Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מדבר על ההשתתפות העצמית?

או שהביטוח עצמו יעלה?

אני יודע שהביטוח יעלה יקר אבל במילא זה עדיף מאשר שיגנבו לי תוך שנה וכל ה-13,500 שקל שלי ילכו לגנבים...

אני יודע שביטוח חובה עולה 1500 בערך אני צודק?

ובטח המקיף יעלה עוד 2000-2500 אז זה בסדר אין מה לעשות ....

השאלה החשובה היא אם האופנוע הוא שנת 2002 יד שלישית האם החברת ביטוח תעשה לי ביטוח מקיף עליו או לא?

תודה רבה רבה לכל האנשים שיענו לי...

וזה דחוף לי מכיוון שאם אין אפשרות לעשות ביטוח מקיף ההורים לא יקנו לי.....באסההה

פורסם
אתה מדבר על ההשתתפות העצמית?

או שהביטוח עצמו יעלה?

אני יודע שהביטוח יעלה יקר אבל במילא זה עדיף מאשר שיגנבו לי תוך שנה וכל ה-13,500 שקל שלי ילכו לגנבים...

אני יודע שביטוח חובה עולה 1500 בערך אני צודק?

ובטח המקיף יעלה עוד 2000-2500 אז זה בסדר אין מה לעשות ....

השאלה החשובה היא אם האופנוע הוא שנת 2002 יד שלישית האם החברת ביטוח תעשה לי ביטוח מקיף עליו או לא?

תודה רבה רבה לכל האנשים שיענו לי...

וזה דחוף לי מכיוון שאם אין אפשרות לעשות ביטוח מקיף ההורים לא יקנו לי.....באסההה

תתקשר ותשאל? לא יותר פשוט?

אם אביך ואמך מבטחים את הדירה, האוטו, את חייהם (ביטוח חיים) וכו' אצל סוכן מסויים, תתקשר אליו או שתבקש מאביך לעשות זאת, ובקש הצעת מחיר, אחרי זה לך עם המחיר הזה לAIG וחביריה ותעשה סקר שוק...

בסופו של דבר תראה שעדיף לך לקנות 5 מנעולים טובים וזהו...

אגב, מה יקרה אם תיקנה אופנוע משומש ב 5-6K? בין כה וככה זה הכסף "שתפסיד" אם תעשה ביטוח מקיף...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בקושי אבא מסכים ליד שניה אז שהוא יסכים לאחד שהוא ב-5-6 כלומר שנת 96???

לא נראה לי וגם ככה 2002 זה השנה האחרונה שיש תאופנוע...

ולא נראה לי שכל החברות עושות מקיף...אני לא מדבר על חובה...חובה כל החברות עושות לאופנועים כמעט אבל מקיף לא...אני יודע ש"הפול" עושים אבל אני לא מוצא תמספר טלפון שלהם בת"א...

בקיצר אם מישו יודע אם אפשר לעשות ביטוח מקיף לאופנוע יד שלישית שנת 2002 זה יעזור לי המון פשוט חבר של אבי אמר לו שאם זה לא חדש מהחברה אז הביטוח לא נותן אפשרות לעשות מקיף האם זה נכון?

תודה ...

פורסם
בקושי אבא מסכים ליד שניה אז שהוא יסכים לאחד שהוא ב-5-6 כלומר שנת 96???

לא נראה לי וגם ככה 2002 זה השנה האחרונה שיש תאופנוע (את האופנוע)...

ולא נראה לי שכל החברות עושות מקיף...אני לא מדבר על חובה...חובה כל החברות עושות לאופנועים כמעט אבל מקיף לא...אני יודע ש"הפול" עושים אבל אני לא מוצא תמספר טלפון שלהם בת"א...

בקיצר אם מישו (מישהו) יודע אם אפשר לעשות ביטוח מקיף לאופנוע יד שלישית שנת 2002 זה יעזור לי המון פשוט חבר של אבי אמר לו שאם זה לא חדש מהחברה אז הביטוח לא נותן אפשרות לעשות מקיף האם זה נכון?

תודה ...

