Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מחליף הילוך אני מנסה לפעמים לעשות את פעולת ההחלפה- קלאץ'\הילוך\לעזוב- במינימום זמן, כדי לנצל יותר את המנוע.לא כי יש לי טורבו, אלא כי כמעט אין לי כלום. האם מה שאני עושה מזיק לתיבת ההילוכים?

תודה, יוסי.

פורסם

ללחוץ על הקלאץ' במהירות להכניס להילוך ולשחרר את הקלאץ' לאט.

זה מה שצריך להיות.

אם אתה זורק את קלאץ אתה שוחק את הכל והבלאי מואץ.

אני לא יודע אם זה מזיק במידה גדולה יותר על התיבת הילוכים על פני הקלאץ'.

פורסם

תודה, כמובן עזיבת הקלאץ' צריכה להיות כראוי, אבל אולי אם אני זורק למשל את שלישי לרביעי בעשירית השניה (כי זה מול), אולי משהו שקשור לסנכרונים או משהו כזה.

כשלמדתי נהיגה המורה שלי ניסה לומר לי שזה לא טוב, אז לכן אני שואל.

תודה,

פורסם

דעתי האישית (ואני מדגיש אישית) החלפה מהירה יכולה לפגוע בסינכרונים במיוחד אים הרעש הוא של גריסת מתכת הכול מיקרה עדיף לא להיתפרע ( רק אים אתה בלילה בהיר לבדך ברמזור ומישמאלך מגיע ערס מצוי בהונדה EX (שפיץ בשפתם)

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

גם אז במקרה כזה אין מה להתפרק או בכינוי סלנג "לעשות פוזה לחברה ." הרי לא יתן לך כלום חוץ ניפוח האגו ובנוסך חיוך דבילי שמיד ימחק עם כניסתך למוסך בעיקבות הנזקים שיבואו במידה מסויימת לאחר הנהיגה הרשלנית והפרועה שבעיקר הרכב יסבול מכך..זו דעתי ..אין לי בעיה שיהיו כאילו שיחלקו עליי..[אותם אנשים שמסרבים להתבגר ולקחת אחריות ..]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תלוי בהילוך.

בין ראשון לשני, נגיד, כדאי להחליף מאוד בעדינות - שם יש לסנכרונים את העבודה הקשה ביותר.

בין רביעי לחמישי, הפרש הסל"ד הוא זניח ואפשר להחליף באמת מהר.

בכל מקרה - בריא זה לא.

אני אף פעם לא מאלץ את הידית לתוך ההילוך, אלא דוחף אותה מאוד מאוד בעדינות - גם בהעברות מהירות - כשירצה הסנכרון, והאל, זה יכנס. זה עובד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
תודה, כמובן עזיבת הקלאץ' צריכה להיות כראוי, אבל אולי אם אני זורק למשל את שלישי לרביעי בעשירית השניה (כי זה מול), אולי משהו שקשור לסנכרונים או משהו כזה.

.The simple answer is that as long that you're smooth enough with the clutch not to grind while shifting, you're not doing any damage

.Moti

פורסם
חיוך דבילי שמיד ימחק עם כניסתך למוסך בעיקבות הנזקים שיבואו במידה מסויימת לאחר הנהיגה הרשלנית והפרועה
אתה מתכוון לומר שזה מזיק? ושצריך להחליף הילוך במשך שניה או שתיים?
פורסם

שמע אני לא סופר סטופר כמה זמן לוקח לי לבצע פעולה זו ..בכל אופן אני עובד אם רגש זתומרת לוחץ קלאץ מכניס הילוך בדחיפה עדינה וזורמת מסיים להכניס הילוך ומתחיל לשחרר בהדרגה ובעדינות קלאץ ללא גז עד ממש לפני סיום המהלך של דוושת הקלאץ אני שוב בעדינות לוחץ טיפה גז ואז סופית משחרר את הטיפה המזערית שנישארה לי לחוצה בדוושת הקלאץ..סה"כ המטרה שלי היא לנהוג ברוגע ולהנות מהנהיגה ולשמור על תקינות הרכב-ולא להיות במיכל לחץ !

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

.The simple answer is that as long that you're smooth enough with the clutch not to grind while shifting, you're not doing any damage

.Moti

And as long that I do double klatch when necessary it dose not do the damages they threaten me with? And you know that because you also like sporty driving
פורסם

שלום.

הדרך הנכונה להחליף הילוך במהירות מבלי לגרום נזק או בלאי מוקדם לגיר היא כזו.

יש ללחוץ פעמים על דושת המצמד (דבל קלץ) ואז הדבר ימנע נזק עתידי בסינכרונים.

בבררכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

If the car has quickshit installed you can't switch fast too?

With quickshift it can damage the gear box as well?

Beni L: can you please explain that double clutch procedure.

In the perfect world without walls. What for you need Windows and Gates?

PS: Yes I can read hebrew.

• תוכן חדש...