Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתאריך ה23 בספט'(לפני 13 ימים) ביצעתי מהאתר cleanyourcar הזמנה למגבת ושמפו

והמשלוח עדיין לא הגיע אלי.

קיבלתי אימייל שההזמנה בוצע והכל בסדר וקיבלתי גם אתר מעקב של המשלוח

העידכון האחרון הוא מה30/9/15 ורשום בו ARRIVED IN COUNTRYTEL AVIV ISRAEL ומאז זה לא היתעדכן יש לכם אולי מושג מה קורה עם זה או איך אני בודק יותר לעומק מה עם המשלוח?

פורסם

1. קיבלת קוד מעקב ל- royal mail? אם כן, את הקוד שקיבלת תעתיק אותו לאתר של דואר ישראל- מעקב משלוחים.

2. אתה צריך להתאזר בסבלנות בגלל שהיינו עמוסים בחגים וחופשות, וזה יכול ליצור עיקוב בתהליך השילוח פנים ארצי.

פורסם

יתכן בגלל החגים זה מתעקב במכס או בדואר. מניח שבקרוב תקבל פתק מסניף דואר הקרוב.

כמה עלה משלוח עצמו אם מותר לשאול?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

כן החגים האלה ממש מעקבים,נכנסתי לאתר של דואר ישראל ובו רשום הפריט התקבל מבריטניה ב 30/09/2015.

מקווה שבימים הקרובים אני יקפל פתק מהדואר.

פורסם
מוצרים מעולים.

אתה תהנה מ-Wooly.

רק תכבס אותה טוב טוב.

לכבס אותה לפני שימוש?

אשמח להמלצה איך לכבס אותה בכדי לא להרוס.

פורסם

חובה לכבס לפני שימוש!

אני זוכר בפעם הראשונה שהשתמשתי בה ללא כביסה, היא השאירה אחריה סיבים, לכלוך שכנראה הגיע מהמפעל וכו'.

אתה יודע הרכב היה נראה כאילו הוא לא נשטף בכלל.

ללא ברירה שטפתי את הרכב שוב פעם והשתמשתי ב-3 מגבות מגווירס.

את ה-Wooly עשיתי לה כביסה יסודית ידנית עם שמפו טקסטיל עד שהמים נהיו נקיים.

לכבס אותה ידנית לא מיועד לבעלי לב חלש :-).

פורסם

ה-wooly שלי לא היתה מלוכלכת, אבל גם השאירה סיבים :)

גם ממליץ לכבס לפני השימוש. לאחר שימושים מרובים כיבסתי גם ידנית וגם במכונה על 60 מעלות עם סחיטה עדינה ובשני המקרים יצאה בסדר. לאחר כביסה, לפי המלצת מאסטר שיפופו, לפני הייבוש אני מנער כל מגבת ומטלית חזק כמה פעמים וזה עוזר לפתיחה ושחרור של הסיבים.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

יש לי עם האתר הזה נסיון לא טוב ממספר משלוחים. אצלי הוא בעדיפות נמוכה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אתר קטסטורפלי מבחינת משלוחים,מה שכן יש להם מגוון גדול

חבל ש i4 נסגר עוד מעט הזמנתי מהם כמה דברים והגיע אחרי 5 ימים פשוט כייף לקנות באתר הזה.

שיפוצים..

פורסם

בדקתי עכשיו בדואר ישראל מה קור עם החבילה ורשום שזה הגיע לסניף דואר שקרוב אלי הביתה ב6/10 אבל לא קיבלתי שום פתק בדואר איך אני אמור לאסוף את זה מהדואר?

• תוכן חדש...