Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההנחה שלי היא שמי שעושה את זה - זה אחד שרצה להדליק את אורות הערפל הקדמיים, ואין לו מתג ייעודי לכך.

מישהו כאן מכיר איביזה ויודע לאשר או להפריך את זה? (האם יש מתג נפרד לפנסי ערפל קדמיים, אם יש כאלו בכלל?)

לא מבין למה שמישהו ינסע עם פנס ערפל אחורי דלוק, זה מציק בטירוף.

באיביזה דור 3 יש גלגל שצריך לסובב כדי להדליק אורות, למשוך החוצה שלב אחד כדי להדליק את הקדמיים (למי שיש) ועוד שלב אחד כדי להדליק גם את האחורי (יש רק אחד).

כנראה שהרבה פשוט מושכים את שני השלבים ביחד, מה שמדליק גם את כולם.

וכן, שמתי לב גם אני שאיביזות דור 4 שייכות לטייסים לרוב. במיוחד לבנות עם כיתוב "אוטואמושן".

פורסם

יש גם את האנשים עם הפיקנטו שנוסעים בלילה עם פנסי הערפל הקדמיים (כביכול DRL) אבל בלי האורות מאחור. גם סוג של תופעה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בוא לא נשכח את נהגי הספורטאז' שמטגנים לנו את העיניים עם הלדים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

גם i30 במשוואה,ואיך אפשר שלא להזכיר את עניין הערסמובילים החדש קיה ספורטאז' עם זוג פרוז'קטורים צבאיים

פורסם

יאמר לזכותי, שחודשים עם הרכב ועדין לא הדלקתי את הפנסיי ערפל האחוריים חח

היום נהג BMW עם קסנון מאחורי, מהבהב לי עם הגבוהים כדי שאני יפנה לו את הנתיב,

מרגע ההבהב - שעה ראיתי עיגול לבן של אור בעיניים..

Seat Ibiza FR

פורסם

קידמיים הדלקתי בנסיעה הראשונה עם הרכב,

חבר העיר לי שזה דו"ח ומאז אני לא מדליק..

עכשיו גיליתי שפנס ערפל אחורי אחד לא נדלק [כנראה שרוף] :|

Seat Ibiza FR

פורסם

אני בספק שהם לא מודעים לזה, בנוסף כשאתה פותח את דלת הנהג הרכב אמור להתריע שהאור דלוק

יש גם את האנשים עם הפיקנטו שנוסעים בלילה עם פנסי הערפל הקדמיים (כביכול DRL) אבל בלי האורות מאחור. גם סוג של תופעה.

וחשבתי שאני היחיד ששם לב לזה, הדבר הזה קורה אך ורק עם פיקנטו! מה לעזאזל??

פורסם

אני דווקא רואה בברכה את התופעה שבה מדליקים פנס ערפל אחורי. הכיצד?

אוכלוסיית הנהגים העושה זאת מתחלקת ל-2 :

1. ערסים/שוויצרים/קלי דעת וכו'.

2. הלומים/המומים/בלתי מודעים וכו'.

אקט הדלקת הפנס המדובר נותנת אינדיקציה מהירה והתראה מעולה להמצאותם בכביש הציבורי , דבר המאפשר לנהג נורמטיבי ומודע להגברת זהירות מהם ולהתכונן לנהיגה דפנסיבית כי הסיכון הפוטנציאלי עלה מדרגה. (בדומה לשלט "נהג חדש").

בהתאם יש לברכם על אקט זה , בין שנעשה במודע ובין שלא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...