Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

נראלי משהו לא טוב הולך ברכב שלי

מחיר הדלק שאני ממלא בו בפז זה 6.22 שזה יוצא לי בערך 8 ליטר ב50 שקל

עכשיו הנסיעות שלי זה מיבנה ועד בית חולים קפלן דרך הכביש החדש שזה בערך 11 קילומטר,

עכשיו משך נסיעה שלי זה בערך הלוך חזור שזה 24 קילומטר ועוד הלוך חזור 24 קילומטר

ביחד 48 קילומטר ב50 שקל ואז נגמר הדלק שמילאתי ב50 שקל

לא יני עם חישבתי נכון

אבל הצריכה הגיונית? לפעמים אני עם מזגן

פורסם

לא חישבת נכון. לא ככה מודדים צריכת דלק.

רוצה לדעת צריכה אמיתית?

1. תדלוק ראשון- לך לת.דלק ומלא מיכל מלא עד שהידית קופצת. עכשיו תאפס את מד המרחק.

2. סע עד שהמנורה של הדלק תידלק, בערך 500 ק"מ.

3. תדלוק שני- חזור למלא שוב מיכל מלא באותה תחנה, באותה משאבה, עד שהידית קופצת. עכשיו תסתכל כמה ק"מ יש על הצג (מד מרחק).

עכשיו תיקח את מספר הק"מ שנסעת עם המיכל ותחלק את המספר הזה ותחלק אותו במספר הליטרים שמילאת בתדלוק השני.

ככה מודדים צריכת דלק, לא עם תדלוק של 50 ש"ח.

נשמח אם תחזור לעדכן אותנו בצריכה החדשה שקיבלת.

בהצלחה

שלומי

פורסם
לא חישבת נכון. לא ככה מודדים צריכת דלק.

רוצה לדעת צריכה אמיתית?

1. תדלוק ראשון- לך לת.דלק ומלא מיכל מלא עד שהידית קופצת. עכשיו תאפס את מד המרחק.

2. סע עד שהמנורה של הדלק תידלק, בערך 500 ק"מ.

3. תדלוק שני- חזור למלא שוב מיכל מלא באותה תחנה, באותה משאבה, עד שהידית קופצת. עכשיו תסתכל כמה ק"מ יש על הצג (מד מרחק).

עכשיו תיקח את מספר הק"מ שנסעת עם המיכל ותחלק את המספר הזה ותחלק אותו במספר הליטרים שמילאת בתדלוק השני.

ככה מודדים צריכת דלק, לא עם תדלוק של 50 ש"ח.

נשמח אם תחזור לעדכן אותנו בצריכה החדשה שקיבלת.

בהצלחה

אבל ממבט שלך 50 שקל הלוך חזור הלוך חזור 48 קילומטר זה הרבה?

פורסם
היי

נראלי משהו לא טוב הולך ברכב שלי

מחיר הדלק שאני ממלא בו בפז זה 6.22 שזה יוצא לי בערך 8 ליטר ב50 שקל

עכשיו הנסיעות שלי זה מיבנה ועד בית חולים קפלן דרך הכביש החדש שזה בערך 11 קילומטר,

עכשיו משך נסיעה שלי זה בערך הלוך חזור שזה 24 קילומטר ועוד הלוך חזור 24 קילומטר

ביחד 48 קילומטר ב50 שקל ואז נגמר הדלק שמילאתי ב50 שקל

לא יני עם חישבתי נכון

אבל הצריכה הגיונית? לפעמים אני עם מזגן

התשובה שלי תהיה בערך.

לא כולם גרים ביבנה ומכירים את תוואי ה"כביש החדש".

תעשה בדיקה מדוייקת כפי שהסבירו לך כולל ציון של אופי הנסיעה (עירוני/ ביעירוני) וחזור לעדכן

פורסם
אבל ממבט שלך 50 שקל הלוך חזור הלוך חזור 48 קילומטר זה הרבה?

לדעתי אתה טועה שהצריכה היא 8 ליטר לנסיעה כזו (ב50 שח) לכן בדוק כמו שאמרתי לך ותחזור לעדכן.

אם באמת יצא לך בסוף 8 ליטר ל48 ק"מ, אז כן. זה הרבה. אבל שוב- אני בטוח שזו לא הצריכה האמיתית, אותה נוכל לראות רק אחרי שתבדוק כמו שהסברתי.

שלומי

• תוכן חדש...