Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט שנת 2009 1.8TSI דגם לקצ'ורי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי האפשרות לרכוש את הרכב הנ"ל ממנהל אצלי מהעבודה.

אני מכיר את בעל הרכב בצורה טובה והרכב במצב חדש לגמרי. (מטפל בו כמו הילדים שלו)

אשמח לדעות לגבי הרכב בנושאים של מחלות ידועות (גיר, מנוע וכו'), עלויות אחזקה, דלק וכו' לפני הרכישה.

(הוא רוצה עליו 83,000 ש"ח).

אני כרגע עם פוקוס 2007. מצד אחד בא לי להתפנק ולהשתדרג קצת (ולא לקנות שוב משפחתומטית כמו קורולה, מזדה, קיה ושות) אבל מצד שני לא "ליפול" על הוצאות כבדות מדיי....

תעזרו לי עם ההתלבטות האם הרכישה כדאית...:)

תודה.

פורסם

שמע זה מאוד תלוי באקזמפלר שאתה נופל עליו... לסבא שלי הייתה פאסאט כזו והיה לה בעיות בגיר (באותו שנתון גם הוצעה סופרב, ובגלל בעיות האמינות סקודה עברה לזמן קצר לגיר טיפטרוניק 6 הילוכים , וזנחה את ה-DSG לזמן קצר), אבל שהשילוב הזה עובד, הוא עובד מעולה.

פורסם

הרכב לא אמין במיוחד, תיקונים משמעותית יקרים יחסית לפוקוס הנוכחית, כי גם הרכב הוא רכב רמה מעל הפוקוס וגם הוא לא הכי אמין מהקטגוריה שלו.

רכב נחמד, אבל אם אתה מחפש לחסוך - זה לא הרכב הנכון.

פורסם

דווקא למיטב זכרוני יש כמה אקזמפלרים ששווקו עם טיפטרוניק, פשוט תראה מה רשום על ידית ההילוכים.

תחשוב אולי על הדגם עם מנוע 2.0FSI.

teyal, איך האמינות של ה-2.0FSI בגולף?

פורסם
קרוב לוודאי שבעל הרכב שוגה.

לפחות בארץ מנועי TSI שודכו רק ל DSG.

לא נכון.

בשנתונים 08-09 יש מנועי tsi עם גיר פלנטרי.

אחלה רכב בתצורה הזו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הדגמים ששווקו עם הגיר הפלנטרי הם FSI.

לא מצאתי שום סימוכין ברשת שמנוע TSI שודך לגיר הפלנטרי אבל אשמח להחכים. לגבי שאלת האמינות אצלי לפחות המנוע והגיר מגלים אמינות סבירה.לא ברמה של רכב יפני אבל בהחלט סביר.

פורסם

תברח מהרכב הזה, הגיר האוטמטי הזה לא אמין בשיט. ויקר מאוד לשפץ.

מחשב ניהול מנוע גם מחלה, המנוע 1.8 tfsi 160. הוא מנוע שסובל מאכילת שמן מופרזת בבוא העת.

יש סיבה למה המחירון של הדגם הזה ברצפה.

בעלים של פאסאט ( 2006-2011)רק מקללים את הרכב הזה.

• תוכן חדש...