Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות תיקון פגיעה ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בבעלותי מזדה 3 מדגם קומפורט שנת 2010

היום ביציאה מהחניה ברגע של חוסר תשומת לב לצערי הרבה נתקעתי בעמוד

Capture.jpg

מכיוון שזו פעם ראשונה שקרה לי דבר שכזה, אשמח לדעת מה עלות תיקון הפגיעה, האם כדאי להפעיל את הביטוח? והאם יש לכם המלצות למוסך באזור גבעתיים\תל אביב שכדאי לגשת אליו?

תודה רבה

פורסם (נערך)

לעמוד שלום? :-P

לי זה נראה כמו החלפת כנף, אבל עדיף שתשלח את התמונה הנ"ל לאלעד שירותי רכב לטל' 050-9555222 ותקבל סמס חוזר עם הצעת מחיר שתענה על כל השאלות שלך.

(זה מספר מיוחד שלו שמיועד בדיוק לזה)

וכן, אני ממליץ לגשת לאלעד, למרות שזה קצת מחוץ לרדיוס שציינת.

*דא"ג, נראה שיש שם נזק גם לקליפסים של הפגוש והבטנה של הגלגל.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה,

הוא אמר באמת החלפת כנף ב1800 נשמע הגיוני? האם הם אמינים?

האם נראה שיש צורך להחליף גם את הפגוש?

פורסם

לפני שאתה מקבל החלטות צריך לבדוק אם אתה צפוי גם לתביעה מצד העמוד. תביעה כזו יכולה לשנות את התמונה עד כדי כדאיות בהפעלת ביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אולי לעמוד יש DVR?

הכוונה שלי רצינית מאד, עלעל קצת בפורום זה ותמצא לא מעט אנשים שספגו תביעות צד ג' אחרי שפגעו בגדרות, מעקות ועמודים. אמנן בד"כ היה מדובר בתאונות יותר חמורות ובהתאם לכך מעורבות של הרשויות, אבל לך תדע אם לעיריה אין איזו מצלמת אבטחה שקלטה את פות"ש פוגע בעמוד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

החלפת כנף?

אשמח להסבר ממישהו שמבין בזה ממש (כלומר מפחח ולא ממישהו שחושב שהוא מבין): אם יש גישה מאחור, האם אפשרי לתקן מבלי לפרק/ להחליף כנף?

ניחוש שלי: כדי להגיע לתוצאה ממש טובה ללא פירוק הכנף, צריך לעבוד די הרבה ולהיות מקצועי מאד. אם מחליפים כנף, כל פועל "רגיל" יכול לעשות את העבודה ואולי בסופו של דבר יש אפילו יותר רווח למוסך.

ההבדל הוא, שבהחלפת כנף, הלקוח נדפק גם במכירה כי ישר יחשבו שהחלפת הכנף גררה גם החלפת ציריות/ רדיאטור/ פגיעה בשאסי וכו.

פורסם
החלפת כנף?

אשמח להסבר ממישהו שמבין בזה ממש (כלומר מפחח ולא ממישהו שחושב שהוא מבין): אם יש גישה מאחור, האם אפשרי לתקן מבלי לפרק/ להחליף כנף?

ניחוש שלי: כדי להגיע לתוצאה ממש טובה ללא פירוק הכנף, צריך לעבוד די הרבה ולהיות מקצועי מאד. אם מחליפים כנף, כל פועל "רגיל" יכול לעשות את העבודה ואולי בסופו של דבר יש אפילו יותר רווח למוסך.

ההבדל הוא, שבהחלפת כנף, הלקוח נדפק גם במכירה כי ישר יחשבו שהחלפת הכנף גררה גם החלפת ציריות/ רדיאטור/ פגיעה בשאסי וכו.

למה שיחשבו שאם החלפת כנף זה כרוך גם בהחלפת ציריה / רדיאטור / פגיעה בשלדה .

בכ"מ גם אם לא תחליף כנף ורק תתקן עדיין ידעו שתיקנת בגלל שצריך צביעה .

Audi A3 8L

פורסם
החלפת כנף?

זה לא קשור לגישה מאחור. הקימוט הוא כל כך עמוק שמתיחה שלו בחזרה החוצה יכולה בקלות לשבור את המתכת. כמו כן קשה מאוד להחזיר את הצורה לקדמותה.

אני לא פחח ולכן מקווה שאתה מאשר לי להגיב פה בפורום.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...