Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ ושיחזור VW VAN

Uzi4u2
שימו לב! השרשור הזה בן 3346 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ערב טוב חברים!

אז אני מתכנן לבצע מתנת יומולדת לאבא שלי כשיגיע לגיל 65 (בעוד כ-5 שנים).

הפרוייקט שאני רוצה לתת לו במתנה הוא מסחרית ישנה של VW ששופצה לשלמות, משהו כזה:

12.jpg

עכשיו אין לי ממש ניסיון בפרוייקטים מהסוג הזה או בעובדה של האם קיים בכלל משהו כזה למכירה בארץ.

יש לי חמש שנים לחסוך. יש למישהו מושג בערך כמה יעלה לי דבר כזה? יותר ממאה אלף שקל?

8)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באס כמו שהעלית פה, 21 חלונות, הוא נדיר מאוד ושווה המון המון כסף. ממש הון קטן.

באס בכללי, זה כלי בנסיקה - הערך שלו עולה בצורה מעוררת יראה. מציע לך לבדוק כמה הם עולים לאיביי (תכפיל את העלות בדולרים ב-10 כדי לקבל מחיר בארץ), כדי לקבל מושג כללי.

למצוא אחד בארץ יהיה מסע מפרך, וגם אז תצטרך להיפרד מסכום כסף שיכלול את מרבית התקציב שלך.

אם אתה לא מחפש הרפתקאה, הייתי מציע להתמקד בדגם המאוחר יותר (מקורר מים אפילו). שם המחירים שפויים עדיין, בינתיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדגם הספציפי מאד יקר ונדיר.

לקבלת קנה מידה על מחירים כיום בארה"ב (היבוא לארץ יעלה קצת יותר מכפול) הצצה חברנו EBAY : http://www.ebay.com/sch/Cars-Trucks-/6001/i.html?_nkw=Volkswagen%20Bus%2FVanagon&_yrl=1950&_yrh=1989&_trksid=p2041548.m1305

ובקיצור התחל לחסוך

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי אז ירדתי מהנושא של הארץ, מה שמשאיר אותי רק עם ייבוא. מצאתי כמה בגרמניה ואפילו כמה באיביי כדוגמת:

http://www.ebay.com/itm/Volkswagen-Bus-Vanagon-duelx-/221907413594?forcerrptr=true&hash=item33aab66a5a&item=221907413594

8)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש סדנא ביהוד שממטפלת בהרבה מאוד רכבי אספנות של VW , שווה לך להרים להם טלפון

הם יושבים ברחוב שבזי או אלטלף אני כבר לא זוכר, ליד דור אלון/קפה נטו

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלטלף 3 יהוד, ד"ר באג.

דור 1 (עד 66) בכלל וגם לא ספציפית עם 21 חלונות נדיר מאוד בארץ, רובם נכחדו (יש לפי ידעתי 3-4 נוסעים) .

דור 2 (67-79 )על דגמיו נע בין 10-15 ללפני שיפוץ בלי רישוי במצב סביר ועד עשרות אלפים ואפילו מאה למשופצים.

דור 3 (80-83 קירור אוויר 83-91 קירור מים) עוד ניתן למצוא נוסעים ב10-20 .

יש עכשיו ביד 2 אחד דור 2 שנראה בסיס נחמד לשיפוץ באר שבע.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי אז ירדתי מהנושא של הארץ, מה שמשאיר אותי רק עם ייבוא. מצאתי כמה בגרמניה ואפילו כמה באיביי כדוגמת:

http://www.ebay.com/itm/Volkswagen-Bus-Vanagon-duelx-/221907413594?forcerrptr=true&hash=item33aab66a5a&item=221907413594

מה שרשמת כאן הוא במחיר כרגע של מעל 10K$ כלומר יעבור כבר את תקרת התקציב שלך. (ועדיין לא הגיע למינימום)

שים לב יהיה יותר זול מבחינת מיסוי להביא אחד מגרמניה (הבדל של כ10% על עלות הרכישה + משלוח ימי + משלוח יבשתי + ביטוח)

, למרות ששם הם או מאוד חלודים או מאוד יקרים.

בהצלחה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רגע רגע הדור השלישי זה לא אילו עם הפנסים המרובעים?

למה תקציב של 10 אלף דולר מעל לתקציב שלי? יש לי לפי חישבו החיסכון שלי סביבות המאה אלף שקל בשביל הפרוייקט הזה.

8)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

~

נשמע שאתה צריך מוצר מוכן לשימוש, בלי להיכנס להרפתקאות מיותרות או שיפוצים עם לו"ז לא מוגדר. אני מציע שתתייעץ עם ליאור ברוך, תבדוק היתכנות ליבוא ותקבל הערכת עלויות, לאחר מכן תתחיל לחסוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה תקציב של 10 אלף דולר מעל לתקציב שלי? יש לי לפי חישבו החיסכון שלי סביבות המאה אלף שקל בשביל הפרוייקט הזה.

פשוט, אם אתה מייבא רכב אמריקאי מארהב אז 10k$ היו יוצאים בסביבות מאה אלף. קח בחשבון שכאשר מייבאים רכב אירופאי מארהב, אז המיסים עולים בכ10% מה שמייקר קצת את העלות. החות שהמס הוא הסעיף הגדול ביותר בהוצאה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קח תסגר על הדגמים https://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Transporter

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעלה קישור שקיבלתי מ- Buy2USA שיכול לעניין אותך:

http://ushopsmotors.co.il/?utm_source=cs&utm_medium=email&utm_campaign=ushopmotors

כן, מכיר אותם!

יש מצב שאני אגיע אליהם אם אני לא אצליח למצוא לבד.

תודה על השיתוף :)

8)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...