Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן RS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכוון לקנות רנו מגאן RS ואני רוצה לשפר אותה ואני לא כל כך מבין בזה.שמעתי שיש משהו שקוראים לו APR או צ'יפ ששמים איפה אני מוצא כזה לרנו מגאן RS?

פורסם

קודם תקנה אחרי זה תרגיש את האוטו ותלמד אותו ואם משהו לא יהיה מתאים לך אז תחזור לכאן תפרט מה לא מתאים או חסר ואז יוכלו להמליץ לך מה לשפר או להוסיף בהצלחה.

פורסם
קודם תקנה אחרי זה תרגיש את האוטו ותלמד אותו ואם משהו לא יהיה מתאים לך אז תחזור לכאן תפרט מה לא מתאים או חסר ואז יוכלו להמליץ לך מה לשפר או להוסיף בהצלחה.

היה לי עד עכשיו שירוקו TSI APR Stage 2

והחלטתי להשתדרג ואני קונה רנו מגאן RS ואני רוצה לשפר אותה.האם APR עובד גם למגאן RS או שיש משהו אחר?

פורסם

אם אני לא טועה APR זה רק לקונצרן וואג ( פולקסוואגן , אודי וכו..) , וגם שמזמן לא שמים צ'יפים היום משנים מפת דלק של המחשב.

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

פורסם
אם אני לא טועה APR זה רק לקונצרן וואג ( פולקסוואגן , אודי וכו..) , וגם שמזמן לא שמים צ'יפים היום משנים מפת דלק של המחשב.

האם לפיט סטופ או E&A יש צ'יפים לרנו?

פורסם

למה שלא תתקשר אליהם?!

חוץ מזה Avia נתן לך דוגמה ל"צ'יפ" שניתן לרכוש ולהתקין באופן עצמאי.

כמה כוח היה לשירוקו שלך?

אם הסתכלתי במקום הנכון ל-2.0 אחרי סטייג' 2 יש בערך את אותו הכוח שיש ל-RS בסטוק.

מאחר ומדובר ברכב אחר ועם התנהגות אחרת, למה שלא תרכוש אותו קודם ואז תגיע למסקנה אם צריך לשפר ומה לשפר?!

פורסם

אולי בכלל תקנה אחת משופרת ;-)

יש משהו קצת הזוי בשרשור.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
שמעתי שיש משהו שקוראים לו APR או צ'יפ ששמים

היה לי עד עכשיו שירוקו TSI APR Stage 2

לומד מהר :-P

איך הגעת דווקא למגאן ?

למה החלטת שזה הרכב בשבילך ?

זה לא רכב שקונים בשביל לשפר.

פורסם

עפ"י חוקי הפורום, ייעוץ לשיפור רכב הוא רק לרכב שבבעלותך ולא משהוא שאתה שוקל לקנות.

בהתאם לכך, ננעל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...