Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה על סרט ב4DX.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי בעבר לראות את הסרט איירון מן 3 ב4 מימדים, הסרט הוא סרט פעולה מלא באפקטים ככה שכל מה שהיה לקולנוע להציע הוא נתן. בלי קשר גאון מי שחשב על ה4 מימדים, ממליץ.

הבעיה היא שיש לי כרטיס אחד מתנה כרגע ואני יכול לממש את ההטבה עד סוף החודש, והסרטים שמוקרנים כרגע ב4 מימדים הם:

להציל את מארק וואטני

על חבל דק

פן

מישהו ראה אחד מהסרטים? ממליץ לראות? ואם למישהו יצא לראות אותו ב4DX ויכול לתת חוות דעת יהיה מעולה.

לא בא לי סתם ללכת לסרט שלא יהיה מעניין ולא נקבל את מלוא האפקטים שיש לקולנוע להציע, מעדיף לוותר על ההטבה וזהו, תודה.

פורסם

מבין השלושה שהצעת, להציל את מארק ווטני יהיה לדעתי הסרט המתאים ביותר ל-4DX. מה גם שהסרט מקבל ביקורות מצויינות.

אם אתה רוצה לחכות, בסוף החודש יוצא לאקרנים חלק נוסף בסדרת פעילות על טבעית. יכול להיות מעניין ב4DX.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

אל תלך ל"מארק וואטני" ב-4DX, לא שווה את הכסף.

הייתי שבוע שעבר, רוב האפקטים של ה-4DX בסרט הזה מתבטאים במשב רוח מקפיא מידי פעם ו.. זהו.

רוץ לראות אותו ב"רגיל". סרט מעולה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אתמול הייתי בסרט ואם לא הייתה לי מחשבה שאני רוצה ללכת ל4XD הייתי הולך למארק וואטני, אבל הלכתי לסיקאריו ונהנתי לא פחות ממה שציפיתי..

אני לא חושב שראיתי פעילות על טבעית את הפרקים הקודמים, צריך לראות אותם כדי לראות את ההמשך? מתי הוא אמור לצאת ל4 מימדים?

פורסם

עולם היורה אחלה סרט לחובבי הז'אנר, לא יודע לחוות דעה על גרסאת ה4DX.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

תוקף הכרטיס שלך הולך ומתקרב, אם אהבת את הטריילר של צייד המכשפות ולדעתך הוא מתאים ל-4DX (אפקטים, פעולה) - לך על זה, מקסימום הרווחת חוויה. :wink:

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...