Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לאחר הרבה התלבטויות אני שבוע הבא כבר מתכוון לנהוג על רכב שלי פרטי, ואני רוצה לקנות רכב שיהיה חזק, לא בהכרח ספורטיבי

כבר דנתי פה בנושא של לקנות רכב אבל היה לי רק 20k לרכב והצלחתי לגרד עוד 10 שהבנתי שיהיה לי הבדל משמעותי ברכב..

התכונות לפי סדר ברכב :

1. חזק, אופי ספורטיבי

2. אמין

3. עדיפות שיהיה ה'צבק (אפשר להציע גם אם לא)

4. יופי, שנתון, מעדיף גם 3 דלתות..

חשבתי לכל מיני כיוונים כמו

גולף מנוע 2.0

פיג'ו 206 xs

פיאט פונטו איבו

פיאט בראבו

איביזה fr

אבל בכל רכב היה משהו שפשוט לא התחברתי אליו יותר מדי..או שהרכב קרוע, או שהוא לא חזק מספיק, או שהוא לא אמין וכל היום במוסך.

אולי יש פה אנשים עם רעיונות טובים שייתנו עצה מהצד.

תודה מראש

פורסם

אני לא מצליח לערוך את ההודעה, זה מוחק לי את התגובה כשאני בא לערוך אז אוסיף בהודעה :

עדיפות לרכב עם מנוע 1.8, רכב שאפשר להשקיע בו קצת דברים כמו : ניהול תוכנה, דאון פייפ, פורק, לא מתכוון לשפר את הרכב עכשיו בעוד 100 כ"ס אבל עדיין מעדיף שיהיה אפשר קצת לשפר ולשפץ אותו. תודה

פורסם

הסתכלתי עליה, האמת שלא התלהבתי ממנה כל כך אבל אני מסתכל על קליאו ספורט בין היתר, אני מחפש הצעות יותר מעניינות האמת, יותר ייחודיות.. הסתכלתי גם על hgt הרבה אבל אני עדיין מחפש רכב יותר לקריטריונים שהצגתי למעלה..

אם יש הצעות מעניינות אני מוכן להתגמש קצת במחיר גם. תודה

פורסם

Up

הסתכלתי גם על סובארו אימפרזה b3 הצ'בק 150 כ"ס מנוע 2.0

מישהו יכול לתת חוות דעת? לתת עם מכוניות שאולי יתאימו לי?

ממש אהבתי את הסובארו אם יש למישהו משהו להגיד עליה אני אשמח לשמוע

• תוכן חדש...