבחינת ביצועים הפער הוא דווקא לטובת הקאדילק. במוו פיספסו עם ה M3 הנוכחית, יש טובות ממנה בסקטור הזה, בכל מדד שתחשוב עליו. בהאמר זאת, אין ספק שבמחיר זהה הייתי לוקח את הבמוו.

אתה באמת יכול להשוות RS3, A45 ל ATS-V ? אשמח להבין איך.

עריכה אחרונה על ידי nimikipod

...CASKA for life

פורסם (נערך)

אני דיברתי שבוע שעבר עם היבואן הרשמי של קאדילק והתשובה שקיבלתי מהם היא שהדגם לא מיבוא באופן סדיר ולא ניתן לבצע הזמנה מיוחדת.

המחיר שנתתי בפורום זו הצעת מחיר שקיבלתי מחברה שמתעסקת ביבוא אישי ככה שזה ממש לא מספרים באוויר!!!

בוא נעשה חישוב מחיר קצר ליבוא אישי ללא הנחת עולה חדש ולרכב חדש לא משומש:

65K זה המחיר של הרכב בארה"ב

2K עלות משלוח

שזה 67K דולר, עכשיו את זה נכפיל ב 105% מיסים: 67*2.05= 137K

נמיר לשקלים לפי דולר 3.8=> 521K

על זה תוסיף 5K יורו עמלה של הסוכנות ייבוא אישי ביחד יוצא 542K וזה לפני מס יוקרה!!

אז המספרים שלי ממש לא באוויר

לא רואה איפה ביצעתי השוואה בין ה A45 ה RS3 וה ATS V

ה A45 וה RS 3 מתחרות ה M2

כאשר ה ATS V מתחרה ב M3 וב C63 AMG.

עריכה אחרונה על ידי misgavv
פורסם

ברור לכל שכש M3 מהיבואן הראשי עולה למעלה מ 650K, יש פה פער משמעותי, מה גם שמבחינת ביצועים הפער הוא דווקא לטובת הקאדילק. במוו פיספסו עם ה M3 הנוכחית, יש טובות ממנה בסקטור הזה, בכל מדד שתחשוב עליו. בהאמר זאת, אין ספק שבמחיר זהה הייתי לוקח את הבמוו.

כשקונים רכב בסכום הזה כח זה ממש לא הכל ונכנסים עוד פרמטרים רבים למשוואה כמו איכות,גימור, נוחות, יוקרה וכו' ובסיכום הכולל הקאדילק פחות טובה מ-2 המתחרות שלה מגרמניה, גם אם הפער לא ענק.

מעבר לזה, בהנחה ואין צורך ברכב "גדול" אני בטוח ש-235M או M2 יעשו את העבודה בצורה לא פחות טובה (במיוחד לאור זה שהספסל האחורי בקאדילק הוא די לדקורציה...).

http://www.caranddriver.com/comparisons/2015-bmw-m3-vs-2015-mercedes-amg-c63-s-2016-cadillac-ats-v-comparison-test-2015-bmw-m3-vs-2015-mercedes-amg-c63-s-2016-cadillac-ats-v-final-scoring-performance-data-and-complete-specs-page-5

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הכי כיף לתת ביקורת על רכב מבלי שנהגת בו ובהסתמך על נהיגה בדור הקודם של הרכב. אין ספק שזו הביקורת הכי טובה שניתן לספק!

תודה!

אה חשבתי שזו מטרת השרשור.. זה לא מה שרוב האנשים עושים פה ? ממליצים לבחור על רכבים שמעולם לא נהגו בהם?

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם

תכלס, ומאותו היגיון גם אי אפשר להגיד על רכב שלא נהגנו בו שהוא טוב,

ואני די מסכים עם ההיגיון הזה. מעבר לזה, גם אם נהגת, לתיאור שלך מן הסתם

יהיה מימד סובייקטיבי ניכר : בשביל למדוד תאוצה יש את הפרוספקט\האתר,

ואם אהבת או לא זה רלוונטי בעיקר רק לגביך, בגלל זה פורום נועד סתם בשביל לשוחח ולגחגח בכיף,

אילולא זה לא היינו מתקשרים עכשיו.

The first one to get angry loses

פורסם

האופציה הכמעט יחידה שנותרה מבחינתי לשקול במקום ה BMW M2 זו האלפא רומיאו ג'וליה תלתן ירוק אבל זה יהיה מאוד תלוי במה יהיה המחיר שלה בארץ...

את ה BMW M2 אני אוכל לרכוש אחרי הנחת עולה חדש ומיקוח בסביבות ה 400K

במידה ואוכל לרכוש את הג'וליה עד מחיר של נגיד 460K אחרי כל ההנחות יש מצב שזו גם תהיה אופציה מבחינתי...

• תוכן חדש...