Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

היה לי קצת זמן פנוי אז לקחתי את האוטו לפינוק.

שטפתי אותו עשיתי לו פלסטלינה + יישום בלאק + ישום אוטם 109 + ווקס בלאק של כמיקל.

האוטו נוצץ ! :)

חוץ מהגאנטים והפלסטיקה.

אני רוצה לקנות את הסונקס באוטוסטאר עם מברשת יעודית שלא שורט את הגאנטים .

זקוק להמלצה איזה מברשת לקנות.

ומזמן חבר שלי בטעות שם חיכת דבק על הפסטיק וזה היה בשמש וזה עשה סימן של דבק ואי אפשר להוריד.

יש למישהו המלצה להוריד את זה?

ועוד משהו חשוב

יש לי מגבות 4 צהובות שקניתי באייבי.של סיני אחד מפורסם פה .אבל הם לא משהו

שמעתי שיש מגבת UBER אבל היא יקרה למשלוח בודד. אין תקציב לכזה דבר

האם יש למישהו המלצה למגבת אחרת איכותית שלא עושה סימני מים ?

פורסם

כן, UBER.

מגבת ייבוש בארץ עולה 70 שקלים ומעלה, UBER בהזמנה עם עוד כמה חבר'ה (ויש כאן כל הזמן פוסטים) תעלה בערך 100.

ההפרש שווה את ההפרש בתמורה, הUBER מדהימה ותשמור לך על הרכב טוב יותר. לא רואה סיבה לחסוך כמה שקלים ולהתפשר על מגבת שתדרוש ממך תנועת 'מריחה' על פח הרכב (שכנראה יוביל לסווירלים מואצים וכו').

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא מרוצה ממנה, השיער שלה כבר נושר, עדייף היה להשקיע עוד קצת לEZ היותר יוקרתית .

לגבי במגבת לך על הUBER, אל תחכה לחברי הפורום הם יזמינו עוד הרבה זמן ולוקח לה גם ככה חודש להגיע, לא שווה לחסוך 15 שקל לדעתי על זה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
אוקיי תודה רבה חברים ! , מגבת מומלצת משם מישהו יכול להגיד לי?

מטלית מעולה, רק לא בטוח שתצליח לייבש את כל הרכב לבד ללא עזרה נוספת.

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%AA-%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C%D7%94-Chemical-Guys.html

אלו ממש טובות. רק צריך זוג לייבוש מלא. (לא מזמן מכרתי זוג חדש בגרושים)

http://www.ebay.com/itm/C5510-4pcs-Microfiber-Super-Plush-Polishing-Buffing-Towel-2-layered-Korea-/321378070746?vxp=mtr&hash=item4ad3a030da&rmvSB=true

פורסם

יש לי זוג (יותר נכון רביעיה) מגבות שהומלצו ע"י יוגב.

היתרונות: אפשר להשתמש בהן גם לבאפינג, יש כמה מגבות אז יש ספייר במקרה ואחת מקפחת את חייה

החסרונות: הניגוב צריך (או מומלץ) להתבצע ע"י 'משיחה' ולא ע"י 'טפיחה', כאשר השיטה השניה עדיפה לדעתי מבחינת שמירה על צבע הרכב

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

המגבות שהוזכרו כאן (1100 מהקוריאני) הן מגבות מעולות וסופגות אפילו טוב יותר מ-UBER.

הבעיה המרכזית כפי שכבר הוזכר זה שהן קטנות וזה פוגע בחווית הניגוב. לא מובן לי למה הקוריאני לא יכול לייצר מגבת דומה בגודל מתאים יותר

פורסם

ביום שהקוריאני יוציא מטליות גדולות באיכות 1100 או משהו דומה

כנראה שאובר אחת תנוח בצד, והחדשה, תעבור ללוחות. אין ספק שהוא יודע מה זו איכות.

פורסם
המגבות שהוזכרו כאן (1100 מהקוריאני) הן מגבות מעולות וסופגות אפילו טוב יותר מ-UBER.

יש לך את שתיהן?

כי כשאני ביצעתי השוואה ראש בראש (שטפתי את שני הרכבים, את הגדול יותר ייבשתי עם אובר, הקטן עם הקוריאניות), המסקנות היו מאוד שונות.

זוג מגבות קוריאניות היו ספוגות עד תום, בסוף כבר היה קשה לנגב בלי סימני מריחה.

הUBER לעומת זאת, היתה בערך ב2/3 דרך אני מעריך, היה לה בבירור עוד יכולת ספיגה.

עם כל הכבוד לקוריאניות, ויש הרבה כבוד, בייבוש נטו אני ממש לא מסכים עם העליונות לכאורה שלהן - מנסיון.

מה שכן היות ואתה מזמין רביעייה בקצת יותר כסף מיחידה של אובר, אתה יכול להשתמש בהן גם לבאפינג, ובסה"כ בתור עסקה ייתכן שהיא עדיפה.

אבל אם אתה שואל על ייבוש נטו, אין לי בכלל ספק את מי הייתי רוכש.

פורסם

כן, יש לי את שתיהן, לא הייתי מדבר סתם.

ההשוואה היא לא כמות הרכבים/פנלים פר מגבת כי הגדלים של המגבות שונים לחלוטין.

המבחן הוא כזה: אתה מניח את המגבת על הפנל הרטוב אחרי השטיפה, לא מנגב ולא גורר אלא נותן כמה טפיחות קלות. אחרי זה מסיר את המגבת ובודק באיזה מקרה הפח יבש יותר.

לפי המבחן הזה התוצאה ש-1100 משיג טובה יותר.

פורסם

טוב, אז נסכים שלא להסכים :)

במבחן הזה ה1100GSM נוחלת מבחינתי תבוסה, יכולת הספיגה שלה ב'טפיחות' ממה לא מוצלחת - מהנסיון שלי לפחות (לכן רשמתי שעם המגבות האלו הניגוב ה'אפקטיבי' שהצלחתי לבצע הוא משיחה, ולא טפיחה).

כמה מגבות כאלו אתה צריך בשביל לספוג את כל הרכב בטפיחות? עבור הפונטו של אשתי, זוג מגבות לא הספיקו..

פורסם (נערך)

אין לי בעיה שתישאר בעמדתך.

אני רק מזכיר לך שצפיפות הסיבים של הקוריאני היא 1100 GSM ושל אובר 1000 בלבד.

עריכה אחרונה על ידי נומד
  • תוכן חדש...