Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איביזה אדומה 94 - התעלמת בתמחורים שלך מההנחות/הטבות שניתנות אצל טיירקלאב ו-iTire.

אצל הראשונים תקבל 200 ש"ח בדמות כרטיס מתנה לרשת פוקס, ברכישת רביעייה.

אצל האחרונים תקבל 5% הנחה באמצעות קופון דרך פניה בהודעה פרטית לנציג בפורום.

אצל שניהם תקבל 8% הנחה נוספת אם הרכישה תהיה באמצעות כרטיס אשראי "חֶבֶר".

בכל אופן, אצל iTire יש גם את האפישנטגריפ פרפורמנס בתוספת קלה, שאמור להיות צמיג עדיף על האיגל ספורט.

וזה לא שחסרים צמיגים נוספים (כאלו שמומלצים כמעט בכל שרשור צמיגים ממוצע) שניתן להכניס בתקציב.

פורסם

טום מודה שקצת בילבלת אותי ..

אני מחפש צמיג טוב ואיכותי (עדיף מבין השלושה שנתתי - פתוח לעוד הצעות בטווח תקציב הנ"ל)

ולא 200 ש"ח תלושים בחנות פוקס..

אשמח לתשובה יותר חד משמעית :)

פורסם

הגודייר הכי טוב , בתוספת של כ 100 שקלים אתה יכול לרכוש גם קונטיננטל .... יש שיגדו שהוא טוב יותר יש שיגידו אחרת ...

תכלס כל מה שהעלת כאן הם צמיגים טובים ומאחר ואתה לא נוהג על ליאון קופרה עם 300 כ״ס אני מעריך שכולם יעשו עבודה נהדרת .

פורסם (נערך)

זה המחיר שיוצא אחרי הנחה לאיגל ספורט.

לאפישנטגריפ זה יוצא 1577 ש"ח אחרי הנחה.

4 צמיגים איגל ספורט מופיעים כרגע למכירה במבצע באתר טיירדיל ב-1320 ש"ח:

http://www.tiredeal.co.il/web/8888/nsf/ProLookup.taf?_ID=16420&PF=&did=1518&G=&SM=&_UserReference=77532048A894AFE355FEEBEB

באתר יד2צמיגים שהוצע לך בהתחלה ניתן למצוא אף תמחור נמוך יותר לשניהם, אם כי לא באזור אשדוד:

http://tires.yad2.co.il/compare?diameter=5&aspectRatio=15&width=17

ויש להשגיח שבעתיים שאתה מקבל את מה שהזמנת ותאריך ייצור נורמלי.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
הגודייר לטעמי טוב יותר מהפאלקן ומהפירלי שהציעו לו ....

מחזק אותך ניר,לטעמם של רבים. זאת הסיבה שהמותג האמריקאי חי נושם ומתפתח בכל העולם כבר יותר מ100 שנה ואחראי לרוב החידושים והפטנטים בענף הצמיגים.האיגל ספורט שהוא הדגם ה"עממי" יותר עדיין גבוה בביצועים יותר מהמון דגמים של חברות איכותיות בינוניות כגון פאלקן פירלי דנלופ.

ניסית את כולם (הדגמים הספציפים) על אותו הרכב (לא בהכרח כמו של פותה"ש) ובאותה מידה?

האמירה שלך היתה החלטית למדי.

תום , ואתה ניסית?

פורסם

לא, לא ניסיתי. וגם לא טענתי אחרת (ולא רק בשרשור הזה).

אבל אם מישהו אומר באופן מוחלט שצמיג אחד עדיף על פני אחרים, שיהיה לפחות גיבוי לדבריו או הסבר טוב ולא דברים באוויר.

זה עוזר לא רק לפותח השרשור וזה גם חלק ממהות השאלה.

ותסלח לי (בכל זאת אוטוטו יום כיפור :wink:), אבל גם אמירה "מחזקת" לגבי מותג שאתה מוכר היא לא אובייקטיבית בעליל.

גם אם ניסית בעצמך את כל הצמיגים (האם זה קרה?).

ספציפית מבין השלישיה שפותה"ש מתייחס אליהם דווקא הייתי מתענין יותר לגבי הפירלי P1, ע"ס התרשמותי ממבחני דרכים ומספר ביקורות של משתמשים.

באופן דומה, אני יכול להגיד שבפועל, כנראה שהייתי פוזל לגבי הגודייר אפישנטגריפ פרפורמנס (וזה גם נראה לי משתמע מהודעה #17 שלי) שאז כבר נמצא ברף מחיר קצת יותר גבוה שאולי מכניס מועמדים נוספים להתלבטות.

• תוכן חדש...