Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שבבעלוץי יש כתמים לא ברורים בצבע ומספר שריטות שקיבלתי אותו ככה,הרכב נשטף באופן קבוע ידני בין פעם בשבוע לשבועיים ועשיתי ווקס לרכב לפני חודשים להערכתי,איך אפשר לטפל בכתמים ובשריטות? להעלים או לטשטש לפחות מבלי לצבוע מחדש,הרכב בצבע שחור.

2hzsw88.jpg24dfp1h.jpgfavo6c.jpg14uvcj.jpgbi03td.jpg

Peugeot 206 XS 2008 1.6 Manual

Peugeot 207 2008 Sport 1.6 Manual

Seat Ibiza 2010 Sport 1.6 Manual

פורסם

אין מה לעשות עם הצריבות שהצגת, זה לכה שנאכלה, יכולת להיות מצואת יונים/עטלפים, שרף עצים, ועוד.

במיוחד בתמונה הראשונה, בשאר התמונות, פוליש מקומי אולי יכול לטשטש את העניין בצורה מועטה, אבל צריך תמונה יותר ברורה של המפגע.

לגבי השריטות בתמונה האחרון, touch up מקומי יסדר את העניין, זה אף פעם לא מושלם, אבל זה יראה טוב בהרבה.

בוצעו לא מעט פרוייקטים כאלה ותוכל לראות אותם כאן בפורום.

בגדול קשה שלא לשים לב שהרכב שלך מתחנן לפוליש.

"יאללה בירי".

פורסם
אין מה לעשות עם הצריבות שהצגת, זה לכה שנאכלה, יכולת להיות מצואת יונים/עטלפים, שרף עצים, ועוד.

במיוחד בתמונה הראשונה, בשאר התמונות, פוליש מקומי אולי יכול לטשטש את העניין בצורה מועטה, אבל צריך תמונה יותר ברורה של המפגע.

לגבי השריטות בתמונה האחרון, touch up מקומי יסדר את העניין, זה אף פעם לא מושלם, אבל זה יראה טוב בהרבה.

בוצעו לא מעט פרוייקטים כאלה ותוכל לראות אותם כאן בפורום.

בגדול קשה שלא לשים לב שהרכב שלך מתחנן לפוליש.

לגבי מה שאמרת בתמונה האחרונה יש משהו שאני יכול לעשות בעצמי או רק ע"י בעל מקצוע?

לגבי פוליש,פוליש ידני יהיה אפקטיבי? אם כן איזה חומרים ואיך

אם לא יש מקום ממומץ באיזה המרכז שאתה מכיר?

פורסם

מאיזה אזור אתה , פוליש ידני לא יעשה עבודה מי יודע מה יש סיכוי לטשטש הרבה מהסימנים האלה לא לאפס אבל להסתיר או לטשטש , האם יש לך חומרים ונסיון או שאתה צריך לקנות הכל מאפס?

פורסם
מאיזה אזור אתה , פוליש ידני לא יעשה עבודה מי יודע מה יש סיכוי לטשטש הרבה מהסימנים האלה לא לאפס אבל להסתיר או לטשטש , האם יש לך חומרים ונסיון או שאתה צריך לקנות הכל מאפס?

אני מהוד השרון,אני מכיר ממש באופן בסיסי ביותר,עשיתי בעצמי ווקס באופן ידני חוץ מזה אין לי עוד ידע נוסף,מבחינת חומרים אין לי חומרים לפוליש או משהו כזה חוץ מפדים שיש לי,אין לי בעיה לקנות או אם מישהו יוכל להדריך אותי אני אשמח

פורסם

אשמח להצטרף לטיפול אם אכן יהיה. בא לי ללמוד מהצד כיצד לעשות היות ואין לי כלל ניסיון

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

את רוב מה שאני יודע למדתי מהסרטונים שלו. מסביר מעולה וגם מצחיק :]

הסתכלתי בסרטונים ובאמת הוא נראה ממש מקצועי ויורד לפרטי פרטים אבל לצערי אין לי מכונה לפוליש

• תוכן חדש...