הפול חברה לביטוח בדפי זהב...

למה לא שנת 96? ביטוח מקיף עלול לעלות לך חצי ממחיר האופנוע, קנה כבר אופנוע בחצי מחיר וסגור עניין...

לא מובן לי הנושא, אלא אם אתה מיתכוון "להעלים" את האופנוע יום אחרי שעשית את הפוליסה...

שב, דבר עם אבא שלך (בשפה מובנת) , תחשוב מה אתה הולך להגיד לו וסגור עניין, לא מסובך...

בסביר לו בהיגיון שאתה מוכן לרדת בשנתון ולכסוך כסף (של הביטוח) ואת הכסף הזה תוכל לנצל לקורס רכיבה (כדי שתשמור על החיים שלך!), לקנות ציוד רכיבה טוב (גם כן חשוב) ועוד ישאר עודף...

גילי

פורסם
הפול חברה לביטוח בדפי זהב...

למה לא שנת 96? ביטוח מקיף עלול לעלות לך חצי ממחיר האופנוע, קנה כבר אופנוע בחצי מחיר וסגור עניין...

לא מובן לי הנושא, אלא אם אתה מיתכוון "להעלים" את האופנוע יום אחרי שעשית את הפוליסה...

שב, דבר עם אבא שלך (בשפה מובנת) , תחשוב מה אתה הולך להגיד לו וסגור עניין, לא מסובך...

בסביר לו בהיגיון שאתה מוכן לרדת בשנתון ולכסוך כסף (של הביטוח) ואת הכסף הזה תוכל לנצל לקורס רכיבה (כדי שתשמור על החיים שלך!), לקנות ציוד רכיבה טוב (גם כן חשוב) ועוד ישאר עודף...

גילי

טוב דבר ראשון תודה רבה על התשובות המלאות...

דבר שני: יש לי ציוד מגן והכל מאבא כי גם לו יש רישיון לעד 500 והיה לו קטנוע חדש מהחברה שעולה 10000 שקל והוא עשה לו ביטוח חובה+מקיף...

עכשיו מכיוון שחברים/מוסכים סיפרו לאבי שהאופנוע (דיטי 2002) נוהגים לגנוב אותו/חלקיו אז הוא לא מעוניין להוציא סכום כסף שהוא 13,500 אם הוא יגנב תוך חודש ואולי שנה אז עדיף לשלם עוד 4000 על ביטוח מקיף מאשר הוא יגנב תוך חודש והלך כל הכסף....זה פשוט סיכון...ולא יעזור 5 מנעולים למה אני מכיר אנשים שהם כרגע בני 30+ שרכבו על CR250 בעברם ואח"כ עברו ל-R750 וCBR900 וכלים כאלו שהביטוח חייב אותם לשים 3 מנעולים + אזעקה נראה לי וגם זה לא עזר ואחד מהם שאני מכיר קלט שמנסים לגנוב לו תאופנוע רק שהם לא הצליחו להתניע אותו ... בקיצר אני מאמין ש-5 מנעולים הם יצליחו לפרוץ אם הם ירצו וגם נראה לי שאם אני ישים על האופנוע 5 מנעולים שכל אחד שוקל המון האופנוע לא יזוז וגם זה יפריע המון ליציבות לכן אני מעדיף לקחת מנעול שרשרת+מנעול דיסק+יש אזעקה לאופנוע+מקיף ולישון בראש שקט....

ובקשר לחסוך תכסף של שנתון נמוך יותר אבא שלי לא מסכים הרי באופנועים האלה יש בלאי גבוה יותר וכמה שהשנתון יותר נמוך המנוע עשה יותר ק"מ ורובם הם ילדים שנוסעים על הכלי הזה ולכן הם שחוטים...ועל מה שחוסכים משלמים ביוקר אח"כ...בטח לא פעם אחת או פעמיים אתה ראית את המצב של השנתונים 96/98...הם בטוח לא במצב של 2002 שיצא לקראת 2003 עם 12000 ק"מ ...שזה יחסית נורמלי...

