Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, חוץ מהלה-קרוס אין לביואיק מה להציע בישראל.

ביואיק ריגל היא אופל אינסיגנייה, ביואיק אנקור זה אופל מוקה, ביואיק אנקלייב זה שברולט טראוורס, ביואיק קסקדה זה אופל קסקדה וביואיק וראנו זה אופל אסטרה סדאן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

איך זה קשור לתופעת העדר?

זה עניין של ביקוש. חובבי אמריקאיות עממיות ילכו לקנות את המשפחתיות הגדולות של שברולט ואלה שמחפשים אמריקאית "פרימיום" יקנו קאדילק.

בסה"כ מדובר במותג חסר יחוד (חוץ מעיצוב גרוע) שמתבסס על אותן פלטפורמות כמו שאר השרצים של GM.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

העובדה שביואיק שווקה פה בשנים האחרונות היא החריג. מזה מס' שנים המדיניות של GM היא לייצא דגמי שברולט וקאדילאק בלבד. לא, אין שום הצדקה לשווק את האימפלה והלה-קרוס אחת במקביל לשניה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דווקא יוצא לי לראות המון ביואיק לה קרוס. מסיבה כלשהי דווקא נראה (לי לפחות, מחוויות של אנשים אחרים) שזה נחשב לרכב יוקרה אצלם.

פורסם

טוב, בישראל גם אופל אינסיניה נחשבת יוקרה. רזמל צדק. הביואיק האמיתית (=לא אופל) היחידה שיצא לי לנהוג בה קצת היתה רנדוו וזו היתה חתיכת פיס אוף שיט. אמריקה של פעם, הרבה אבזור בכאילו אבל שום דבר שיש היום במזדה 2, מנוע גדול שעושה הרבה רעש ולא זז בכלל, נדנדה בסיבובים, ובאופן כללי חסרון מוחלט בסטייל. אבל בלי לבדוק אני בטוח שהיו שם לפחות שני קאפ הולדרז.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרכב הזה נחשב לגרוע גם ביחס לדגמים אחרים.

ביואיק לסייבר למשל זה לא רכב גרוע במיוחד. סתם אוטו גדול ונח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם אני התפלאתי . חבר טוב שלי שדרג את הB4 ללה קרוס. שרצה לרכוש חדשה והבין שהפסיק הייבוא קנה משומשת בת שנתיים.

אני אישית חשבתי שהמותג היה לא אמין ובגלל זה הפסיק הייבוא ( הסקתי את זה בגלל כך הלה קרוסים שראינו., לפחות 5 רכבים בכולם היו טיפולים לא שגרתיים ברכב עם 40 עד 70 אלף קילומטר).

לפי מה שנאמר פה כנראה שטעיתי.

בכל מקרה הלה קרוס רכב משובח לטעמי. מדהים!

פורסם

אולי אתם צודקים , תופעת העדר זה לא מונח מדיוק כל כך אבל תסכימו איתי שביואיק בפרט ומכוניות אמריקאיות בכלל נתנו משהו קצת אחר בכבישים בישראל .

יש כאלה שאוהבים ויש כאלה שלא , כנראה הרוב לא אוהבים וזכותם.

כשדצ'יה התחילו שוב לשווק בארץ שמחתי , למה ? לא בגלל שאני אוהב את המכוניות שלהם אלה בגלל שיש עוד משהו להסתכל עליו בכביש . וזה גם מה שהתכוונתי כשרשמתי "מאזדה , טויוטה..." .

בשנים האחרונות נעלמו שני יצרנים , גם דייהטסו וגם ביואיק ולפי דעתי ... חבל .

פורסם

חבל לי שהפסיקו את שיווק הלה קרוס, ככה יכולתי לזהות בקלות נהגים שאין להם תרבות נהיגה.

אני בדרך כלל נגד סטיגמות על הכביש, אבל ראיתי יותר מדי מקרים של לה קרוסים שחתכו, נדחפו, עברו באור אדום ועשו עוד עבירות "לא אכפת לי" בכבישים כדי שבכל פעם שאראה לה קרוס על הכביש תדלק לי נורה אדומה ואצפה מהנהג לנהוג בזלזול כלפי שאר משתמשי הדרך.

זו דעתי האישית לפי הנסיון שלי על הכביש.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
חבל לי שהפסיקו את שיווק הלה קרוס, ככה יכולתי לזהות בקלות נהגים שאין להם תרבות נהיגה.

אני בדרך כלל נגד סטיגמות על הכביש, אבל ראיתי יותר מדי מקרים של לה קרוסים שחתכו, נדחפו, עברו באור אדום ועשו עוד עבירות "לא אכפת לי" בכבישים כדי שבכל פעם שאראה לה קרוס על הכביש תדלק לי נורה אדומה ואצפה מהנהג לנהוג בזלזול כלפי שאר משתמשי הדרך.

זו דעתי האישית לפי הנסיון שלי על הכביש.

תגובה "לעניין" .

מהיום כל פעם שאראה לה-קרוס אני אזהר ממנו ומכל השאר אני בטוח שלא יחתכו , לא ידחפו , לא יעברו באור אדום ולא יבצעו עבירות "לא אכפת לי" ...

פורסם

בשנים האחרונות נעלמו שני יצרנים , גם דייהטסו וגם ביואיק ולפי דעתי ... חבל .

אתה צודק שחבל שנעלמו, אבל בשני המקרים שציינת מדובר בהחלטות אסטרטגיות של הייצרן שכללו מדינות רבות מעבר אליינו.

חכה קצת בסבלנות וגם שברולט יעלמו לך מהמפה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4461817,00.html

מישהוא ב UMI בועט לעצמו בראש על ההזנחה רבת השנים והויתור בקלות על אופל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לפחות 5 רכבים בכולם היו טיפולים לא שגרתיים ברכב עם 40 עד 70 אלף קילומטר).

לפי מה שנאמר פה כנראה שטעיתי.

בכל מקרה הלה קרוס רכב משובח לטעמי. מדהים!

אתה לא ממש טועה - לחמי יש אחת כזאת שנת 2010 והיום יש לה 140K ק"מ. עד שהיא הגיעה ל-100K כבר החליפו לה אלטרנטור, משאבת מים ומדחס של המזגן.

האמינות הבסיסית של המנוע טובה (טוב, לא חוכמה המנוע מבוסס על איזה מודל של מיצובישי :-)), וההתנהגות כביש + נוחות הם בליגה אחת לפחות יותר מהאמריקאיות ה"מקוריות" (כאמור, הלה-קרוס מבוססת על האופל אינסיגניה). היא מאד מאובזרת אך איכות הגימור לא אחידה. כמו כן היא מאד מרווחת.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...