Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על יונדאי I30 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביחס למה? מה הדרישות שלך מהרכב?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הדור הקודם טוב מאוד, הדור הנוכחי בכמה רמות למעלה.

ממליץ.

אני רוצה לקנות שנתון 2012

ביחס למה? מה הדרישות שלך מהרכב?

שתיהיה אמינה ולא תשתה הרבה דלק

שתיהיה מורווחת מבפנים ואיבזור יפה ומעולה, הנסיעות יהיו לחיפה ולתל אביב מידי פעם

כעיקרון אני רווק, נדלקתי רצח על הרכב הזה, הוא שווה את הכסף?

פורסם

בתור רווק זה טיפשי לקנות רכב כזה, הוא נחשב בארץ משפחתי (בלי בגאז' אבל עדיין משפחתי),

אם אתה מחפש צריכת דלק טובה אתה לא בכיוון הנכון, רוב המשפחתיות לא יניבו לך צריכת דלק טובה.

מה התקציב שלך?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
בתור רווק זה טיפשי לקנות רכב כזה, הוא נחשב בארץ משפחתי (בלי בגאז' אבל עדיין משפחתי),

אם אתה מחפש צריכת דלק טובה אתה לא בכיוון הנכון, רוב המשפחתיות לא יניבו לך צריכת דלק טובה.

מה התקציב שלך?

התקציב 60 אלף, 2012 זה יקר מידי וכן אני מחפש משו חסכוני, חשבתי על טויוטה יאריס

אני מתבלט אם לקחת נוחות או חיסכון בדלק, נגיד הטיוטה קורולה שנת 2010, היא נכנסת בתקציב

הבאסה זה הדלק, ממוצע הקורולה עושה 13.9/1 היאריס עושה 20/1

ראיתי שיש את ההונדה אינסייט 2011, מה דעתך עליה ? הרכב לא יקר מידי ביחד לשנתון שלו והוא גם מאוד חסכוני

יש גם את הקיה פורטה 2010, היא סבירות של 14.1/1, שזה סביר וכמובן היא גם נוחה

יש גם את יונדאי i25 היא יחסית חיסכונית 15.9/1, מה אתה אומר עליה?

פורסם

הקורולה לא תעשה לך 1:14 משולב וגם היאריס לא תעשה לך 1:20 (גם לא מחוץ לעיר), צריכת דלק בנתוני יצרן זה יפה בתיאוריה, אבל זה לא מציאותי בעליל. היצרן של הרכב שלי אומר שאני אמור לעשות 1:20-1:21 עם הרכב שלי מחוץ לעיר, בפועל הצלחתי פעם אחת להגיע ל1:18.2, לרוב זה 1:16-1:17.

יאריס בתקציב שלך עשויה להיות רובוטית והיא לא תיבה נעימה במיוחד לנהיגה.

מה לגביי גיר ידני? בא בחשבון?

פורסם (נערך)

נתוני הצריכה כפי שמפרסם היצרן לא תואמים את המציאות גם ברכב חדש אחרי הרצה. לחשוב שקניית רכב יד 2 בן כמה שנים שיספק צריכה הקרובה לנתוני יצרן זה פשוט לא יקרה. מצד שני סגנון הנהיגה תמיד מהווה גורם משמעותי שיכול לשנות את צריכת הדלק במשהו כמו פלוס מינוס 10 אחוז ואת זה רבים שוכחים. מעבר לענין צריכת הדלק יש פראמטרים נוספים כמו כוח זמין, בטיחות, עלות טיפולים ועוד. הדלק הוא לא חזות הכל.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

צריכת דלק טובה אפשר גם לקבל ממנועי בנזין מוגדשים, מנועי בנזין קטני נפח עם גיר ידני או מרכבים היברידיים. לא רק דיזל.

פורסם
הקורולה לא תעשה לך 1:14 משולב וגם היאריס לא תעשה לך 1:20 (גם לא מחוץ לעיר), צריכת דלק בנתוני יצרן זה יפה בתיאוריה, אבל זה לא מציאותי בעליל. היצרן של הרכב שלי אומר שאני אמור לעשות 1:20-1:21 עם הרכב שלי מחוץ לעיר, בפועל הצלחתי פעם אחת להגיע ל1:18.2, לרוב זה 1:16-1:17.

יאריס בתקציב שלך עשויה להיות רובוטית והיא לא תיבה נעימה במיוחד לנהיגה.

מה לגביי גיר ידני? בא בחשבון?

נתוני הצריכה כפי שמפרסם היצרן לא תואמים את המציאות גם ברכב חדש אחרי הרצה. לחשוב שקניית רכב יד 2 בן כמה שנים שיספק צריכה הקרובה לנתוני יצרן זה פשוט לא יקרה. מצד שני סגנון הנהיגה תמיד מהווה גורם משמעותי שיכול לשנות את צריכת הדלק במשהו כמו פלוס מינוס 10 אחוז ואת זה רבים שוכחים. מעבר לענין צריכת הדלק יש פראמטרים נוספים כמו כוח זמין, בטיחות, עלות טיפולים ועוד. הדלק הוא לא חזות הכל.

כפי שציינו, ציטטת נתוני צריכת דלק מקטלוג שלא קשורים למציאות.

כמה אתה נוסע בשנה ומה אופי הנסיעה (עירוני/ בינעירוני)?

חשוב לך צריכת דלק ? דעתי האישית רק דיזל

אז מה אתם ממליצים לי לקחת?

תקציב 60 אלף, אני מחפש רכב שיהיה נוח בנסיעה שלא ירעיש יותר מידי בנסיעות ארוכות, שיהיה סביר בדלק, כמובן הבטיחות ועלויות טיפולים גם כרוך בחשבון.

• תוכן חדש...