Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

קיבלתי אתמול דו"ח על אי ציות לתמרור אין כניסה 500 ש"ח ו6 נקודות.

אסביר איך זה היה ואיפה

יש חניית כורכר ארוכה, כדי לצאת ממנה נוסעים רוורס ויוצאים

באמצע כל החנייה הזאת יש צומת עם התמרור אין כניסה ושאפשר רק ימינה

עכשיו, אם חניתי לפני התמרור, יצאתי מהחנייה ואיך שהגעתי לכיכר שזה חד סטרי השוטר עצר אותי

הריי לא ראיתי את התמרור כי חניתי לפני התמרור.. בשביל לראות אותו הייתי צריכה ליסוע לכיוונו

יש אפשרות לערער?מה הסיכוי שיבטלו את הדו"ח?

עזבו את זה שבכלל שמעתי שיש שם מליון תאונות ומליון דוחות (אמרו לי אחרי שקיבלתי את הדוח)

כי זה לא ברור,,, הכביש רחב מספיק לכיוון הכיכר וזה ממש לא נראה חד סטרי התמרור מופיע באמצע ולא בהתחלה של הכביש

עריכה אחרונה על ידי עדי21
  • תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיבלת את הדו"ח על אי ציות לתמרור או על נסיעה נגד הכיוון?

אם על אי ציות לתמרור, השוטר צריך לראות שאת חולפת על פני התמרור כדי לרשום לך את הסעיף הזה.

יחד עם זאת, אין הרבה הבדל מכיוון שבכל מקרה את הגעת מכיוון הכיכר לחניה וכשנכנסת לרחוב היית אמורה לראות את השלט שאומר שהרחוב הוא חד סיטרי לכיוון הנסיעה שלך ולכן כשחזרת לרכב ויצאת ממנו בחזרה לרחוב ונסעת נגד הכיוון היית אמורה לדעת שמדובר ברחוב חד סטרי (כי הרי הגעת ממנו בהתחלה) ולהתנהג בהתאם.

אני לא רואה כל כך טעם לערעור כי במקסימום ישנו לך את סעיף העבירה לנסיעה נגד הכיוון אבל זה בדיוק אותו גובה קנס ואותו מספר נקודות.

תעלי לכאן סריקה של הדו"ח ותסתירי פרטים אישיים ונראה אולי אפשר לתקוף את הדו"ח מזוית אחרת.

פורסם

בשום מצב לא יכולתי לראות את התמרור, אני צריכה ללכת לשם לצלם

כי ברגע שמהכיכר הגעתי לחנייה רק אם אני ממשיכה נגיד עוד 200 מטר אני יכולה לראות את התמרור מהצד ההפוך לא מהצד שלי

פורסם

וקיבלתי על אי ציות לתמרור.. ושוב... מהתמרור עד הכיכר זה בערך 200 מטר פניתי שמאלה בכיכר ואז השוטר עצר אותי

ככה שהוא לא ראה אותי חולפת על פני התמרור

הוא גם רשם שהוא ראה אותי פונה בכיכר ובאתי מכיוון נגדי

פורסם

לא היית אמורה לקבל דוח על אי ציות לתמרור אלא על נסיעה נגד הכיוון אבל שוב, זה לא כל כך משנה כי זה אותו הקנס ואותן הנקודות.

צריך לראות בדיוק מה רשום בנסיבות כדי לייעץ לך האם בכלל יש מקום לערעור או למשפט.

פורסם

רשום בנסיבות

"במהלך פיקוח בניידת לבנה עמדתי על רחוב הפנינים ראשון לפני הכיכר של התעשייה הבחנתי בנל שמאלי יוצאת מהמקום אליו נכנסים כלי רכב בניגוד לתמרור שמוצב לבדה ברכב נעצרה בצד הוסבר ודווח"

ובדוח למעלה רשום:

"נהגת ברכב הנל ולא ציית לתמרור 402 המוצב במקום, בכך שנכנסת לדרך שלא בהתאם להוראת התמרור הנל בניגוד לתקנה 22א לתקנות התעבורה"

פורסם

אני מוסיפה תמונות של התמרור זה מתחיל מהתמרור וממשיך לכיכר

2.jpg

3.jpg

וחניתי איפה המשאית בערך

והוא עצר אותי כשעשיתי שמאלה בכיכר ממשיכים עוד 200 מטר פניתי ימינה ועצר אותי.. איפה אני ואיפה התמרור

פורסם

אני מקווה שאת מבינה מה שאת כותבת

אני לא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, בקצרה, היא נכנסה לרחוב חד סטרי (שהיא לא ידעה שהוא חד סיטרי כי הוא רחב לטענתה), החנתה את הרכב במגרש חניה, כשחזרה לרכב יצאה ממגרש החניה ונסעה כביכול נגד כיוון התנועה, עצר אותה שוטר ונתן לה קנס על אי ציות לתמרור אין כניסה אף על פי שהיא לא חלפה על פני תמרור כזה שכן הוא נמצא בצומת אחרי מגרש החניה.

בקיצור, היא היתה צריכה לקבל דו"ח על נסיעה נגד כיוון התנועה ולא על אי ציות לתמרור אין כניסה.

אני באמת שלא רואה טעם בערעור או בבקשה להשפט כי במקסימום ימירו לה את העבירה בעבירה של נסיעה נגד הכיוון שהעונש עליה הוא זהה.

פורסם
למרות שלא חלפתי על פני התמרור?איך הייתי אמורה לדעת שזה חד סטרי? וגם לא היה סימון על הכביש

איך היית אמורה לדעת שזה חד סטרי? בכניסה לרחוב (שאליו נכנסת לפני שהחנית את רכבך) מוצב תמרור 618 שמורה שמדובר בכביש חד סטרי שהנסיעה בו מותרת בכיוון החץ בלבד.

26703_618.jpg

• תוכן חדש...