Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים, הטסלה היא אבן דרך היסטורית , והכיוון אליו תלך תעשיית הרכב העולמית.

עדיין קיימים חסמים:

מחיר הסוללות (מאמץ אדיר של מאות ואלפי חוקרים לספק את הסוללה המיטבית) -הערכה- 5 שנים .

תפוצת נקודות תדלוק (טעינה) אם כי כשתהיה הסוללה המיטבית היא תטען בתחנת דלק ב כ 15 דקות שזה זמן סביר

פחד הלקוח להשאר ללא "דלק" יפתר עם הוספת גנרטור קטן מונע ואנקל כמו במאזדה 2 הנסיונית.

פוליטיקאים אוליגרכים ושאר מתפרנסים מבנזין -זה עדיין חסם משמעותי.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ממש מישהו בארץ יתחייב לרוכש את הרכב ב70 אחוז ממחיר הרכישה שלו. תחשוב שב150 אלף רכשתי רכב עם אבזור ואיכות של רכב פאר, ביצועים של רכב על ועלויות אחזקה של רכב קטן.

ונניח ומצב כזה היה קורה, הלקוח הישראלי המצוי בעל הממון בכיסו היה מתייחס לרכב כמו אל זונה טיבטית. יותר גרוע, הרבה יותר גרוע ממה שמתייחסים למכוניות ליסינג. וחבל. כי לרכוש כזה רכב לתקופה ארוכה היה דבר מאוד הגיוני לחלק מהאנשים.

ואז הוא לא היה מקבל 70%. אתה באמת חושב שאחרי 4 שנים אתה פשוט זורק אצלם את הרכב ומקבל 70% בטרייד?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם (נערך)

זה אתה בסרטון?

כן, זה אני.

ניקו סליחה על ההתייחסות המאוחרת,אם אינני טועה ה-535 אמורה לעלות סביב 400-450 אש"ח, M5 אמורה להיות מתומחרת סביב 800-900 אש"ח.

היא סוג של יצור כלאיים כי אין לה מתחרה ישירה מובהקת- היא מאיצה כמו מכונית על, היא בגודל של ב.מ.וו סדרה 5, היא לא מפוארת כמו סדרה M5, היא לא ספורטיבית כמו M5.

אם בכל זאת הייתי צריך להגדיר אותה אז הייתי אומר שהיא סוג של 535 עם תאוצה מהירה יותר.

המתמטיקה פשוטה- אם נשווה את הטסלה לרכב שלי שהוא בגזרת ה-4 שניות למאה ובאותו סגמנט, אני משלם על דלק 2000 שקלים לחודש על נסועה של 1000-1100 קילומטר.

תחשוב כמה כסף הטסלה היתה חוסכת לי בשנה רק על דלק.

עכשיו תשקלל אחזקה הרבה יותר יקרה של הרכב שלי ותבין כמה הטסלה הגיונית לעומת הרכב שלי.

ועדיין, כחובב נהיגה אמיתי שרוצה full package הטסלה לא מהווה תחליף מלא לרכב שלי, לא בפן הדינמי ולא בתחושות שמעצימות את החוויה (בין היתר סאונד).

מגרש השדים, המסך ששולט על הרכב מאוד ידידותי למשתמש, מסודר בצורה נוחה וקלה להבנה ולדעתי גם "אנטי טכנולוגיים" יסתדרו איתו די מהר.

לגבי החיוויי סוללה- לא טרחתי בכלל להתעמק בהם למען האמת.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

סתם משהו שעבר לי בראש, האם אתם מצליחים לדמיין בעתיד קטעי אקשן של מכוניות בסרטי פעולה שהרכבים יהיו חשמליים כמו טסלה? זה יהיה פשוט מצחיק כאילו הסרט יהיה על מצב "MUTE".

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

איפה אתה חי חבוב?

כבר שנים שסרטי מד"ב מחזיקים בכלי רכב עם סאונד שהרבה יותר קרוב לרכב חשמלי מאשר רכב דלק.

קח בתור דוגמא את

מהסרט (האפי) TDK. עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

זה מאוד מזכיר לי את האבולוציה של קטרי האדים המרהיבים שהוחלפו עם השנים בקטרי אלקטרו-דיזל ואחרי זה בקטרים חשמליים עם קו עילי.

הקדמה עשתה את שלה, אבל לצערי עם הקדמה נעלמה הרומנטיקה של קטר האדים הקלאסי שכל מכלוליו הנעים היו נראים מבחוץ ונשימתו הכבדה הפכה אותו לייצור חיי ואימתני שלא לדבר על ממש מגניב.

כמו קטר האדים גם מכוניות הבנזין והדיזל יוחלפו בסופו של דבר ברכבים יעילים יותר, נקיים יותר, שקטים יותר ובטוחים יותר.

לצערי אני חושש שעם הקדמה תעלם גם הרומנטיקה של מנוע הבעירה הפנימית; שריקת היניקה, מנגינת הפליטה, גרגור ה-V8 ועוד הרבה אלמנטים מוחשיים שייעלמו לתוך אנציקלופדיות וזיכרונות מתוקים של הדור האחרון שהצליח לחוות את שיא החדשנות והטכנולוגיה של מנוע הבעירה.

הנה סרטון של קטר הביג-בוי 844 (הגדול שבקטרי האדים) שקיבל חיים חדשים אחרי שחזור ארוך בידי חברת יוניון פסיפיק האמריקאית.

