Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2015 או 2016

Shay Tuvya
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

אני קונה רכב מסוג פולקסווגן פולו עכשיו השאלה הגדולה שלי קודם כל האם כדאי לחכות לשנה הבאה (2016).

קיבלתי הצעה די טובה בעקבות היריד של צ'מפיונס 6 אלף שקל פחות, דגם מפואר יותר טיפול ראשון בקיצור פרגנו קצת.

האם כדאי לי לחכות כבר ל2016 בשביל לקנות רכב חדש שלא יחליף שנתון אחרי חודשיים? או שמא עדיף לנצל את ההזדמנויות של היריד של צ'מפיונס עם כל ההטבות ולקנות עכשיו?

אם מישהו יודע אשמח גם לפירוט מדויק בהבדלי הגירסאות של הפולו tsi 1200 ברמת האבזור וכאלה.

רב תודות לכם.

פורסם

ךא סגור בדיוק על הימים אבל זה לימים ספורים.

לא. בגדות עשו לי הנחה של 6000 שח וטיפול ראשון בשווי 850 שח חינם וכמובן אחריות ל3 שנים עסקת מימון "בלון" כשהריבית מאוד מאוד נמוכה.

הוא בודק מה עוד הוא יוכל לעשות לי.

פורסם

נראה לי שלא הבנת את השאלה שלי.

אם אתה משלם עכשיו מקדמה ופותח הזמנה, אבל מבקש לקבל את הרכב בינואר, זה אפשרי?

פורסם
ההטבות עד יום רביעי

בניגוד לקוטג' או מנה פלאפל, לא תקבל את הפולו שלך בקופה. יקח זמן עד שהרכב יהיה מוכן, עד שיאשרו לך את המימון, עד שהרכב יצא מהנמל אם הוא בכלל בארץ.

לך לסוכנות ביום רביעי ותפתח הזמנה. תשריין לעצמך את התנאים של הפסדו-מבצע ותציין בפני איש המכירות שאתה מעוניין לקבל את הרכב בינואר. תאמין לי שאתה לא היחיד שיבקש את זה, יהיו רבים נוספים. מבחינת צ'מפיון ברגע שנפתחה הזמנה ושולמה מקדמה התבצעה מכירה וזה מה שקובע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נשמע טוב. אתה יודע שזה יכול לקרות?

הרכב יהיה שנתון 2016?

לפי מה שנראה לך ואתה מכיר את התחום יהיו מבצעים בינואר פברואר?

בגדול מה ההמלצה שלך?

פורסם
נשמע טוב. אתה יודע שזה יכול לקרות?

הרכב יהיה שנתון 2016?

לפי מה שנראה לך ואתה מכיר את התחום יהיו מבצעים בינואר פברואר?

בגדול מה ההמלצה שלך?

כן, זה יכול לקרות.

מה שקובע את השנתון של הרכב זה התאריך שבוא הוא עבר רישוי ישראלי. אם זה יהיה בינואר אז הוא יהיה מודל 2015 ואם זה בנומבר-דצמבר אז הוא יהיה מודל 2015.

יהיו מבצעים בינואר-פברואר ויש מבצעים כל השנה. אני לא יכול להבטיח לך שיהיו מבצעים על פולקסווגן פולו ולא יכול להגיד לך אם הם יהיו יותר או פחות משתלמים מהמבצע הנוכחי. אני גם לא יכול להבטיח לך שהמבצע הנוכחי על הפולו משתלם, לפעמים את ההנחה שאתה יכול לקבל ב"ימי מכירות" אתה יכול לקבל גם בסתם יום רגיל של השבוע.

ההמלצה שלי היא לא לקנות פולקסווגן (או סקודה או אאודי או סיאט). אבל אם אתה סגור על הרכב הזה עכשיו זה זמן טוב לקנות אותו, רק תדאג שיעלה לכביש בינואר 16 וזהו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קודם כל תודה רבה יא גבר! אדאג לזה בתחילת השבוע.

דבר שני. מה זה סגור כן חקרתי בדקתי שאלתי ניסיתי ראית ים מבחני דרכים עשיתי נסיעות מבחן זה הרכב שמצאתי לנכון שהוא הכי אמין, בטיחותי, חזק, חסכוני, יפה( לטעמי) ונמכר (לעתיד)

אם יש לך אופציות אחרות בקטגוריה הזו אשמח לשמוע.

פורסם
כן, זה יכול לקרות.

מה שקובע את השנתון של הרכב זה התאריך שבוא הוא עבר רישוי ישראלי. אם זה יהיה בינואר אז הוא יהיה מודל 2015 ואם זה בנומבר-דצמבר אז הוא יהיה מודל 2015.

יהיו מבצעים בינואר-פברואר ויש מבצעים כל השנה. אני לא יכול להבטיח לך שיהיו מבצעים על פולקסווגן פולו ולא יכול להגיד לך אם הם יהיו יותר או פחות משתלמים מהמבצע הנוכחי. אני גם לא יכול להבטיח לך שהמבצע הנוכחי על הפולו משתלם, לפעמים את ההנחה שאתה יכול לקבל ב"ימי מכירות" אתה יכול לקבל גם בסתם יום רגיל של השבוע.

ההמלצה שלי היא לא לקנות פולקסווגן (או סקודה או אאודי או סיאט). אבל אם אתה סגור על הרכב הזה עכשיו זה זמן טוב לקנות אותו, רק תדאג שיעלה לכביש בינואר 16 וזהו.

ההמלצה שלך היא בעקבות הרמאות ?

• תוכן חדש...