עכשיו בקיצור שיכנעתי את אבא לקנות לי אופנוע עד שהחבר שלו אמר שאולי אי אפשר לעשות ביטוח מקיף לאופנוע יד שניה 50 סמ"ק...ואז בעצם אבא לא יקנה לי אופנוע אלא קטנוע טייפון/קטנוע אחר חדש ויעשה לו ביטוח מקיף...

פורסם

בטח שאתה יכול לעשות לו ביטוח מקיף...לי יש אר אמ איקס 2000 ויש לו ביטוח מקיף...וזה לא כמו שאתה חושב...זה 1000 שקל ביטוח מקיף...אני עושה אצל ביטוח ישיר...

אני ואבא שלי עשינו חשבון כזה...ביטוח חובה וצד ג' אבא שלי אמר שאני חייב לעשות...וביטוח צד ג' זה 500 שקל...וכמו שאתה בטח יודע...שמקיף זה גם כולל צד ג'...אז שזה מאד מאד מאד שווה להשקיע עוד 500 שקל ואתה ידוע שהאופנוע מוגן יותר...

ואתה גם לא צריך מנעולים...לפי הביטוח שלי זה או אזעקה , או מנעול דיסק ושרשרת ביחד...אז אני שם מנעול דיסק ושרשרת למה באר אמ איקס אי אפשר לשים אזעקה כי אין לו מצבר...

שלי זה אר אמ איקס 2000 ולפי מה שהמוסכניק שלי אמר לי זה עוד המנוע הראשון שלו ( לא יודע איך בידיוק הוא הגיע למסקנה ) אבל גם הקילומטראז' מוכיך את זה...רק 13,000 ...ושקניתי אותו היה לו 11,000....אז זה לא שכל כלי שהוא ישן הוא שחוט...יש ויש...

אתה גם יכול ליקנות דיטי 2002 שהיא שחוטה והיא תשפוך לך תוך חודשיים...או אר אמ איקס 2000 שעוד עם מנוע ראשון שלו במצב טוב...( אני לא סתם אומר אני יודע...).

פורסם

טוב באמת צדקת .... הצלחתי למצוא תטלפון והתקשרתי ויש אפשרות לעשות ביטוח מקיף...

עכשיו הכל יוצא יענו חובה+מקיף(שמקיף זה גם צד ג') משו כמו 3700 ליאמהה דיטי 2002...

אז אני שמח כי עכשיו אבא יסכים לקנות לי אופנוע...

תודה לכל מי שעזר...

ואולי בגלל שהשנתון שלך נמוך יותר אז יכול להיות עולה לך רק 1000 שקל המקיף...

ואני יודע שיש שחוטים ולא שחוטים אבל נגיד דיטי 2000 עולה 10,500 אז גם את זה חבל שיגנבו כי זה 10000 שקל לאבד....

שנת ואחרי זה יש 99/98/96/94 שתאמין לי שרובם שחוטים כי ילדים שגילנו נוסעים עליהם וחלקם ערסים שמוציאים לאופנוע תמיץ וגם למנוע שלו...ויש גם כאלה שהם לא ערסים כמוני אבל עדין מוציאים לאופנוע תמיץ...אני כמובן ישמור עליו כי אני לא ירצה שהוא יהרס וגם אני יטפל בו....ואחי במקרה הק"מ שלך נמוך מאוד בטח הוא יד שניה אצלך או שלישית בלבד....

פורסם

מניסיון פה באזור..

כמעט כולם בשנתונים הלאה.. שחוטים.. 96-97 יותר..

לא רק שהערסים שנוסעים עליהם מזיינים את האופנועים..

אלה הם גם מזיינים את השכל.. שמעתי אפילו פעם על דיטי שמגיעה ל130 קמ"ש...

זה פשוט כל כך מצחיק לשמוע את זה... אבל הגדול מכולם היה המשפט הזה

"שמתי צמיג אחורי כמו של CR" חחחחח

א' אין דבר כזה צמיג של CR...

ב' גם עם היה.. קוטר הגלגל האחורי של הDS הוא 17" ושל הCR הוא 19"

פשוט מטומטמים האנשים האלה..

