Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

זה לא זוועתי כמו המיראי ולא הורג משעמום כמו קורולה, זה סתם מכוער. השתפרו.

עריכה: חזרתי לעמוד הראשון ולא לתמונות מאוטובלוג, בעיקר מהצד מאחורה זה נראה פשוט לא בשל, כאילו עיצבו חלק אחורי ועיצבו את הצד ואז חיברו ולא התאים, אז אמרו נצלם לא מהזווית הזאת.

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

הפנסים הקדמיים נראים כאילו יצרו אותם בכלי שקיים בפוטושופ, שמסובבים מעיין ציר והוא "מערבל את הצורה וחותך אותה לכמה צורות מוזרות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

עזבו אתכם... בהתחלה תמיד קשה לעכל דברים טובים :wink:

אבל תמיד מתרגלים!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תזמון מושלם עם האובך האפוקליפטי המגעיל הזה. ציוויליזציה מתפוררת שמתניידת במוטציות היברידיות כי דלק זה יקר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אפשר לא להכיר את האובך המגעיל הזה ? כל פעם שמזכירים אותו היום אני מקבל צמרמורת לדעת שהרכב עבר שטיפה קצרה אך טובה בדיוק יום לפני והחזאים הנהדרים לא טרחו לחזות את הסופה ובזבזתי קלוריות+חומר+סתם באסה!

תחושה שלי:החורף הולך להיות הכי גרוע אי פעם בתולדות ישראל, שלא נדבר על האביב שיבוא אחר כך, שבמקום אובך עם אבק קל יהיה רק חול.

בכל מקרה, מי חשב שפריוס היא צריכה להיות יפה? אחד הרכבים הכי מכוערים על כבישי ישראל.

פורסם

רק שתדע שיש ציבור שלם שמאוהב בכיעור הזה. המקרה שלי חמור במיוחד, אני ממש חושש שישנו לה את הצורה.

בכל אופן הלילה בארבע ההשקה, יש למישהו לינק ?

נוסע בפריוס 2008

פורסם

טוב ההשקה התקיימה הלילה, נראה שהוציאו רכב מדהים, יותר ספורטיבי ודינמי, גדול ונמוך מהקודם.http://www.toyota.com/upcoming-vehicles/prius/

יש כאן תמונות ופרטים.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

של מי היה הרעיון המטומטם לשים את הקונסולה באמצע הרכב ולא מול הנהג?

בסך הכל נראית בסדר, אף פעם לא אהבתי את העיצוב של הפריוס אבל לפחות הם במגמת שיפור.

פורסם

^ זה כדי שהסבתא תוכל לשים עין גם על המהירות בגלל הקטרקט המתקדם של סבא בעין ימין.

תזמון מושלם עם האובך האפוקליפטי המגעיל הזה. ציוויליזציה מתפוררת שמתניידת במוטציות היברידיות כי דלק זה יקר.

ממש Sensible Max

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...