Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית דוושת גז פונטו 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפונטו שלי לא סוחבת כבר שבוע. בעיקר בעליות ובעיקר בהילוכים הנמוכים(1-2-3)

האור של המנוע נדלק לפני.

הייתי היום במוסך ואמור לי שהתקלה היא "דוושת גז"

עכשיו אני לא מבין.... דוושת גז זה לא פלסטיק עם חוט שמחובר למנוע?

בכל מקרה אמרו לי שלא ושזה משהו חשמלי, החלק החלופי עולה 3600 שקל! כולל עבודה ואחרי טובה של המוסך המורשה עם 10% הנחה.

מה אני יכול לעשות?

איפה אפשר למצוא תחלק בזול?

האם אחרי שאני אתקן את הבעיה זה יפתר או יגרור עוד בעיות?

האוטו עצמו שווה 12 אלף לא שווה לי להשקיע 4 אלף שקל על תיקון של משהו

בעיקר כשעכשיו עברתי טיפול גדול לאוטו (ב1200 שקל)

תודה לעונים

IMG_20150909_142826.jpg

פורסם (נערך)

כרגיל, היבואנים מגזימים בארץ עם מחירי החלקים...

במקומך הייתי מזמין את החלק מחו"ל (יש לך מק"ט בהצעה שקיבלת - לדעתי זה 51775574 - תוכל להיעזר בו למציאת החלק)

משהו שמצאתי בחיפוש של 2 שניות ב-900 ש"ח כולל משלוח:

http://www.ebay.com/itm/PEDALE-ACCELERATEUR-51775574-46527295-/111326361813?hash=item19eb9178d5

או שאם אתה מחפש לחסוך עוד ומוכן לקחת את הסיכון של חלק משומש, תמיד אפשר להוציא את החלק זול משמעותית מפירוקיה. (רק להבהיר להם שאתה צריך דוושת גז+פוטנציומטר)

יש גם משומש מאיביי ב-470 ש"ח כולל משלוח: (אבל אם כבר משומש אז עדיף מהארץ - בדרך כלל נותנים עם אחריות ל-3 חודשים)

http://www.ebay.com/itm/FIAT-PUNTO-CLASSIC-1-2-44KW-3P-PEDALIERA-46842429-51775574-/261398577306

לגבי אמינות התקלה,

אם מי שבדק לך את התקלה במקרה זה מוסך שמשון וזו ההצעה שקיבלת - הייתי סומך על הדיאגנוסטיקה שלו בעיניים עצומות.

עריכה אחרונה על ידי draui
פורסם

תרשום מה המק"ט ששמו לך בהצעת מחיר. אם כבר לצלם אז לצלם הכל.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...