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

פורסם

אהה גבר תתחדש על ה-CR125 שקנית יש תמונות???

חחח ... ראסמי זה נכון...

תיכנסו לבייק פור סייל כל אופנוע שני שמה מה-50 סמ"ק סוגר 120 פלוס...

והכי מצחיק הסנדה הזאתי, תקבלו מה הבן אדם רושם ים שטויות ב-20 שורות:

"משופר מאד!!! קיט 80 של MALOSSI קיט קרבורטור מלא 26מ"מ כולל סט מתאמים כולל פילטר אויר פתוח של malossi אגזוז לחץ מלא מהסעפת של tecnigas שיניתי יחסיי העברה בנוסף לגיר שהוא של גי פי אר והאופנוע ממשיך להשתולל ולטוס הצמיגים חדשים רעים ולא מביישים יורדים נמוך מאד בהשכבות. קשה מאד ליסוע עליה היא משתוללת אין מישהוא שלקח אותי אופנוע מפלצת ואמין מאד!!! יש גם שיפור בקירור יש וונטה על הרדיאטור של gpz500 ויש גם מנוע תחתון קומפלט חדש של GPR כולל סלילי הצתה משופרים גיר ארוך וסטרטר!!!! איפה תמצאו סנדה עם סטרטר.מאז הפרסום הראשון האופנוע שופר עוד ועכשיו נוסע בכל מצב 140-150 אפילו אני כבר מפחד ממנו והמחיר עדין עומד על 16000 אחרי כל ההשקעה אני לא מוכן לרדת הכלי ששוה את זה ומושקע בערך ב10000 שקל כל החלקים האורגינליים אצלי מנוע קומפלט אורגינל קרבורטור אורגינל וגם 19 של דלאורטו בנוסף לקיט קרבורטור של מלוסי 26מ"מ שעל האופנוע ועוד שאר חלקים ושטויות יפות. גם סט גלגלי שיניים ושרשרת מחוזקת הורכבו היום ובקרוב אני יכניס תמונה עדכנית יותר שתדליק את כולכם למה האופנוע השתנה זאת תמונה מילפני חצי שנה. אז אם בא לך CR125 ירוק בשם סנדה ויש לך 16000 תקשר אם לא לך תזדיין....... לא לחוץ למכור ומחכה ל16000 שקל רק 16000 ומי שרוצה לצאת רייס על כסף שיתקשר גם"

לא נראה לי שאחרי ששמים תשיפורים האלה האופנוע סוגר 160.......חחח

אפילו שהוא שם יחסי העברה+גיר של GPR לא נראה לי הוא סוגר יותר מ-120...

עודד שהיה לו בעבר GPR משופרת עם גיר משופר וקיט וכל מיני דברים סגר איתה 120 אז סנדה כזאתי 160 לא נראה לי ... אם אני ינסע לידו עם אוטו ויראה שבאמת היא סוגרת 160 אני מפרסם לבן אדם תאופנוע עד שהוא ימכור.......:wink:

פורסם

חח זה גם כמו שכל דיטי שלמכירה הוא הכי חזק בארץ ולא ראיתה אחד יותר חזק מימנו...

ויותר מצחיק זה הפרצוף של אותו מוכר של ה "yz הקטן" שאתה מתחיל להוריד לו את המחיר ב3000 שקל בגלל התקלות של האופנוע...גם כן הכי חזק...חח

פורסם

הקטע של ה160 זה באמת הגזמה...האופנוע יתפרק לו זה לא בנוי למהירות כזאת...

אבל מה שכן זה שהיא באמת משופרת מהתחת ובאמת אפשר להגיד ה"50 סמ"ק" ( כי מעשית זה 80 ) הכי חזק אבל עדיין מכלולים של 50 סמ"ק...לא עדיף לישמור את זה לאופנוע יותר גדול לעתיד הלא רחוק ?

וגם זה אופנוע דו"ש אין סיכוי שבעולם שהוא סוגר לו 140...מישהוא ראה די אר שעובר את ה160 ? ( אם בכלל ? )

אני מאמין שהוא סוגר לו 120 גג 130...למה היא באמת משופרת אבל עדיין ...

