Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הנה הקונספט לעיצוב החזית

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה שדרוג לעומת הקודמת!

מעניין יהיה לעשות סיבוב על כזו ולהרגיש בהבדלים.

העלאת ההספק מבורכת למרות שבגדול כוח לא חסר.

אז יוצא שעל כל 50 ליטר היא תעשה כ-130 ק״מ נוספים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

היי שמלוב, חשבנו שהיית בלאס וגאס :lol:

מאכזב שבהשקה שפכו מאות תמונות על הרכב, אבל לא פרסמו מפרט מלא של הרכב, מסתבר שהם לא הסכימו לפתוח את מכסה המנוע.מתנהגים כמו בשב"כ.

מה שכן, שיגידו מה שיגידו, הרכב נראה מדהים, במיוחד הדשבורד החדש. אבל עדיין כמו שכבר אמר כאן מישהו, מוזר שלוח השעונים יושב במרכז ולא מול הנהג, כאילו כשאני נוסע אשתי תמיד יכולה לראות מולה באיזה מהירות , טוב שלא שמו שתי דוושות למושב הנוסע כמו בלימוד נהיגה, ככה שגם הייתה בולמת אם עברתי את המהירות המותרת.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

עזוב אותך וגאס. אני עכשיו במוסקבה, יש כאן דברים יותר מעניינים...

לוח שעונים כזה לא מפריע בכלל, מתרגלים תוך יום יומיים.

אומרים שעוד כמה ימים בפרנקפורט יציגו פרטים מלאים!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

כמה עדכונים,

אז חזרתי לישראל ולבלאגן שהולך פה, פשוט נורא :|

לפחות יש כמה עדכונים משמחים מגזרת הפריוס דור 4 החדשה!

http://www.cartube.co.il/טכנולוגיה-וירוק/חסכונית-יותר-ב-18-אחוז-טויוטה-חושפת-את-הטכנולוגיה-של-הפריוס-2016-החדשה

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם (נערך)

כשתגיע לארץ אני לוקח אותה דחוף לנסיעת מבחן, נראה שהלכו על שדרוג קיצוני , נמוכה יותר, ארוכה יותר, קלה יותר.

מראה ספורטיבי, מערכות בטיחות מתקדמות.

כרגיל, הפריוס מעוררת תגובות קיצוניות לחיוב ולשלילה, לא חושב שיש עוד רכב עם כזאת כמות של מעריצים ושונאים בבת אחת.

דווקא צריכת הדלק כבר לא כל כך הדבר העיקרי, היום בדור 2 ובדור 3 אנחנו מגיעים ל 1/20 ויותר מזה, הדלק כבר עולה לנו גרושים , ככה שלשפר את זה אני לא רואה כמשהו משמעותי.אני יותר מתרשם מהשדרוג הקיצוני של חווית הנהיגה.

עריכה אחרונה על ידי spring
נ.ב. ברוך הבא למערב הפרוע

נוסע בפריוס 2008

פורסם (נערך)
לא מבין מה ההתלהבות בלראות אותה כבר, יהיה לנו מספיק זמן להיתקע מאחורי פריוסים בכבישי הארץ.

מעטים הרכבים שבכל דור חדש מציגים שיפור כל כך דרסטי, החוויה בנהיגה בפריוס שונה מכל רכב אחר שאתה מכיר, לצערנו ישנו "קומץ", מספר מופרעים שהולכים ב"אקסטרים" על צריכת דלק ומזדחלים להם בנתיב הימני כדי לסחוט עוד כמה שניות על חשמל ללא התחשבות בנהגים האחרים.

זה גם מסביר לך למה אנחנו מצפים כל כך לגרסא החדשה, הציפייה לדוגמא איך הרכב יאפשר שימוש בחשמל בנהיגה אגרסיבית, עד איזה מהירות ניתן יהיה ליסוע על חשמל ? איך הוא יתנהג במהירות 120 קמ"ש לדוגמא, יותר בנזין או יותר חשמל ? איך הוא יתנהג בתאוצות ? השאיפה היא לפעולה אופטימלית של המערכת ההיברידית בתנאי נסיעה רגילים, ללא מאמץ של הנהג, הציפייה הגדולה היא לדעת כמה דור 4 יתרום בכיוון הזה. האם יעברו לסוללת ליתיום ?

בדור 3 לדוגמא הוסיפו מצב של power שמאפשר להתגרזן עם 137 הסוסים של הרכב. נתנו לנהג לבחור בין נסיעה במוד חסכוני לבין מוד של כח. הגדילו את נפח המנוע ל 1800, הנעה ללא מפתח, מערכת מולטימדיה ועוד.... מכיר עוד רכבים שהציגו כזה שדרוג ? זה גם מסביר את הציפייה הגדולה להרגיש את השדרוגים של הדור הבא.

בנוסף, במהותו של הרכב הינה חיסכון בצריכת דלק וגם כאן יש הרבה סקרנים לדעת איך הוא יצא בפועל ולא על הנייר, מצד אחד 1/30 על הנייר נשמע הזוי, אבל מי יודע, בפריוס, בדור 2 ו 3, בשונה מרכבים אחרים, בהחלט ניתן להגיע לצריכה המוצהרת של הרכב.

עכשיו מבין, למה אנחנו כוססים ציפורניים ?

עריכה אחרונה על ידי spring

נוסע בפריוס 2008

פורסם

קראו את התגובות של ספרינג, תחליפו את המילה פריוס ב'אייפון', ואת הפיצ'רים שהוא מתאר בפיצ'רים המתאימים ו... מה קיבלנו?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
קראו את התגובות של ספרינג, תחליפו את המילה פריוס ב'אייפון', ואת הפיצ'רים שהוא מתאר בפיצ'רים המתאימים ו... מה קיבלנו?

כמה שאתה צודק :wink: אפילו השתמשתי במונח "גרסה" שזה מעולם הסלולר ולדעתי זה מה שהביא לך את הקונוטציה. אם כך אתה קורה לי אייפוניסט או אנדרואיד ווטאבר, אני מוכן לקבל את זה, אבל שים לב ש"הערצתי" למותג אינה עיוורת ויש לי נימוקים חזקים, מה מהפיצרים שציינתי אינו נכון ? הסוללה ? גודל המנוע ? הסוסים ? צריכת הדלק ?

ולהבדיל ממעריצי האייפון, אני ממש לא תוקף אנשים שמעדיפים רכב אחר, אתה בעצם יכול להגיד את זה על כל חובב רכב, אם זה על מאזדה 3 סקודה אוקטביה, גולף ....

נוסע בפריוס 2008

פורסם
אלפא.

הוא מסכים איתך

IMG_20151013_082410 (1).jpg

לעניין הפריוס, בתור חולה בחיידק אני יכול להגיד שהייתי מאוד רוצה לנסות את החדשה, למרות המראה שהפעם באמת קצת השאיר אותי בהלם לעומת הקודמות. נחיה ונראה...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

החלטתי להקפיץ את השרשור במקום לפתוח נושא חדש.

בסין יצאה טויוטה קורולה היברידית.

אותה יחידת הינע של האוריס ההיברידית כמובן.

אפשר לשים לב לפנסים קדמיים ואחוריים שונים טיפה מהקורולה הנוכחית , מה שיכולה להיות מתיחת הפנים הקרובה של הקורולה.

• תוכן חדש...