Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מצבר חלופי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

המצבר שלי בחודשיו האחרונים וחשבתי לקנות מצבר לרכב כך שברגע שאתקע אחליף למצבר החדש.

האם זה לא פוגע ביעילות המצבר החדש במידה ואקנה אותו והוא "יתייבש" לי ברכב? זה גם יכול לקחת שנה

תודה מראש

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

אם זה יכול לקחת שנה, אל תקנה.

איך אתה יודע שהמצבר לקראת הסוף? אתה שומע/ מרגיש שינוי בהנעה של הרכב בבקרים?

תיכנס לחשמלאי רכב או למוסך הקבוע שלך, שיבדקו לך את טעינת הבצבר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

O.K

קישרתי את שאלת המצבר לשרשור אחר שלך, על נורת בקרת יציבות מהבהבת.

כפי שאמרתי - תיסע לבדוק את המצבר אצל בעל מקצוע, ואם הוא לא תקין, תחליף.

אין סיבה להמשיך לנסוע חודשים עם נורת esp מהבהבת, כאשר אתה לא יודע מה מקור התקלה. ואם המצבר בסדר, כדאי לך לאבחן את התקלה של בקרת יציבות - מדובר במערכת הבטיחות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רעיון גרוע.

אם המצבר בסוף חייו, תחליף אותו. אין טעם לנסות לסחוט כמה חודשים כי הזמן זה לא הגורם היחיד. טמפרטורה היא גורם חשוב ביעילות של המצבר. אנחנו לפני חורף וברגע שהטמפרטורות יירדו בכמה מעלות אתה תיתקע עם רכב לא מניע, וזה יכול לקרות כשתהיה רחוק מהבית ויכול לקחת שעות עד שתשיג עזרה.

להחזיק מצבר נוסף ברכב זה רעיון גרוע. אתה חייב לפחות פעם בכמה שבועות לבדוק שהוא טעון, ולטעון אותו אם יש צורך. למצבר יש פריקה פנימית. אם הפריקה הופכת עמוקה מידי המצבר נפגע.

פורסם

אני לא הייתי מניח ברכב מצבר מהסיבות הבאות:

1. אם המצבר יתהפך בזמן שהוא בתא המטען תמצא שם שלולית.

2. למצבר משקל לא מבוטל וזה משפיע על צריכת הדלק. לא הרבה אמנם, אבל חבל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...