ואגב עודד אני זוכר שהוא אמר שהוא סגר איתו 140 ניראה לי או 150...למה ג'י פי אר לא משופר סוגר סביבות ה120 ... קצת פחות אולי...

פורסם
אהה גבר תתחדש על ה-CR125 שקנית יש תמונות???

חחח ... ראסמי זה נכון...

תיכנסו לבייק פור סייל כל אופנוע שני שמה מה-50 סמ"ק סוגר 120 פלוס...

והכי מצחיק הסנדה הזאתי, תקבלו מה הבן אדם רושם ים שטויות ב-20 שורות:

"משופר מאד!!! קיט 80 של MALOSSI קיט קרבורטור מלא 26מ"מ כולל סט מתאמים כולל פילטר אויר פתוח של malossi אגזוז לחץ מלא מהסעפת של tecnigas שיניתי יחסיי העברה בנוסף לגיר שהוא של גי פי אר והאופנוע ממשיך להשתולל ולטוס הצמיגים חדשים רעים ולא מביישים יורדים נמוך מאד בהשכבות. קשה מאד ליסוע עליה היא משתוללת אין מישהוא שלקח אותי אופנוע מפלצת ואמין מאד!!! יש גם שיפור בקירור יש וונטה על הרדיאטור של gpz500 ויש גם מנוע תחתון קומפלט חדש של GPR כולל סלילי הצתה משופרים גיר ארוך וסטרטר!!!! איפה תמצאו סנדה עם סטרטר.מאז הפרסום הראשון האופנוע שופר עוד ועכשיו נוסע בכל מצב 140-150 אפילו אני כבר מפחד ממנו והמחיר עדין עומד על 16000 אחרי כל ההשקעה אני לא מוכן לרדת הכלי ששוה את זה ומושקע בערך ב10000 שקל כל החלקים האורגינליים אצלי מנוע קומפלט אורגינל קרבורטור אורגינל וגם 19 של דלאורטו בנוסף לקיט קרבורטור של מלוסי 26מ"מ שעל האופנוע ועוד שאר חלקים ושטויות יפות. גם סט גלגלי שיניים ושרשרת מחוזקת הורכבו היום ובקרוב אני יכניס תמונה עדכנית יותר שתדליק את כולכם למה האופנוע השתנה זאת תמונה מילפני חצי שנה. אז אם בא לך CR125 ירוק בשם סנדה ויש לך 16000 תקשר אם לא לך תזדיין....... לא לחוץ למכור ומחכה ל16000 שקל רק 16000 ומי שרוצה לצאת רייס על כסף שיתקשר גם"

לא נראה לי שאחרי ששמים תשיפורים האלה האופנוע סוגר 160.......חחח

אפילו שהוא שם יחסי העברה+גיר של GPR לא נראה לי הוא סוגר יותר מ-120...

עודד שהיה לו בעבר GPR משופרת עם גיר משופר וקיט וכל מיני דברים סגר איתה 120 אז סנדה כזאתי 160 לא נראה לי ... אם אני ינסע לידו עם אוטו ויראה שבאמת היא סוגרת 160 אני מפרסם לבן אדם תאופנוע עד שהוא ימכור.......:wink:

אחים שלי, אני מכיר את הבןאדם הזה תשמעו זה אופנוע גרזן!!! לקח R של דוד שלי בפתיחות!!!

אני נסעתי עליו ופחדתי, באמת!!! ואני נסעתי על אופנועים בחיים שלי!!!!!!!

שוווההההההה 16אלף, אם היה לי כסף הייתי מביא תאופנוע היום!!!!!!!

זה יותר טוב מאונדע זה!!! וכמה כוסיות!!! אחים שלי, באמת, ימבה כוסיות הכלי הזה מביא!!!

טוב, הגיע הזמן לקחת את התרופה שלי ולחזור להיות בן-אדם נורמאלי (פחות אות יותר)

:wink:

אחחח, לפעמים יש כאילו אנשים טיפשים בעולם...

גילי

• תוכן חדש...