Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

יש לרכב בעיה כאשר הרכב קר הטורים לא יציבים הרכב רועד לאחר שהוא מתחמם הכל בסדר גמור לא ממזמן הוחלף צינור וואקום עקב כך שהתפורר מה הם האפשרויות שלי ?

סוג הרכב פורד פוקוס 2004 מנוע 2 ליטר.

תודה לעוזרים.

8)
פורסם

הטורים הנעה עולים ל1100 ואז יורדים ל 800 ומתחיל הגמגום והרעידות עד שהמנוע מתחמם,

לגביי צינורות וואקום אני מנחש שכולם מחוברים לבית מצערת אבדוק ואחזור עם תשובות,

ובקשר לניקוי הרכיבים אשמח לתדרוך קצר ולאזהרות לפני שאני יעשה משהו בנידון,המצערת שלי היא מכנית ולא חשמלית.

8)
פורסם

אם המצערת מכנית עוד יותר קל להוציא ולנקות אותה אך שים לב, מכיוון שלא עשית זאת מעולם אני ממליץ לך להעזר באנשים שכבר עשו או לגשת למוסך ולבקש ניקוי יסודי על ידי פירוק המצערת מהרכב וניקוי שלה בחוץ. כמו כן יש לא מעט סירטונים ביוטיוב בעניין.

• תוכן חדש...