Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

ברשותי סיאט איביזה שנת 2012, כבר כמה ימים אני מרגיש שהמזגן לא מקרר כמו בעבר, מרגיש כאילו העוצמת קור שלו חלשה יותר, וכשהרכב חם לוקח לו יותר זמן להיות מורגש.

זה לא שהוא לא מטציא קור, אלא שזה נראה כאילו הוא קצת נחלש... מה יכולה להיות הבעיה? האם זה קשור לאובך ולמסנן מזגן? מה עלויות תיקון של כל תקלה שיכולה להיות? תודה.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהחלט יכול להיות קשור לאובך. זה האכיל חול את המזגנים תרתי משמע. כדאי כשלב ראשון להיכנס למכון מזגנים שיבדקו ורק תוודא שלא יהנדסו אותך וימציאו לך אוברול למנוע. אם יגידו לך שחסר גז, ימלאו ויפתרו את הבעיה טוב, אבל אם מדובר במשהו יותר רציני נניח מדחס, לך לעוד מקום לקבל חוות דעת נוספת.

פורסם

זה יכול להיות קשור למסנן מזגן? הוא משפיע על איכות ועוצמת המזגן? במידה והתשובה היא כן - הרכב עם 50000 קילומטר, וב60000 צריך גם ככה טיפול גדול הכולל החלפת פילטרים, במצב כזה להחליף מסנן מזגן גם עכשיו וגם בטיפול או שמספיק עכשיו?

פורסם
החלף מסנן מזגן והכל ייסתדר. למסנן זה השפעה ישירה על עוצמת האויר היוצאת מפתחי האיוורור!

העניין הוא שלא מדובר רק כל עוצמת הרוויר אלא על עוצמתהקור.

עכשיו בהמשך לשאלה זו - האם כדאי להקדים טיפול גדול ולהחליף כבר את כל המסננים או להחליף מסנן עכשיו ועוד מסנן עוד 7000 קילומטר כשמגיע זמן הטיפול?

פורסם

מסנן מזגן תחליפי אמור לעלות כמה עשרות שקלים בודדים. אני בעד ההחלפה.

כמו שמאור אמר, יש קשר ישיר לעוצמת הקור/עוצמת האוויר כאשר המסנן סתום.

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

נתנו לי הצעת מחיר של 100 ₪ על המסנן מזגן, שווה להחליף ולקחת את ה״סיכון״ שמדובר בתקלה אחרת? ושוב, אם אני מחליף כעת, להחליף גם לאחר מכן בזמן הטיפול הגדול (טיפול 15 אלף) שצריך לעשות עוד 5-6 אלף קילומטר?

פורסם

100 ש"ח זה מחיר סביר לפילטר מזגן (ניתן לרכוש בפחות עם סקר שוק קצר).

שווה זה עניין סובייקטיבי,

אני הייתי שואל את המוסך ממנו אתה רוכש את הפילטר אם ניתן להרכיב ולעשות טיולון קצר (אחרי שהאוטו כבר הספיק להתקרר מעט, כדי שלא תקבל אפקט הפוך מחום שצובר הדשבורד) ואם זה פתר את הבעיה לשלם אם לא להחזיר.

בלי כל קשר,

פילטר מזגן מוחלף ברכבי הפרטי כל 15 אלף. למה? אני מעדיף אוויר נקי בעלות זניחה של X שח בכל 15 אלף.

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם
מה זאת אומרת עוצמת הקור? הטמפרטורה של הקור עולה ומרגיש חמים יותר? או רק עוצמת האויר שניזרק חלשה?

הרכב פשוט לא מתקרר כמו בעבר, אני כמעט משוכנע שזה קשור לטמפרטורה שיוצאת מהמזגן (לא יוצא מספיק קר כמו בעבר).

• תוכן חדש...