עכשיו תעשו השוואה לקטרי אלקטרו-דיזל של רכבת ישראל, מה יותר מגניב ? 8)

עריכה אחרונה על ידי papikian

זמין 8)

פורסם

לא מסתדר לי 70 אחוז אחרי 8 שנים. אין התכנות כלכלית לדבר הזה, גם לא כהשקעה סבירה לצרכי קידום מכירות. אבל אולי בגלל זה הבלבית של טסלה מטיס רקטות לשמיים ועוסק במיזמים מטורפים ואני לא ובכל מקרה במצב הדברים הזה טמבל מי שלא קונה טסלה אצלכם, אפילו אם הוא צריך לקחת משכנתא לצורך העניין.

פורסם (נערך)
הנה סרטון של קטר הביג-בוי 844 (הגדול שבקטרי האדים) שקיבל חיים חדשים אחרי שחזור ארוך בידי חברת יוניון פסיפיק האמריקאית.

הסאונד של מנוע טורבו דיזל דו-פעימתי תוצרת GM\EMD המאיץ את נשמתו אל-עבר קו 850~ סל"ד זה אחד הדברים, אבל גם קיטור זה נחמד - בעיקר מצטלם טוב בסרטים.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

הדבר המעניין בטסלה הוא העובדה הבסיסית שטסלה משווקת ישירות את רכביה ולא דרך משווקים. הגישה האפל-ית/גוגל-ית הזו מאפשר לחתוך במחיר מכיוון שאין פערי תיווך, מייצרים פר דרישה (שלפי מיטב ידיעתי הטסלות המתקדמות עדיין ברשימת המתנה). כל הדברים הללו נכונים לארה"ב, אינני יודע אם הן נוגעים לשאר המדינות בהן הרכב נמכר.

אשפר להסיק מכך שאם טסלה תמשיך בקו הזה, ההתנהלות תהיה אותו דבר בארץ בהתאם למדיניות החברה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
כן, זה אני.

ניקו סליחה על ההתייחסות המאוחרת,אם אינני טועה ה-535 אמורה לעלות סביב 400-450 אש"ח, M5 אמורה להיות מתומחרת סביב 800-900 אש"ח.

היא סוג של יצור כלאיים כי אין לה מתחרה ישירה מובהקת- היא מאיצה כמו מכונית על, היא בגודל של ב.מ.וו סדרה 5, היא לא מפוארת כמו סדרה M5, היא לא ספורטיבית כמו M5.

אם בכל זאת הייתי צריך להגדיר אותה אז הייתי אומר שהיא סוג של 535 עם תאוצה מהירה יותר.

המתמטיקה פשוטה- אם נשווה את הטסלה לרכב שלי שהוא בגזרת ה-4 שניות למאה ובאותו סגמנט, אני משלם על דלק 2000 שקלים לחודש על נסועה של 1000-1100 קילומטר.

תחשוב כמה כסף הטסלה היתה חוסכת לי בשנה רק על דלק.

עכשיו תשקלל אחזקה הרבה יותר יקרה של הרכב שלי ותבין כמה הטסלה הגיונית לעומת הרכב שלי.

ועדיין, כחובב נהיגה אמיתי שרוצה full package הטסלה לא מהווה תחליף מלא לרכב שלי, לא בפן הדינמי ולא בתחושות שמעצימות את החוויה (בין היתר סאונד).

:mm_yeah:

עכשיו הבנתי על המיתוג, המחיר והמיקום שלה בשוק הרכב.

על הסאונד שאלתי אותך כבר פעם נדמה לי, והובלת אותי למסקנה שלא משנה כמה הרמקולים יהיו טובים, אין תחליף לסאונד אמתי של מנוע. אני מניח שלך למשל, אחרי מנוע AMG יהיה קשה לעבור לטסלה [לפחות בפן הסאונד].

מעניין יהיה לראות גרסאות עממיות יותר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתה מתכוון לקורסה שבסמלון?

לא, לטסלה. אם רכשתי אותה ב500 אלף וכעבור כמה שנים קיבלתי החזר של 70 % שזה 350 אלף, יצא שרכשתי את הרכב ב150 אלף. מכאן מה שנאמר :

תחשוב שב150 אלף רכשתי רכב עם אבזור ואיכות של רכב פאר, ביצועים של רכב על ועלויות אחזקה של רכב קטן.

הכוונה לא לקורסה שבסמלון. אבזור ואיכות של רכב פאר? ביצועים של רכב על? רחוק מזה. :lol:

אם כי ביצועים לא רעים בכלל ואיכות סבירה :wink:

פורסם
זה מאוד מזכיר לי את האבולוציה של קטרי האדים המרהיבים שהוחלפו עם השנים בקטרי אלקטרו-דיזל ואחרי זה בקטרים חשמליים עם קו עילי.

הקדמה עשתה את שלה, אבל לצערי עם הקדמה נעלמה הרומנטיקה של קטר האדים הקלאסי שכל מכלוליו הנעים היו נראים מבחוץ ונשימתו הכבדה הפכה אותו לייצור חיי ואימתני שלא לדבר על ממש מגניב.

כמו קטר האדים גם מכוניות הבנזין והדיזל יוחלפו בסופו של דבר ברכבים יעילים יותר, נקיים יותר, שקטים יותר ובטוחים יותר.

לצערי אני חושש שעם הקדמה תעלם גם הרומנטיקה של מנוע הבעירה הפנימית; שריקת היניקה, מנגינת הפליטה, גרגור ה-V8 ועוד הרבה אלמנטים מוחשיים שייעלמו לתוך אנציקלופדיות וזיכרונות מתוקים של הדור האחרון שהצליח לחוות את שיא החדשנות והטכנולוגיה של מנוע הבעירה.

איפה קונים כזה צופר?

פורסם

בעלות של הטסלה הייתי מעדיף רכב פאר ממונע, בעלויות כאלו הרכבים מצויידים בטכנולוגיה ומנועים שמאוד מתקדמים וחסכוניים.

• תוכן חדש...